karnitynka1982
Fanka BB :)
Ja nie podaje bo karmie butla i lekarka nie kazala podawac wit KTak dzień dnia
A jest ktoś kto nie podaje wit K ?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie podaje bo karmie butla i lekarka nie kazala podawac wit KTak dzień dnia
A jest ktoś kto nie podaje wit K ?![]()
mój na cycu, daje mu wit K i wit D, doktorek powiedział żeby jednej z nich nie podawać w sobote i w niedzieleheh, nie wiem której to w wikend mu nie zakrapiam obydwóch :] nie wiem co ma sob i niedz do witamin
no ale niech mu będzie :]
kurde mój mały strasznie szybko rośnie
ma dopiero miesiąc i 17 dni, a już ma 70cm i 6,5 kilo hahah, ubranka ma rozmiary od 3-6 m-cyprzerażające to jest
Mój nosi już praktycznie na 6-9 mies a niektóre na 3-6 i ma 65 cm i 6100gNo właśnie ja się dziwie jak to jest z tymi ubrankami. Czy większość dzieci jest przerośnięta czy te rozmiary są jakies "lewe". Ja kupuje 3-6 bieliznę, a 6-9 wierzchnie.
A D się nie podaje jak się karmi butlą?Ja nie podaje bo karmie butla i lekarka nie kazala podawac wit K![]()
Ja daje wit DA D się nie podaje jak się karmi butlą?
Po moim maluszku tej wagi nie widać-bo jest dość długi i nadal szczupły mi się wydaje
Mimo, że mieszanka ma do pediatra kazał mi dawać 2 krople dziennie VigantoluJeśli mieszanka ma w sobie wit. D to się nie podaje, a zazwyczaj mają![]()