kupiłam sobie wreszcie hula hop :-)
REWELACYJNE HULA HOP HOOP WIDE JINPOLI ŚR. 110 CM (934744273) - Aukcje internetowe Allegro![]()
Myszqa szykuj sie na sińce, po tym hula wygląda się jakby przemoc w domu była

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kupiłam sobie wreszcie hula hop :-)
REWELACYJNE HULA HOP HOOP WIDE JINPOLI ŚR. 110 CM (934744273) - Aukcje internetowe Allegro![]()
Myszqa szykuj sie na sińce, po tym hula wygląda się jakby przemoc w domu była![]()
to wyobraz sobie jakie ja mialam since, jesli ja sobie do hula hop wsypalam piasek i na sobie mialam tylko t-shirt, ale efekty byly rewelacyjne, teraz musze poczekac, bo na razie nie mam wciecia w talii, wiec niema gdzie sie hula hop zatrzymacMyszqa szykuj sie na sińce, po tym hula wygląda się jakby przemoc w domu była![]()
brawoDziewczyny muszę się pochwalicOd poniedziałku schudłam 2 kg
:-)
to ja jakaś lewa jestem że nie potrafiłamnawet mojemu mężowi lepiej wychodziło
![]()
Agatkas - jak A6W?
Bo ja na razie odpuściłam - te drugie ćwiczenia tak mi dają popalić że nie daję rady robić i jednego i drugiego.
Myślę nad systemem - 1 dzien a6w - 1 dzien talia osy. Jak przyjdzie hula-hop to sobie opracuje zestaw na cały tydzien. Bo mam też twisterek.
Muszę się zebrać sama ze sobąbo póki co tak ćwicze chaotycznie.
ale te since mialam tylko na poczatku potem nawet mnie nie bolalo
Ja mam taki: BODY SCULPTURE STEPPER SKRĘTNY BS 1650
Boli mnie wszystko i musiałam przestać na jeden dzień bo ja od czasu ciązy jak mam owulację to po prostu nie mogę się ruszyć tak mnie brzuch boli:-(
No ale efekty faktycznie są po tym hula hop???? Bo ja kiedyś byłam mistrzynią....ale kurcze nie chce mi się wierzyć ze to coś daje....
No właśnie dziewczyny na Vitalii piszą że efekty rewelka! Dlatego się zdecydowałam kupić :-)
Ale podobno trzeba kręcić w obie strony bo inaczej tylko z jednej się chudnie![]()