Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dobrze trafiłaś my wszystkie tutaj mamy podobne trochę problemy.Witam bardzo serdecznie,
jestem tu pierwszy raz. Postanowiłam napisać, aby podzielić się swoimi problemami i poczytać dobrych radStaramy się z mężem o dzidziusia od prawie roku. Lekarz stwierdził niepłodność wtórną, nie mam owulacji. Podaje mi clo, on wywołuje owulacje. Ale póki co, to nie udawało się nam. Wiem, że trzeba mieć nadzieję. I chyba ją mam. Jestem w 17 dniu cyklu. W weekend się staraliśmy, więc szansa jest. Najgorsze są jednak te wyczekiwania do miesiączki. Proszę o wpis kogoś, kto ma podobny problem.
Pozdrawiam![]()
WitajWitam bardzo serdecznie,
jestem tu pierwszy raz. Postanowiłam napisać, aby podzielić się swoimi problemami i poczytać dobrych radStaramy się z mężem o dzidziusia od prawie roku. Lekarz stwierdził niepłodność wtórną, nie mam owulacji. Podaje mi clo, on wywołuje owulacje. Ale póki co, to nie udawało się nam. Wiem, że trzeba mieć nadzieję. I chyba ją mam. Jestem w 17 dniu cyklu. W weekend się staraliśmy, więc szansa jest. Najgorsze są jednak te wyczekiwania do miesiączki. Proszę o wpis kogoś, kto ma podobny problem.
Pozdrawiam![]()

Ziółka mówiszkasik witaj ja wlasnie tez nie mam owulki :-( ale teraz stawiam na ziolka :-) moze i ty sprobujesz?? dziewczyny z bociana pisza ze efekty sa poprostu cudne z reszta wejdz na ziolopijki tam jest na pierwszej str. link do bociana w szoku bedziesz tak jak i ja
damy rade i do nas szybko bociany przyleca :-)
zabkaa mi maz nie dal ogladac m jak milosc bo oglada jakis film na polsaci...
ja zjadlam dopiero kolacjke ziolka za godzinke zaczne parzyc niech mi zarcie troche z brzucha zejdzie![]()
missiiss czym prędzej rób ta prolaktynę ja niby też mogłam jej nie mieć bo każdy z lekarzy mówił inaczej i tak doszłam do badania prolaktynykasik witaj ja wlasnie tez nie mam owulki :-( ale teraz stawiam na ziolka :-) moze i ty sprobujesz?? dziewczyny z bociana pisza ze efekty sa poprostu cudne z reszta wejdz na ziolopijki tam jest na pierwszej str. link do bociana w szoku bedziesz tak jak i ja
damy rade i do nas szybko bociany przyleca :-)