reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
Agatkas - jak A6W?

Bo ja na razie odpuściłam - te drugie ćwiczenia tak mi dają popalić że nie daję rady robić i jednego i drugiego.

Myślę nad systemem - 1 dzien a6w - 1 dzien talia osy. Jak przyjdzie hula-hop to sobie opracuje zestaw na cały tydzien. Bo mam też twisterek.
Muszę się zebrać sama ze sobą :tak: bo póki co tak ćwicze chaotycznie.

Dziewczyny muszę się pochwalic:-p Od poniedziałku schudłam 2 kg:tak::tak::tak::tak::-)

super :tak::tak::tak:

ooo, miałam dokładnie takie samo, sama poprosiłam o nie w grudniu, a ostatnio sprzedałam je na allegro :-D hahah, nie ma bata, ja się nigdy nie nauczę nim kręcić, tylko cała posiniaczona chodziłam, a nawet udało mi się nim złamać pznokieć u stopy :eek::confused2: a nawet dwóch okrążeń nie zrobiłam :zawstydzona/y::sorry: teraz mam skakankę z licznikiem ;-) skakać potrafię :-p:-D:tak:

Agatkas - jak A6W?

Bo ja na razie odpuściłam - te drugie ćwiczenia tak mi dają popalić że nie daję rady robić i jednego i drugiego.

Myślę nad systemem - 1 dzien a6w - 1 dzien talia osy. Jak przyjdzie hula-hop to sobie opracuje zestaw na cały tydzien. Bo mam też twisterek.
Muszę się zebrać sama ze sobą :tak: bo póki co tak ćwicze chaotycznie.

a masz może linka do tych ćwiczeń? tych na talię osy?

reklama
Tak!

Zrobiłam tabeleczkę i ćwiczę. Dopiero 1 tydzien chodzę cała obolała.
Najgorzej mnie bolą boczki i nogi. Bo brzuch to mam po a6w już trochę wyrobiony.

Ja najpierw sprawdziłam u mamy na jej zwykłym hula-hop czy dam radę. I na początku tez mi spadało a po jakiś 10 minutach już parę razy się zakręciło tam gdzie powinno :D

Ostatnia edycja:
Do góry