reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Dziewczyn:-) Witam się wieczorkiem:-) Co u Was słychać???
Agnieszka nie martw się może @ jeszcze przyjdzie. Ja 20 też powinnam mieć @ ale jak na razie go nie widać. Dzisiaj 38 dzień cyklu ale u mnie to może przez karmienie małej. Bo objaw żadnych nie mam ale ostatnio też nie miałam. No ale będzie co będzie mimo ze bycie mama 2010 jakoś mi nie pasuje... 1-2 marca będę robić test jak co...:-D:-D

reklama
agus_kula, jakbyś była w ciąży to byś miała niedużą różnicę wieku między dziećmi. Fajnie tak :rofl2:
Co słychać? Wszystko kilka stron wstecz ale pewnie nie chce Ci się tego wszystkiego nadrobić? Hy hy.. Jest tego troszkę, fakt :zawstydzona/y:

JOSEPHINE i AGNIESZKA-jest mi przykro:-(ja zawsze rano jak pisze to pamietam o Was wszystkich,ale chyba tego nikt nie zauwaza:no:nie,no zartuje. pewnie zauwazacie tylko jak sie czyta tyle postow na raz to potem sie czesc zapomina:rofl2: AGNIESZKA-moze gdzies kolo Ciebie bocian juz lata:tak: a masz jakies ewentualne objawy ciazy czy jedynie @ sie spoznia-moze to przez przestawienie godzin pracy bo wstajesz w sumie w srodku nocy i organizm odreagowuje w ten sposob...:sorry:

to kochana po co sie stresujesz jeszcze dzidzi zaszkodzisz:laugh2:;-)dobrze,ze planowaliscie w tym roku a kilka m-cy w ta czy w ta...tyle,ze jesli jestes to urodzisz w 2010 i pewnie nas opuscisz:-(i przejdziesz na inny watek:sorry: MAMA99-
Mama dziękuję że o nas myślisz:)Buziak

Po naszych igraszkach w łóżku które mają miejsce raz na jakiś czas nie wykluczam ciąży,nawet ostatnio się zapomnieliśmy i serduszkowaliśmy bez zabezpieczenia ale biorę też pod uwagę to że może cykl mi się wydłużył także nie chcę testować,nie teraz,poczekam na ewentualną @ :sorry:
Nie mam żadnych objaw poza spóźnioną @,czasami wydaje mi się że więcej jem ale to pewnie przez zmianę trybu pracy.
I nigdy tego wątku nie opuszczę kochane,nigdy,chociażby nie wiem co...
To jest nasz wątek i tu zostaję :tak:;-):-)

Ostatnia edycja:
Nie no pewnie nadrobię ale na razie mała skaka mi po kolanach i czekam aż pójdzie spać za chwilkę jak zje... Nauczyła się siadać sama wczoraj i ma mega zabawe...

Cześć Dziewczyn:-) Witam się wieczorkiem:-) Co u Was słychać???
Agnieszka nie martw się może @ jeszcze przyjdzie. Ja 20 też powinnam mieć @ ale jak na razie go nie widać. Dzisiaj 38 dzień cyklu ale u mnie to może przez karmienie małej. Bo objaw żadnych nie mam ale ostatnio też nie miałam. No ale będzie co będzie mimo ze bycie mama 2010 jakoś mi nie pasuje... 1-2 marca będę robić test jak co...:-D:-D

Aguś no czekam na małpiszona no a jak do końca następnego tygodnia nie przyjdzie to będę testować.

No ale za Ciebie kochana to 3mam kciuki,nie będzie tak jak chcesz,po Twojej myśli i z niecierpliwością czekam na wynik testu:)

agus_kula, zazdroszczę takiego bobasa :-)
Ja mam w domu półroczną bratanicę i jest taka słodka :tak: Też marzę o takiej niuni no ale to kwestia czasu myślę :rofl2:

Ja mam w domu półroczną bratanicę i jest taka słodka :tak: Też marzę o takiej niuni no ale to kwestia czasu myślę :rofl2:

Pysia spokojnie na pewno jeszcze trochę i się doczekasz:)

Kochaniutkie Ja uciekam spać,padam na pyszczek już a tradycyjnie 3.30 pobudka.Mąż w pracy na drugie zmiany.Synek już śpi także mogę na spokojnie się położyć.
Dobranoc wszystkim!

agnieszka, dobranoc ;-)
Ty masz słodziaka tego synka - facet nie z tej ziemi :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aguś no czekam na małpiszona no a jak do końca następnego tygodnia nie przyjdzie to będę testować.

No ale za Ciebie kochana to 3mam kciuki,nie będzie tak jak chcesz,po Twojej myśli i z niecierpliwością czekam na wynik testu:)
Agnieszka ja też trzymam kciuki za Ciebie i za siebie choć takie małe bobo i tak jest mile widziane;-)
Tak taki brzdąc to sama słodycz i radość:-):-) Zobaczysz już niedługo jak to jest cudownie:-D:-D
Agnieszka Kolorowych Snów

Ostatnia edycja:
reklama
agus, ja narazie to niekiedy mam praktykę na dzieciach własnego rodzeństwa :-D
Przyda się na przyszłość :-) Jutro będę parę godzin z tą półroczną bratanicą :-)
Wiem, wiem że kiedyś może i będę wiedziała jakie to wspaniałe uczucie ale wciąż doczekać się nie mogę :zawstydzona/y: ale jak nieraz słuchałam jej ciągłego płaczu to mam dość ;] a prawie mam ją za ścianą tak miałam dość, a miała kolkę i 3 pierwsze miesiące to praktycznie cały czas przepłakała. Teraz znowi ząbkuje, więc też słyszę w nocy jej płacz eh.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry