reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ublagalam moderatorke i przywrocila nam watek ziolopijek osobne :-) kochana kobitka aczkolwiek powiedziala ze to dublowanie no ale podziekowalam od nas:
kogo mam jeszcze zapisac do ziolopijek na pierwsza strone mowicmi tu szybko :-) batonik ciebie ?? na ktory numere>> ?
a i dziewczynki jak macie jakies pytanka odnosnie ziolek to tam tez piszcie zeby widzialy ze ten watek jest nam potrzebny i zeby nie uciekl gdzies na kooniec i zeby znow go gdzies nie wcisnely
:tak:

reklama
ublagalam moderatorke i przywrocila nam watek ziolopijek osobne :-) kochana kobitka aczkolwiek powiedziala ze to dublowanie no ale podziekowalam od nas:
kogo mam jeszcze zapisac do ziolopijek na pierwsza strone mowicmi tu szybko :-) batonik ciebie ?? na ktory numere>> ?
a i dziewczynki jak macie jakies pytanka odnosnie ziolek to tam tez piszcie zeby widzialy ze ten watek jest nam potrzebny i zeby nie uciekl gdzies na kooniec i zeby znow go gdzies nie wcisnely
:tak:
no to ja bedę dużo tam zaglądać bo ja mam zawsze dużo pytań:-)

lopopo no ja jjzu zadalam jedno pytanie ;-) juz nie babyboomowe ziolopijki tylko ziolopijki zostaly bo moderatorka nazwe zmienila... dlateo prosze o udzielanie si etam zeby nam nie zamknli tego watku :-) bo pozniej jak bedziemy porownywac efekty :-) a am nadzieje ze juz niedlugo bede mogla tam napisac kilka fasolek z ziolek ;-):-)
jak wejdziesz na ziolopijki to na pierswzszej stronce tez jest link do ziolek z bociana :)

lopopo no ja jjzu zadalam jedno pytanie ;-) juz nie babyboomowe ziolopijki tylko ziolopijki zostaly bo moderatorka nazwe zmienila... dlateo prosze o udzielanie si etam zeby nam nie zamknli tego watku :-) bo pozniej jak bedziemy porownywac efekty :-) a am nadzieje ze juz niedlugo bede mogla tam napisac kilka fasolek z ziolek ;-):-)
jak wejdziesz na ziolopijki to na pierswzszej stronce tez jest link do ziolek z bociana :)
dzięki bardzo - myślisz o wszystkim

ja juz tam bylam przed chwila i tez sie udzielilam hihi moze kobietki z innych for tez tam dolacza hiiihihi

no wlasnie juz napisalam na starammy sie po raz kolejny o ciaze czy jakos tak i trzeba na inne staraczki tez wejsc i zaprosic moze nam sie fajnie watek rozbuduje :tak:
lopopow ogole to chcialabym sie zajac tym watkiem wiesz tak porzadnie i usunac te nie potrzene kilka postow zanim spisalam wszystkie na jednej stronie tamte gdzie sie dopisywaly laski i kilka list jest ale moderatorem nie jestem i nie mam jak tego zrobic :sorry:

no wlasnie juz napisalam na starammy sie po raz kolejny o ciaze czy jakos tak i trzeba na inne staraczki tez wejsc i zaprosic moze nam sie fajnie watek rozbuduje :tak:
lopopow ogole to chcialabym sie zajac tym watkiem wiesz tak porzadnie i usunac te nie potrzene kilka postow zanim spisalam wszystkie na jednej stronie tamte gdzie sie dopisywaly laski i kilka list jest ale moderatorem nie jestem i nie mam jak tego zrobic :sorry:
szkoda bo troszkę uporządkować by się przydało, a czasem moderator wiesz może nas nie zrozumieć o co nam chodzi;-) z tym porządkiem

no wiem ja bym chciala zostac moderatorkiem mini tylko tego watku :-):-D ale tak sie chyba nie da :-p poprosze o porzadki inna jesli im sie bedzie chcialo albo napisze do adminki jakie warunki trzeba spelnic na moderatorke :tak: tylko nie wiem czy podolam...

wyslalam maila do administartora z zapytaniem ... zobaczymy na jakich zasadach to wszystko sie dzieje i jakie sa warunki ... troche juz jestem na tym forum moze akurat sie zgodza i zajme sie izolopijkami i bedzie cycus glancus tam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry