anaconda27
styczniówka2006
Wiecie że u nas piękne słonko świeci, rano trochę się chmurzyło i myślałam że zepsuje się pogoda ale nadal mamy piękne bezchmurne niebo 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i bardzo dobrze moi też tak nauczeni tzn Antonio jeszcze nie bardzotak mozna tak poweidziec tzn Zuzi sama wszysko odrabia od poczatku nauki a Wojtek cały czas potrzebuje pomocy
Zrobilam zakupy a po kurtke do biedronki musze wybrac sie bo Zuzia nie ma napisze Wam jak byla sytuacja jak byłam z Gabi na zakupach
ja zazwyczaj kupuje tylko najpotrzebniejsze rzeczy dzis mialm kupic chleb mleko mieso mielone i jak doszlismy do lodowek z jogurtami to Gabi wziela sobie jogurt fantazje i włozyla do koszyka a potem przy kasie zobaczyła czekoladowe serduszka była spora kolejka wziela te serduszka i wklada do koszyka a ja mowie ze albo serduszka albo jogurt wybrala serduszka no to ja mowie zanies jogurt z powrotem do lodowki bo albo jedno albo drugie kobitka ktora stal za mna byla w szoku ze Gabi zaniosła nie płakała ze musi zrezygnowac a jedna to patrzyłą ze zgroza i co to za matka ze kaze dziecku wybierac a ja mowie ze moge byc niedobra matka ale dzieck omusi weidziec ze nie mozna miec wszyskiego
ni ide zobaczyj ja kkapusniak ;-)
ja tez głos ma świetny i wogóle taki jest no mnamniusi;-);-);-)
Ślicznie:-):-)Troche niewyrazne ale to moja ksiezniczka z wczoraj.Aha no i ksiaze hiihih
Zobacz załącznik 208791
Zobacz załącznik 208792
Zobacz załącznik 208793
Współczuję nockiMYSZUNIA WELCOME :-):-)
Myszuni maleństwo ma na imię Zuzia.
Widok jedzącego dziecka aż oczy cieszy:-). Dzięń głodomorka jest fajny.;-)
Agnes ty na dietce jesteś? Jakiej? Nic się nie chwaliłaś. No i Gratuluję zrzutu.:-)
a pani to po cukier?;-)
Dorotka Oliwka śliczna.Taka drobinka.:-) A mężuś księciunio nie wygląda na pana z problemami.;-)
Dołączam się nieskromnie po nieprzespanej nocy.
Wczoraj na wieczór wykąpałam Amelię. Oglądając "M jak miłość" usypiała obok nas jakoś kręcąc się , wiercąc, nie mogąc miejsca sobie znaleźć ( nie mówiąć już o tym, że dostałam kilka razy w oko) ,marudząc przy tym.Patrzę jej czoło a takie jakieś cieplutkie.
Dałam jej czopka na noc, ale nic nie pomógł. Młoda budziła się średnio co 20 min. z płaczem.
Podejrzewam , że to część dalsza wyżynających się zębów.Jak nie było, tak nie było. A teraz wszystkie na huuurraaa wychodzą.
![]()
Nosz k... zabiłabym na miejscuufff bo to mi zakrawało na grę wstępną
widzę tu pewne nieprawidłowości...a moze to normalne
witaj!!!!! dobrze, że jest już wszystko dobrzeodpoczywaj i wracaj do nas
kurcze też bym zjadła...ciekawie brzmia gdzie to rośnie
A Wy to babki dajcie spokój z tym straszeniem.....ja tak czytam posty o niewysypianiu to już jestem zmęczona
wolę nie myśleć
Dorotka fajne fotki:-)
Witam sie z rana. Przespałam sie z problemem wiec opowiem Wam wczorajszy wieczór i nie będę tak przynajmniej mięchem rzucać
A więc wczoraj jak wiecie przyjechało drzewo. Mój M porżnął i porąbał. Zajęło mu to ładnych kilka godzin. Zwiezienie drzewa i poukłądanie pozostawił hrabiostwu czyt. mój brat, karafka i ojciec. Matka jest za bardzo zmęcozna
Wybrałam się do sklepu a brat nie widział że stoję obok i rzucał błotem na mojego! Że Sławka nie ma cały tydzień i nie nosi drewna do domubo sławek powinien z łodzi przyjeżdżać specjalnie drzewa hrabiemu nanieść!!
a jak przyjeżdża na wekend to jak do hotelu na wakacje
Że mój nic nie robi i tylko odpoczywa a ten zapierdala
Dodam że mój brat nic nie umie
nic....nawet drzewa nie porąbie bo siekiera mu z rąk leci...jakby nie mój to nikt by drzewa nie zrobił bo nikt piły trzymać nie umie.....no *****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak mi sie podniosło ciśnienie że myślałam że wyjde z siebie!!! Niestety przez to że mój M wszystko sobie sam zrobi to wszyscy troszczą sie co by mu sie nie nudziło. A to nosić płytki, ocieplić ścianę, porobić sufity...już o 7rano wczoraj ojciec po niego leciał żeby mu ponosił na drogę coś tam
szlag mnie trafi normalnie.....nie odezwe sie do h....ja nigdy!!!!
sorki miało być z cenzurą ale nie daje rady![]()
Zdrówka dla Niki;-)Witam,
Anika ma trzydniówkę
Pięknie
U nas jest bajka opowiadana, czytana, albo Kot Filemon na laptopie
Usypia na 2 odcinku
;-)
No to super, że juz wszystko jasne/Zdrówka dla małej
Kochana, ale się za niego wzięłaśdobrze, dobrze
Wczoraj neurolog stwierdziła, że podejrzewa zaburzenia integracji sensorycznej u NikiTo one moga byc powodem moich nieprzespanych nocy
No ale to na razie podejrzenia, wszystko ma się okazać, rehabilitujemy się dalej
![]()
Zabawa urodzinnowa u kolezanki Helenki, bardzo sympatycznaPoza tym, że Niki obrzygała całe spodnie M
( dobrze, że nie moje
) i dostała temperatury, 39,5
M był tak zarzygany, że poleciał odrazu po nowe spodnie
( sala zabawa była w centrum handlowym ) Ja z Niki poganałam do domu walczyć z temperaturą
Mała teraz spi. Juto muszę pobrać mocz do analizy
Ja mam tonę sprzatania![]()
a nie no to tydzień wytrzymace bez spacerówkiMalinka z tą spacerówką bede wyglądała jakbym wyciagneła wózek ze śmietnikapoważnie, wogóle nie przesadzam... jest całkowicie wypłowiała i prawie sie rozpada
więc wolę nie
w przyszłym tygodniu juz chyba bede kupowac, zobaczymy, moja mama chce mi dołożyc 100 zl- jak M dostanie kase od brata- wypłate;-) to moze starczy
a najlepsze ze to nie brode my przyszczypnęłam tylko prawie z klaty skóre![]()
Mamitka czyli spychologia nosz nasza cecha narodowaWitam! ja nerwy od rana. najpierw byłam w mopsie i oczywiście powiedzieli mi że oni nie zajmują się wczesnym wspomaganiem dzieci i najwyżej moga dac mi pedagoga do domuA o rehabilitantke mam się starać w dziale oświaty w którym byłam najpierw i wysłali mnie do mopsu
Potem u mechanika koczowałam prawie 3 godz. Zuza była nie do zniesienia nie chciała zasnąć dopiero teraz padłaWięc biore sie za obiad i porządki
Ślicznie:-):-)
Współczuję nockiU nas jeszcze dwie piątki brakują;-)
Nosz k... zabiłabym na miejscu
Zdrówka dla Niki;-)