hihi jeszcze nie chcialam wkleic foty ale blutu mi niedzialalo i niemoglam fotek przeslac na kompa a potem juz zapomnialam jutro sproboje bo teraz koncze pic ziolka i juz z tad z mykam spaca tak w ogóle chwaliłaś się fryzurą nową?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
hihi jeszcze nie chcialam wkleic foty ale blutu mi niedzialalo i niemoglam fotek przeslac na kompa a potem juz zapomnialam jutro sproboje bo teraz koncze pic ziolka i juz z tad z mykam spaca tak w ogóle chwaliłaś się fryzurą nową?
zostawiasz mnie tutaj samąhihi jeszcze nie chcialam wkleic foty ale blutu mi niedzialalo i niemoglam fotek przeslac na kompa a potem juz zapomnialam jutro sproboje bo teraz koncze pic ziolka i juz z tad z mykam spac![]()
nio ja sobie postanowilam ze w ym cyklu bede chodzic szybciej spac bo zawsz mecze oczy przed kompem do nocy a potem padneita caly dzien jestm dobranoc kobietkizostawiasz mnie tutaj samą
kto jeszcze został?
zostawiasz mnie tutaj samą
kto jeszcze został?
życzę spokojnej nockinio ja sobie postanowilam ze w ym cyklu bede chodzic szybciej spac bo zawsz mecze oczy przed kompem do nocy a potem padneita caly dzien jestm dobranoc kobietki
super to może mi coś doradzisz?jeszcze ja zostałam ;-)![]()
nie chce być natrętna, ale jak nie wybierzesz sie do gina to moze będziesz jeszcze długo czekać (moze, bo to nie mówione) ale być moze coś nie gra z Twoimi hormonami...lopop jurto za telefon i dzwoń...jesteś przed owu, moze ją jeszcze ocenic...
remontuję pokój i mam problem z wybraniem koloru tzn. zastanawiam się nad duluxemhmmm zależy w jakiej kwestii![]()
remontuję pokój i mam problem z wybraniem koloru tzn. zastanawiam się nad duluxem
chodzi mio te połączenia kolorów co były w reklamie-n. śliwka węgierka z mglistym porankiem-mam przed sobą paletę i tak myślędulux jest farbą z górnej półki i my zawsze używaliśmy, ale bardzo dobry podobno jest magnat słyszałam
![]()