Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobrze trafiłaś my wszystkie tutaj mamy podobne trochę problemy.Witam bardzo serdecznie,
jestem tu pierwszy raz. Postanowiłam napisać, aby podzielić się swoimi problemami i poczytać dobrych radStaramy się z mężem o dzidziusia od prawie roku. Lekarz stwierdził niepłodność wtórną, nie mam owulacji. Podaje mi clo, on wywołuje owulacje. Ale póki co, to nie udawało się nam. Wiem, że trzeba mieć nadzieję. I chyba ją mam. Jestem w 17 dniu cyklu. W weekend się staraliśmy, więc szansa jest. Najgorsze są jednak te wyczekiwania do miesiączki. Proszę o wpis kogoś, kto ma podobny problem.
Pozdrawiam![]()
WitajWitam bardzo serdecznie,
jestem tu pierwszy raz. Postanowiłam napisać, aby podzielić się swoimi problemami i poczytać dobrych radStaramy się z mężem o dzidziusia od prawie roku. Lekarz stwierdził niepłodność wtórną, nie mam owulacji. Podaje mi clo, on wywołuje owulacje. Ale póki co, to nie udawało się nam. Wiem, że trzeba mieć nadzieję. I chyba ją mam. Jestem w 17 dniu cyklu. W weekend się staraliśmy, więc szansa jest. Najgorsze są jednak te wyczekiwania do miesiączki. Proszę o wpis kogoś, kto ma podobny problem.
Pozdrawiam![]()

Ziółka mówiszkasik witaj ja wlasnie tez nie mam owulki :-( ale teraz stawiam na ziolka :-) moze i ty sprobujesz?? dziewczyny z bociana pisza ze efekty sa poprostu cudne z reszta wejdz na ziolopijki tam jest na pierwszej str. link do bociana w szoku bedziesz tak jak i ja
damy rade i do nas szybko bociany przyleca :-)
zabkaa mi maz nie dal ogladac m jak milosc bo oglada jakis film na polsaci...
ja zjadlam dopiero kolacjke ziolka za godzinke zaczne parzyc niech mi zarcie troche z brzucha zejdzie![]()
missiiss czym prędzej rób ta prolaktynę ja niby też mogłam jej nie mieć bo każdy z lekarzy mówił inaczej i tak doszłam do badania prolaktynykasik witaj ja wlasnie tez nie mam owulki :-( ale teraz stawiam na ziolka :-) moze i ty sprobujesz?? dziewczyny z bociana pisza ze efekty sa poprostu cudne z reszta wejdz na ziolopijki tam jest na pierwszej str. link do bociana w szoku bedziesz tak jak i ja
damy rade i do nas szybko bociany przyleca :-)