reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oliwka to miała dziś mega apetyt :tak::tak::tak::tak:
az byłam w szoku.

rano na sniadanie zjadła jajecznicę ze szczypiorkiem,potem serek Danio,babana dużego.
na obiad zupka(zjadła całą michę) a po godzinie zawołała jabłko i wpedzlowała całe duże :szok::szok::szok::szok:

zagryzła paluszkami i potem zjadła miseczke samego makaronu i na kolacje gotowany kalafior z masełkiem.

ale miał dzis spust :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Ja tylko na sekunde .Pisze ze zyjemy.Bylismy w klubie.Bylo fajnie bo byla grupa i terapia wiec troche pogadalam i posluchalam innych.Na zmiane z G za Oliwka biegalismy.

Wrocilismy ciut po 20 .Oliwka zaraz usnela bo zmeczona byla.Ja zjadlam kolacje i tez ide spac .Nie mam sil ale jutro was poczytam i posiedze z wami :-).

DOBREJ NOCKI

WIdzialam ze Myszunia z ZUZIA sa juz z nami :-) WITAMY WITAMY i czekamyna fotki :-)

Witam! Dotarłam wreszcie. Ale nie poczytam dzisiaj.
Jeździłam po mechanikach bo cos mi hamulce fiksuja:wściekła/y: Ale oczywiście każdy silnie zajęty:wściekła/y: Więc umówiłam się na jutro. I na 8 rano wezwała mnie pani kierownik z mopsu odnośnie tego suo. Zobaczymy co będzie:cool:
Zuza zasnęła wześnie dzisiaj bo przed 20.
Doczytałam tylko że Myszunia jest juz w domku więc dużo zdrówka życzę:tak::tak:

Anka, Agnes widzę że dziewczynkom dopisuje apetyt:tak: Moja Zuza dzisiaj jadła obiad Tatowy: kaszankę, kapustę i ziemniaki -mam nadzieję że nic jej nie będzie po tej kaszance:baffled::baffled:
reszte poczytam jutro;-)
Dobranoc

Myszunia kochana witaj:-) fajnie ze piotruś zachwycony siostrą:-)
szew.... ojj znam ten ból bo mój też sie jeden babrał:eek:

Agunia graulacje- oby tak dalej:tak:

Czesc dziewczyny.Oliwka mnie obudzila po 6 ,zasnac juz nie umialam wiec jestem :-).
Widze ze tu wczoraj pustki byly :-(.
Juz wypilam male capucinko ,oliwka spi wiec ide poczytac :-).

ale pustki, gdzieście się podziały babencje??????
jak mogę posiedziec to nikoguśko...
No pustki wczoraj wieczorem byly straszne.U wiekszosci byla ladna pogoda wiec moze dlatego :-p.
hej, dotarłam po burzy:-D:-D:-D:-D i jeszcze żyję:-)

lecę poczytać co się działo jak mnie nie było, ale pewnie machnę tylko dzisiejszy dzień i moze wczorajszy:zawstydzona/y:bo Wy za dużo piszecie, to nie jest forum tylko czat:-D:-D:-D
Fajne ze jestes:tak:.
Czesc ja dopiero teraz :-) Dopadł mnie katar i cos kaszel łapie już.
M wykąpiał dzisiaj pierwszy raz dzieci i ma ich jeszcze uspic zobaczymy jak mu to pójdzie?
Zdrowka kochana.I pisz nam tutaj co sie M stalo? jak mu wyszlo to zajmowaniem sie dziecmi?Rozmawialiscie?
I ja dotarlam.Mlodzi ogladaja bajke tzn Dominik oglada a mlode Jemu zaslaniaja co chwile:no::no::no:jestem juz jakas glodna ale do kolacyjki wytrzymam-chyba:tak::tak::tak:
Dzisiaj bede kapala mlodych chociaz nie za bardzo mi sie chce:confused2:
Jutro planuje dzien w rozjazdach ale co z tego wyjdzie okaze sie rano bo musi byc w miare pogoda:tak::tak::tak:
A co takiego masz dzis w planach fajnego?;-)
witajcie
nie nadrobie tego co napisalyscie a chcialabym...
jestem umeczona do reszty ... moimi dziecmi...
po dzisiejszym dniu stwierdzam ze mam ich dosc :szok::szok::szok::szok:
sewek nie spal caly dzien i normlanie jeden wielki kataklizmos!!!
niki zas caly dzien marudna i wyje.... o Boze!!!!
moj m cieszyl sie ze poszedl do roboty :sorry:
a ja mam kupe sprzatania ale juz to pieprze... ide spac w takim syfie... ale dzis nie dalam rady nic porobic... normalnie nic...
ja nie wiem normalnie oni dzis bylo jacys opetani!!!

