reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

skoro testowalas to wazne ze zasypia w spokoju:tak:Grunt to spokojne nocki:tak:

:-D:-D:-D:-D
zgadza sie kazdy ma swoje metody

super ze napisalas
SWietnie ze PIortus tak reaguje na siostrzyczke:tak:

masz racje to czateria:-D:-D:-D:-D

:szok::szok::szok:a co sie chlopu stalo?

Po sadyscie wrocilam tak szybko ze mojw szoku byl
Poniewaz za bardzo nie bylo co usuwac to po 3minutach bylam gotowa :))
Przy okazji zrobilam na koniec maja termin dla Laury na kontrole.
Lali w wannie moj pojechal do kumpla a ja korzystam z chwili na BB
Zjadlam pierogi i czegos mi sie jeszcze chce ale sama nie wiem co bym zjadla:sorry:Troche ptasiego mleczka wciagnelam, jablko i chyba bede jajka gotowac:-D:-D
No to ekspresowa jestes Aniu;-):-)
A ptasie mleczko to bym sobie tez zjadla ,ale nie kilka tylko minimum pol paczki;-):-D:-D:-D:-D

reklama
no przeczytałam wszystko od wczoraj ale nie mogę poodpisywać z cytatami bo mi się net muli i trwa to tyle czasu, ze szlag mnie zaraz trafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a więc tak:
Pati: fryzurka fajna ale mnie się bardziej podobałaś bez grzywki:tak:ale to przecież nie mnie masz się podobać:-p:-p

Madziula: no niezły palacz z Twojej Klaudi:-D:-D:-D:-Ddobrze, ze chałupa nie poszła z dymem:szok:

Dorota: fajne fotki a najlepsza ta z nocnikiem na głowie:-D:-D:-D:-Dnie ma to jak twarzowy kapelusz:laugh2:

Malinka: uważaj na swoją Julkę bo jak coś nie daj Boże kiedyś podejrzy to jak Ty się w szkole pokażesz:-D:-D:-D:-Da ten tatuś Wiki to muiał dzisiaj na rozmowie z panią nieźle płonąć:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:ale tym razem nie z pożądania:-p:-p:-p

Myszunia: super, ze Piotruś jest taki zadowolony z posiadania siostrzyczki:tak: i fajnie, że z małą wszystko w porządku i jesteście w domku:tak::tak:

A&E: zdrówka dla Emily i mam nadzieję, ze te inhalacje jej pomogą bardziej niż te 3 antybiotyki:tak::tak::tak::tak:

i chyba tylko tyle zapamiętałam:zawstydzona/y:

Czesc ja dopiero teraz :-) Dopadł mnie katar i cos kaszel łapie już.
M wykąpiał dzisiaj pierwszy raz dzieci i ma ich jeszcze uspic zobaczymy jak mu to pójdzie?
:szok::szok::szok::szok:
sama jestem ciekawa

Zjadlam pierogi i czegos mi sie jeszcze chce ale sama nie wiem co bym zjadla:sorry:Troche ptasiego mleczka wciagnelam, jablko i chyba bede jajka gotowac:-D:-D
boziu co za mieszanka:szok::-D, ae ptasie mleczko to i mnie dziś skusiło, P kupił mi ostatnio na poprawę humoru, to dzis pewnie je wykończe, duzo juz nie zostało, a ze po tych kilku dniach wrócił mi smak w ustach, to zajadam same pyszności, hihi

strasznie cicho tu dzisiaj, przynajmniej póki jestem, tak więc zmykam, pościele łóżko, wezme prysznic i niedługo położe mała spać, może jakąs ksiażkę poczytam...
Dobranoc babole niedobre

Anka a co Ty masz takie ciągoty do mieszania smaków:-D:-D:-Dprzymiarka do zachcianek ciążowych:-D:-D

u mnie dzisiaj było tak ślicznie i wiosennie, ze niektórzy kierowcy zapomnieli o ostrożnej jeździe i jeden wylądował u nas przy ogrodzeniu w rowie:szok::szok::szok::szok: potem jeszcze kilku w tym samym miejscu wpadało w poślizg:eek: ludzka głupota nie ma granic, jeszcze nie jest sucho na drodze żeby sobie tak szarżować

muszę się Wam pochwalić, ze jestem juz siódmy dzień na diecie i dzisiaj zmieściłam się w spódnicę, w której nie chodziłam kilka miesięcy:tak::tak::tak:juppppppppi
żebym tylko wytrwała:cool:

zmykam na barwy szczęścia a potem może popatrzę na m jak miłość:tak:

dobrej nocy babeczki;-)

witajcie
nie nadrobie tego co napisalyscie a chcialabym...
jestem umeczona do reszty ... moimi dziecmi...
po dzisiejszym dniu stwierdzam ze mam ich dosc :szok::szok::szok::szok:
sewek nie spal caly dzien i normlanie jeden wielki kataklizmos!!!
niki zas caly dzien marudna i wyje.... o Boze!!!!
moj m cieszyl sie ze poszedl do roboty :sorry:
a ja mam kupe sprzatania ale juz to pieprze... ide spac w takim syfie... ale dzis nie dalam rady nic porobic... normalnie nic...
ja nie wiem normalnie oni dzis bylo jacys opetani!!!

jestem padnieta jak nie wiem ide od razu spac....
o wlasnie i mala juz wyje
ach wrrrrrrrrrrrrrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::confused2::confused2::confused2::confused2:

dobrej nocki ;-)

No to ekspresowa jestes Aniu;-):-)
A ptasie mleczko to bym sobie tez zjadla ,ale nie kilka tylko minimum pol paczki;-):-D:-D:-D:-D
nie no polowe to nie daa rady choc w ciazy pewnie i by cala weszla:-D
:szok::szok::szok::szok:
sama jestem ciekawa

boziu co za mieszanka:szok::-D, ae ptasie mleczko to i mnie dziś skusiło, P kupił mi ostatnio na poprawę humoru, to dzis pewnie je wykończe, duzo juz nie zostało, a ze po tych kilku dniach wrócił mi smak w ustach, to zajadam same pyszności, hihi
ja sama sobie kupilam i chyba z tydzien lezalo:-D
strasznie cicho tu dzisiaj, przynajmniej póki jestem, tak więc zmykam, pościele łóżko, wezme prysznic i niedługo położe mała spać, może jakąs ksiażkę poczytam...
Dobranoc babole niedobre
dobranoc
Anka a co Ty masz takie ciągoty do mieszania smaków:-D:-D:-Dprzymiarka do zachcianek ciążowych:-D:-D

u mnie dzisiaj było tak ślicznie i wiosennie, ze niektórzy kierowcy zapomnieli o ostrożnej jeździe i jeden wylądował u nas przy ogrodzeniu w rowie:szok::szok::szok::szok: potem jeszcze kilku w tym samym miejscu wpadało w poślizg:eek: ludzka głupota nie ma granic, jeszcze nie jest sucho na drodze żeby sobie tak szarżować

muszę się Wam pochwalić, ze jestem juz siódmy dzień na diecie i dzisiaj zmieściłam się w spódnicę, w której nie chodziłam kilka miesięcy:tak::tak::tak:juppppppppi
żebym tylko wytrwała:cool:

zmykam na barwy szczęścia a potem może popatrzę na m jak miłość:tak:

dobrej nocy babeczki;-)
ja czasami tak mam:-D:-D
A kierowcy faktycznie zapominaja sie i wypadkow sporo:cool:
Kolorowych
Ja zmykam laseczki bo cos mnie zaczela glowa napierniczac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobranoc:-)

dobranoc

Patrysia dobranoc

Laura zjdla 2 jajka i dwie kromy z chleba:szok::szok:Ja tyle nie jem:szok::szok:
Zaraz bedzie kolysanka i Lali idzie do lozka a ja przed tv
Wczoraj widzialam fajny program na Discovery o duchach:-)
Uciekam bo sama jeszcze nie jadlam:-DMyslalam ze Lali nie zje wszystkiego i dojem a tu niespodzianka:-D:-D
Papatki

reklama
Czesc ja dopiero teraz :-) Dopadł mnie katar i cos kaszel łapie już.
M wykąpiał dzisiaj pierwszy raz dzieci i ma ich jeszcze uspic zobaczymy jak mu to pójdzie?

sam z siebie czy go zmusiłaś?????

pati no prosze jaka zmiana :rofl2: tak jak dziewczyny piszą poważniej teraz wyglądsz i taka chudziutka się zrobiłaś na twarzy :tak::tak::tak::tak::tak: ładnie wyglądasz ale ja wolałam Cię bez,a może to kwestia przyzwyczajenia.zresztą ładnemu we wszystkim do twarzy :tak::tak::tak::tak::tak:

A&E zdrówka dla Emily,i nie nakręcaj sie wierzę w to że to nie atma i że jej nie będzie miała :tak::tak::tak::tak:

myszunia super że jesteście już w domku i ekstra ze piotruś zachwycony siostrzyczką :tak::tak::tak: czekamy z niecierpliwościa na fotki :tak::tak::tak::tak: a jak mała ma na imię????? nie wiem czy pisałąs a moze mi umknęło :sorry:

Do góry