Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie osobiście juz znudził ten serial, a mój mąż ogląda igrzyska tak więc mogę posiedzieć z wamiMój mąż właśnie gra w hokeja i to jest jedyna szansa, żebym obejrzała jakiś serialw tym momencie właśnie M jak Miłość
![]()
hihi ja niema problemu z tv bo moj maz ma same nocki wiec wieczorami tv jest caly mojMój mąż właśnie gra w hokeja i to jest jedyna szansa, żebym obejrzała jakiś serialw tym momencie właśnie M jak Miłość
![]()

teraz sprobowalam ziolka wejdz na ziolopijki mowie ci ja sie zdecydowalam jak zobaczylam jaki procent dziewuch zaciazylo po nich po 1-2-3 cyklach z nimi zobacz bo warto i oby i nam wszystkim tak pieknie pomogly . jak bedziesz si eprzylaczac to pisz ja cie dopisze do listy pewnie to wszystko zależy od poziomu jej podwyższenia, a badanie nie jest drogie u mnie 22 zł więc uważam że warto.lopop a to nie trzeba w konkretnym dc?? w ogole to jak pije ziolka to nie wiem czy mi nie padam od tego ale moze tak szybko by nie spadla bo to dopiero 3 dzien picia ich