jestem padnieta jak nie wiem ide od razu spac....
o wlasnie i mala juz wyje
ach wrrrrrrrrrrrrrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::confused2::confused2::confused2::confused2:

dobrej nocki ;-)
Oj dzieciaczki ci wymeczyly.Dla pocieszenia dodam ze jeszcze nie jeden taki ciezki dzien przed Toba:-D.Moze dzieciaczki mialy gorszy dzien .
az byłam w szoku.

rano na sniadanie zjadła jajecznicę ze szczypiorkiem,potem serek Danio,babana dużego.
na obiad zupka(zjadła całą michę) a po godzinie zawołała jabłko i wpedzlowała całe duże :szok::szok::szok::szok:

zagryzła paluszkami i potem zjadła miseczke samego makaronu i na kolacje gotowany kalafior z masełkiem.

ale miał dzis spust :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
A ona w ciazy nie jest???????:-D:-D:-D:-D:-D:-Dzarcik hihihihi
witam.
Jestem i już mnie nie ma :-p
miłego dnia babeczki.:-)
Zes sie rozpisala.Chyba do jutra bede Twojego posta czytala:-D.Napisz co tam u was?????

U nas nocka spokojna.Oliwka obudzila sie o 1 i po 6 .Jeszcze spi :-).

Dzis w planach spacer i do urzedu musze wejsc sie zapytac kiedy przysla mi pota bo juz sie wkurzam:wściekła/y:.

Dzis po 16 jestem umowiona z pania psycholog.Mam nadzieje ze G wroci na czas z pracy i ja zdaze na to spotkanie a na 18 mam spotkanie kobiet.Wiec dzis bede miala ponad 4 godzinki luzu od Oliwki:-D.Oj to sobie odpoczne hihihihi.

Witam i ja :-):-):-)
Maja do przedszkola już zawieziona więc ja na spokojnie mogę sobie przed komputerem zasiąść z kawką :-p:-p;-);-)
Coś chyba u nas się chmurzyć zaczyna więc nici z pięknej wiosny dzisiejszego dnia :cool::cool:
A teraz będę mogła wreszcie was spokojnie poczytać :-p:-p:-p

Troche niewyrazne ale to moja ksiezniczka z wczoraj :tak:.Aha no i ksiaze hiihih:-D:-D:-D:-DZobacz załącznik 208791

Zobacz załącznik 208792

100223_171633.jpg

reklama
myszunia super że jesteście już w domku i ekstra ze piotruś zachwycony siostrzyczką :tak::tak::tak: czekamy z niecierpliwościa na fotki :tak::tak::tak::tak: a jak mała ma na imię????? nie wiem czy pisałąs a moze mi umknęło :sorry:
MYSZUNIA WELCOME :-):-):tak::tak:
Myszuni maleństwo ma na imię Zuzia.:tak:

az byłam w szoku.​
Widok jedzącego dziecka aż oczy cieszy:-). Dzięń głodomorka jest fajny.:tak:;-)

....muszę się Wam pochwalić, ze jestem juz siódmy dzień na diecie i dzisiaj zmieściłam się w spódnicę, w której nie chodziłam kilka miesięcy:tak::tak::tak:juppppppppi
żebym tylko wytrwała:cool:
Agnes ty na dietce jesteś? Jakiej? Nic się nie chwaliłaś. No i Gratuluję zrzutu.:tak::tak::-)

witam.
Jestem i już mnie nie ma :-p
miłego dnia babeczki.:-)
a pani to po cukier?;-)

Dorotka Oliwka śliczna. :tak:Taka drobinka.:-) A mężuś księciunio nie wygląda na pana z problemami.;-)

Witam i ja :-):-):-)
Maja do przedszkola już zawieziona więc ja na spokojnie mogę sobie przed komputerem zasiąść z kawką :-p:-p;-);-)
Coś chyba u nas się chmurzyć zaczyna więc nici z pięknej wiosny dzisiejszego dnia :cool::cool:
A teraz będę mogła wreszcie was spokojnie poczytać :-p:-p:-p
Dołączam się nieskromnie po nieprzespanej nocy.:confused2:

Wczoraj na wieczór wykąpałam Amelię. Oglądając "M jak miłość" usypiała obok nas jakoś kręcąc się , wiercąc, nie mogąc miejsca sobie znaleźć ( nie mówiąć już o tym, że dostałam kilka razy w oko) ,marudząc przy tym.:confused2: Patrzę jej czoło a takie jakieś cieplutkie.:eek: Dałam jej czopka na noc, ale nic nie pomógł. Młoda budziła się średnio co 20 min. z płaczem.:crazy:
Podejrzewam , że to część dalsza wyżynających się zębów.:confused2::confused2: Jak nie było, tak nie było. A teraz wszystkie na huuurraaa wychodzą.:confused2::confused2::confused2:

Ostatnia edycja:
Do góry