reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AGNIESZKA-spokojnej nocy i do napisania:tak: AGUS KULA-u Ciebie tez nipewnosc:-D???no to mamy juz trzy kobietki- Ty,Aga i MAMA99-no ciekawe ktora bedzie mamusia po raz 2 w 2010;-):laugh2: PYSIA888-a Ty jeszcze troche i tez rozpoczniesz a potem bedziesz pisala czy sa jakies sposoby na mdlosci:-D:-);-)doczekasz sie kochana choc wiem jak ciezko jest wytrzymac jak juz sie chce:tak:ja tez juz nogami przebieram,zeby byl juz czerwiec.

reklama
mama05, to od czerwca rozpoczynacie staranka? A bo ja się gubię i niekiedy już naprawdę nie wiem która laska kiedy zaczyna :szok:
Wiem, wiem ze się doczekam ale to takie trudne jak tak bardzo się chce :zawstydzona/y: Wiesz... może i mi też tak bije na czache od tego siedzenia w domu ciągłego ale wymyśliłam coś dla rozrywki :-D a mianowicie wyprowadzam się na kilka dni z domu, by móc pomieszkać z MOIM :-) od czwartku do niedzieli ;-)
I dziś odebrałam prawko jak już się chwaliłam wcześniej i pojutrze siadam za kółko :-D wiem, że się powtarzam ale nawet nie wiecie jakie to szczęście, że mam to prawko. :rofl2:

agus, ja narazie to niekiedy mam praktykę na dzieciach własnego rodzeństwa :-D
Przyda się na przyszłość :-) Jutro będę parę godzin z tą półroczną bratanicą :-)
Wiem, wiem że kiedyś może i będę wiedziała jakie to wspaniałe uczucie ale wciąż doczekać się nie mogę :zawstydzona/y: ale jak nieraz słuchałam jej ciągłego płaczu to mam dość ;] a prawie mam ją za ścianą tak miałam dość, a miała kolkę i 3 pierwsze miesiące to praktycznie cały czas przepłakała. Teraz znowi ząbkuje, więc też słyszę w nocy jej płacz eh.
Nie kiedyś może ale na pewno :-D:-D Ja jak miałam 11 lat to urodziła mi się siostra i choć to się wydaje śmieszne to albo dla tego albo to bo mam to wrodzone ale naprawdę nie było ciężko opiekować się mała od pierwszego dnia bez niczyjej pomocy. Więc naprawdę taka praktyka Ci pomoże :-)

PYSIA888-tak,moja droga-my od czerwca stajemy w blokach startowych i do dziela:-D:tak:marzy nam sie trzecia dzidzia a sama sie nie zrobi:no::-)gratuluje prawka!!!!!!!!!!!!!!!i pomysl z pomieszkiwaniem u TWOJEGO to dobry pomysl,data slubu ustalona i juz wktotce zawsze bedziecie razem:rofl2:a tak na marginesie to wyslalam Ci zaproszenie:tak::happy:

agus_kula, dokładnie :-D ja tam myślę, że taka praktyka to nie idzie na marne, przyda się kiedyś :zawstydzona/y:
Najgorsze jest jak niektóre laski tak panikują i w ogóle, dziecka się boją wykąpać, a znam przypadek gdzie matka córce dziecko malenke kąpała ładnych parę miesięcy, bo ta się bała :szok:
A i głupotą jest też kupowanie gazet i czytanie tego wszystkiego co tam pisze :cool: w praktyce inaczej wszystko wychodzi
mama dziekuję bardzo tych gratulacji... oj płakałam ze szczęścia nie tak dawno jak zdałam. Do tej pory nie mogę się nacieszyć. Udało się! jestem z siebie taka dumna. Narazie coś żadne zaproszenie mi nie doszło ale myslę, ze jak odswieżę stronkę to powinno się pojawić. Odświeżyłam ale nadal nic. To ja miesiąc po Tobie wezmę się do "roboty" :]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
AGNIESZKA-spokojnej nocy i do napisania:tak: AGUS KULA-u Ciebie tez nipewnosc:-D???no to mamy juz trzy kobietki- Ty,Aga i MAMA99-no ciekawe ktora bedzie mamusia po raz 2 w 2010;-):laugh2: PYSIA888-a Ty jeszcze troche i tez rozpoczniesz a potem bedziesz pisala czy sa jakies sposoby na mdlosci:-D:-);-)doczekasz sie kochana choc wiem jak ciezko jest wytrzymac jak juz sie chce:tak:ja tez juz nogami przebieram,zeby byl juz czerwiec.
mama05 wszystko się może zdarzyć:-) Ale póki co to też nie mogę się doczekać czerwca z tych samych przyczyn co ty:-D:-D
pysia 888 gratuluje prawka:-):-) A przeprowadzka to naprawdę super sprawa:-D:-D

agus_kula, również dziękuję :rofl2: Myślałam, że już zasnęłaś przed kompem ale domyślam się, że córcia dawała znać, że jest :-D
Tzn ta przeprowadzka to jeszcze nie tak całkiem tylko na parę dni, zawsze to jakieś urozmaicenie od tego siedzenia w tym domu :-p a tak na poważnie i zawsze to po ślubie się przeprowadzam :-D

Dobra dziewczynki ja idę spać. Dobranoc i Miłej Nocki życzę pa pa
pysia888 zaproszenie powinno być widoczne w prawym górnym rogu jako prywatna wiadomość.

agus_kula, wiem wiem jak z tym zaproszeniem ale go nie ma i już :-(
Dobranoc Kochana. Wyśpij się :-D Córeczka daje się wysypiać chociaż? ;-)

reklama
PYSIA-i co znalazlas???jak "pojdziesz"do gory strony to tam gdzie jestes zalogowana masz napisane Prywatne Wiadomosci i powinno byc 1 to wejdz w to:tak:AGUS KULA-dobranoc i do napisania.ja wlasnie po prysznicu.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry