reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kaciki dla naszych dzidzioli...

D przyjechał na chwile to łóżeczko pomóc mi złożyć i w miare była atmosfera, ale jak ojciec przylazł to kompletna nerwówka i krzyki nawet przy takiej przyjemnej rzeczy awantury. Oczywiście on ustawiła po swojemu , a nie tak jak ja chciałam , dobra pół biedy , ale potem zaczął wypominać stelaż na baldachim , że po co , że kiedyś nie było itd., z tego wszystkiego sie poplakałam eeeh wstrętny dziad juz nie mam słów...:wściekła/y:

...ale łóżeczko prawie zrobione jedynie jeden bok nie dokręcony bo coś nie tak jest ..

reklama
Ja mam pod łóżeczkiem dwa pudła z ikei na kółkach - takie białe płaskie - jedno podwójne, drugie pojedyncze. Mają przykrywy.
W najniższej pozycji łóżeczka trzeba zdemontować kółeczka na rzecz "stópek", bo zaczepiają odrobinę o spód pod materacykiem. Można również przy wysuwaniu odrobinę podnieść łóżeczko - dosłownie pół cm wystarczy.

Może mają mniej powierzchni niż szuflada ale u nas ciężko byłoby z wysuwaniem szuflady w pewnych opcjach ustawienia łóżeczka - stąd decyzja o bezszufladowym. Tak mogę wysunąć "kawałek" a nie całość i jest fajnie.

Obiecałam zdjęcia więc wklejam, jeszcze nie wszystko gotowe, bo trzeba przyszykować łóżeczko, powiesić karuzelkę, musimy dokupić komodę z szufladami, jakąś ładną firaneczkę, coś na ścianę bo pusto, ale jest bliżej niż dalej :)

Załączniki

• IMG_0108.jpg
    IMG_0108.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 133
  • IMG_0107.jpg
    IMG_0107.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 147
  • IMG_0106.jpg
    IMG_0106.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 150
  • IMG_0110.jpg
    IMG_0110.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 140
Jeszcze jest w nim trochę roboty, w sumie nie mieszkamy jeszcze na swoim pół roku, także jeszcze wszystkiego się nie dorobiliśmy :-p

A widok rzeczywiście fajny, ani z tyłu, ani z przodu bloku nie ma sąsiednich budynków, także tak spokojniutko :)

Kochana tak do spzitala :-D:-) Torba z góry również i uwierz nie brałam nie potrzebnych rzeczy :-p Szlafrok i dwa opakowania podkładów zajmują pół walizki, a gdzie ręcznik koszule, kosmetyki, sztućce :p Jakoś upchałam :tak:

o własnie sztućce..dobrze ze wspomniałaś Caroline bo bym na bank zapomniala:sorry:

reklama
Dziewczyny jak to sztucce??? To wam w szpitalu dadza talerz bez widelca i lyzki??? powaznie musicie brac sztucce???

Do góry