reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wkoncu dotarlam do domu i jestem mega ale mega padnieta:no::no::no:
A wiec najpierw bylam z Wiktoria na pobraniu krwi i bidulka strasznie plakala:no::no::no:W tej przychodni wogole nie maja sprzetu odpwiedniego do piebierania krwi takim malym dzieciom:szok::szok::szok::szok:Pani pobierajaca krew jest naprawde przemila ale co z tego:no::no::no:Mialam zapisane 4 badani OB,morfologia z rozmazem,CRP i ASO a do tego potrzeba jakies 20 ml krwi.No i nie bylo szans zeby pobrac to z paluszka ale z pobraniem z zyly tez bylby problem:no::no::no:Dlatego zdecydowalysmy ze pobierze krew strzykawka,ale najmniejsza igla jaka miala to byla "osemka":szok::szok::szok:No ale jakos dalysmy rade:no::no::no:
Pozniej poszlam na ploty do kolezanki ,od Niej do jednej siory do pracy,pozniej na zakupy i do drugiej siory do domu:szok::szok::szok:
Mlode pospaly w drodze moze po 15-20 minut i teraz wariuja:szok::tak::tak::tak:
Sprobuje poczytac co napisalscie:tak::tak::tak:
A moze pozniej wstawie foteczki :tak::tak::tak:Ale jak mam to zrobic zeby byly w pelnym rozmiarze?Kiedys mi tak wychodzilo a teraz juz nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

MH ten:
Ultralekki wózek VIVI 2010+Świąteczna Promocja (919721599) - Aukcje internetowe Allegro
tyle, że za tydzien to on bedzie juz płatną wysyłka;-) no ale co poradzić:-D:rofl2::rofl2:

ide kąpać maksa....

boja babcia przyszła w odwiedziny wieczorne niezapowiedziane:eek: uwielbiam:eek:

pati dzieki, ten tydzien juz wytrzymam, bez sensu, a i tak przeciez musze kupić wózek:tak:

a Ty w koncu kupiłaś juz wózek??:-)

Moja ciekawość się załączyła, ale pytałam o ten co teraz masz i go nie chcesz :-D:-D:-D Nowy to pamiętam jaki sobie wybrałaś :tak: Aż tak źle ze mną nie jest :-D

Diewczyniska wykąpane. Kolacyjka i do wyrek :-p

ja pisałam kiedys ze mial zadanie z polaka i nie zrobił i wogole olał całkiem :no:
a trzymajcie kciuki bo przedłuża mie chyba umowe bede pracowac na 3/4 etastu :tak:
Kciuki zacisniete:tak::tak::tak:
a jeszcze zapomniałam zamykając dzwi w aucie zamkłam sobie kciuka
Ałc ,pewnie musialo bolec
Jak twoje do przedszkola pójdą to też odsapniesz:tak::tak:
A apropo przedszkola to kiedy się zaczyna rekrutacja? Która coś wie na ten temat?
Z tego co wiem to napewno w marzcu ,ale w kazdym meiscie jest pewnie inna data
dzisiaj przycięłam mu skóre pod szyjka:-:)-:)-( biedny tak płakał, ja mowie zcemu on tak płacze, mówie moze mu za ciepło, odpinam, nie da die, a on mial caly czas przycięte:szok::szok::szok::szok:
biedny, a ja jescze mu tak sarpnęłma jak chcialam odpiąc, az do krwi mu robiłam ała:-:)-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Boroek mój malutki tak płakał bardzo:-( ale od razu wiełam go na ręce i mu przeszło zaraz ja go pocałowałam i przytuliłamn:tak::tak::tak::tak:
ae teraz mam wyrzuty sumienia:-( mam nadzieje ze ju go to nie boli tak mocno:-(
ojjjj
to zdrówka:tak:
:-D

masz juz prawko?
pogadaj ogadaj:tak:

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ojjjjj

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

respect:-)
Ojejku,bidulek malutki:-(Juz sobie wyobrazam jak musial plakac:-(
A U MNIE PASKUDNIE :eek:

Zmęczenie ze mnie wychodzi, ja chce spaaaaać...
U mnie tez dzissiaj fatalnie:no::no::no:W nocy sypal snieg,pozniej snieg z deszczem a na koncu padal sam deszcz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja tez lubie ta piosenke:tak::tak::tak:
Kurcze 39 sporo:-:)-:)-(a marudzi bidulka????MH a nie wychodzą jej tak przy okazji zębiska???????
u was deszcz to tak prawie przedwiośnie:rofl2:a u mnie wali snieg:cool:
edit: to mój 5000post!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Gratuluje 5000 postow:tak::tak::tak::tak:

...
A wiec najpierw bylam z Wiktoria na pobraniu krwi i bidulka strasznie plakala:no::no::no:W tej przychodni wogole nie maja sprzetu odpwiedniego do piebierania krwi takim malym dzieciom:szok::szok::szok::szok:Pani pobierajaca krew jest naprawde przemila ale co z tego:no::no::no:Mialam zapisane 4 badani OB,morfologia z rozmazem,CRP i ASO a do tego potrzeba jakies 20 ml krwi.No i nie bylo szans zeby pobrac to z paluszka ale z pobraniem z zyly tez bylby problem:no::no::no:Dlatego zdecydowalysmy ze pobierze krew strzykawka,ale najmniejsza igla jaka miala to byla "osemka":szok::szok::szok:No ale jakos dalysmy rade:no::no::no:
...

Bidulka :-(

Cytat:
Napisał luna665
A ja mam dzień do kitu, no lipa i dołek i lipa...

Ale też musze się pochwalić, mała zna juz kilka kolorów, nie potrafi wszystkich wypowiedzieć, ale pokaże o co loto:-D
biały, żółty, pomarańczowy, fioletowy, czerwony, jasno niebieski, ciemnoniebieski, szary, czarny, ( brązowy-jak mówie, że taki jak kupa:-D:-D:-D), zielony. ładnie co nie???!!!

ZDOLNIACHA :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry