kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
No u mnie jak narazie rewelacja. Od wczoraj kilo w dółwiesz, liczyłam na lepsze efekty... po 7 dniach -2,5kg. Dziewczyny przeważnie jadą z tą dietką po 2-3 serie, więc chyba nie ma co liczyć na większy spadek w jednej turze. Tylko że dla mnie miesiąc marzec nie kwalifikuje się na diety
13 marca jedziemy na turniej bowlingu i darta ( kocham) a ta będzie dobre jedzonko i piwko
, a 23 marca mam rocznicę ślubu i wybieramy się na romantyczną kolację do jakiejś fajnej restauracji
Na pewno w kwietniu mam zamiar przejść zmodyfikowaną przeze mnie kopenhaskątzn do każdego śniadanka dołożyć grzankę, do pomidorków ogórka, szpinak zastąpić brokułami, a befsztyk kurzą piersią
Natomist co do diety turbo to jak najbardziej polecam, jest to świetna dieta, nie ma wielkich wyrzeczeń, bo praktycznie człowiek ciągle jest najedzony, bardzo zdrowa, bo dużo warzyw no i uczy jedzenia małych ilości a często.
Z tymi 6 posiłkami jest ciężko, bo wydaje się że to bardzo dużo, ale ja po prostu jadłam małe ilości ( np. mając na posiłek 3 produkty z gr. 3 jadłam pół pomidorka, kawałek ogórka i rzodkiewkę sztuk 2, to taki przykład tylko ;-) ) , świetna jest w niej sałatka jajeczna i sałatka z tuńczyka, takie niby nic a jak smakuje
Dzisiaj zaczęłaś Kokusiu?
Ja zakończyłam 8 dzień, jeszcze dwa i finito![]()

Sałatki z jajek jeszcze nie robiłam ale ta z tuńczyka jak dla mnie bomba