reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

A oszukanie z wodą pomogło??
No jeżeli by to były zęby to miałby spuchnięte dziąsełka.

Wody bez cukru nie chce :no: jak widzi mnie to wyje i gapi się na cycki jak widzi męża to spokój :eek:

Sprawa wygląda tak: kąpiel, po kąpieli , potem karmienie, przy cycku śpi smacznie, jak się wezmie do odbicia to gały ma jak 5 zł i nie wyglada już na sennego ... w łóżeczku stęki, kwęki, ryk .......co godzina ''wake up'' mąż mu smoka - śpi, i tak do 22:30, potem karmie, stęki, kwęki, gały jak 5 zł i dobry humor ma, dosłownie jak wyspany i tak jest przerwa do godz. 01:30, potem znowu to samo i spi do 4:00, od 4 nie śpi aż się rozwidni i dopiero zasypia :no:

reklama
NeSSi ja Ci naprawdę współczuje, praktycznie zero snu.
A w tej książce znalazłaś może coś co by pomogło?

Natalka no w końcu:-p Stęskniłam się:sorry:

Ja czekam, aż mój kawaler skończy te 3 miesiące (ps teraz atakuje zabawki wiszące nad leżaczkiem:-D - chce je złapać, ale mu nie wychodzi:-D:-D)

Marta mój też się ślini - pediatra zajrzała mu do buźki i stwierdziła, że to mogą być ząbki, nawet jeśli jeszcze mu nie puchną dziąsełka...sama nie wiem, ale wydaje mi się, że jeszcze na ząbki czas (no ale dzieci zaskakują człowieka:tak:)

Wstaliśmy niedawno, Aluś śniadanko zjadł, a mama czeka aż ktoś wstanie i ruszy dupę do sklepu po bułki:confused2:

W ogóle mały ma coś takiego, że chce oglądać rano bajki na Mini Mini:szok: a po bajce chodzi spać:-D cos jak odwrócona wieczorynka:laugh2:

A my mamy znowu świetną nockę za sobą:) Pobudki po 3 i po 7 i od tego karmienia już na nogach jesteśmy bo spać mi się odechciało:p Zauważyłam, że po 7 jestem bardziej wyspana niż jak wstaję o 9.20:p A tak wstawałam swego czasu codziennie:)
Misia ma idealny humorek, ciągle się śmieje:) I wytargała lalce Zuzi włosa z głowy wełnianego:p

Mierzyłam wczoraj Misię - ma 58cm:) Drobna, ale jaka fajna:D:D

Laski jakie chusteczki nawilżane kupić? Pamper sensitive czy zwykłe pampers juz zapachowe? Używam np teraz happy zwykłych i nie uczulają go...

mam pytanie do dziewczyn ktore robily chrzciny w lokalu - ile placilyscie za osobe ?? bo u nas chyba ceny sa z kosmosu ... place 82zl/os i ciasto daje swoje !! do tego 12 zl za litr soku !! masakra !!

reklama
mam pytanie do dziewczyn ktore robily chrzciny w lokalu - ile placilyscie za osobe ?? bo u nas chyba ceny sa z kosmosu ... place 82zl/os i ciasto daje swoje !! do tego 12 zl za litr soku !! masakra !!

Nie robiłam w lokalu, ale dla mnie to kosmos:szok::szok::szok:
Juz lepiej w domu zrobić

Do góry