reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
dawaju przepis na kulinarny:-)ja niestety nie robiłam nigdy sushi ale mój nie mężowy tak
pyciolek87
Mama Alexa:*
a mój lubi tą reklamę"zgadnij kotku co mam w środku" m&m czy jak to sie tam pisze....
ta czekolada co wchodzi do przedziału
no i oczywiscie reklame kinderków....odrazu mlaska 
ta czekolada co wchodzi do przedziału

pyciolek87
jutro idę do chirurga dziecięcego z jaderkami Alexa....:-(
tygrysek82
oj mój na Tv uwagi nie zwraca oprócz rock your baby i Faktówa mój lubi tą reklamę"zgadnij kotku co mam w środku" m&m czy jak to sie tam pisze....
ta czekolada co wchodzi do przedziałuno i oczywiscie reklame kinderków....odrazu mlaska
![]()

Jak robilam dzis badania do pracy , okulistka zbadala mi moje oczka i znow mi polecialo w dół:-(
tygrysek82
a co sie dzieje???jutro idę do chirurga dziecięcego z jaderkami Alexa....:-(
pyciolek87
oj mój na Tv uwagi nie zwraca oprócz rock your baby i Faktówchlopak lubi wiedziec co sie w świecie dzieje
Jak robilam dzis badania do pracy , okulistka zbadala mi moje oczka i znow mi polecialo w dół:-(
i musisz zmieniac szkła?
nie mamy wciąż jednego jąderka.Poza tym nie ma Go nigdzie nisko tylko w jamie brzusznej.Ściągane bedzię zabiegowo badz operacyjnie pod narkozą:-(Dlatego jutro idziemy prywatnie do chirurga a żeby dokładnie sprawdził jajeczka i stwierdził na jaki rodzaj zabiegu bądz operacji się to zalicza:-(a co sie dzieje???
tygrysek82
tak jedno do wymiany mam:-(i musisz zmieniac szkła?
nie mamy wciąż jednego jąderka.Poza tym nie ma Go nigdzie nisko tylko w jamie brzusznej.Ściągane bedzię zabiegowo badz operacyjnie pod narkozą:-(Dlatego jutro idziemy prywatnie do chirurga a żeby dokładnie sprawdził jajeczka i stwierdził na jaki rodzaj zabiegu bądz operacji się to zalicza:-(
biedny Alex :-
pyciolek87
najbardziej sie boję narkozy:-tak jedno do wymiany mam:-(
biedny Alex :--( chlopaki to maja przekichane z tymi jaderkami i siusiaczkami:-(
reklama
pyciolek87
Tygrysku Ty masz tylko okularki czy szkła kontaktowe tez nosisz?