reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
no to ja mam dobrze:) Mimo,ze na obczyznie,ale w Londynie,a tu prawie jak w Pl, tylko do mamusi daleko :( Sklep polski 50metrow od domu, codziennie swiezy chlebek, wedlinki, nabial, wszystkiego do wyboru do koloru. Ceny tylko podniesli ostatnio i juz nie jest tak fajnie jak wczesniej.

Witam się z Wami kochane Dwupaczki :-)

Nie było mnie jakiś czas, a to w sumie z kilku powodów, przede wszystkim chciałam odpocząc od tych wszystkich zgryzot bo i u mnie przez te ostatnie kilka dni bynajmniej słoneczko nie świeciło :-(
Miałam tez przejściowe problemy z internetem ale dzięki temu nadrobiłam sporo w mojej pracy i chyba śmiało moge powiedzieć że jestem już za połową :-)

Wiem że dzisiaj żegnamy Jagódkę
[*] Wierzę w to, że będzie jej tam dobrze na górze i że będzie się mocno opiekowac swoimi rodzicami którzy tak bardzo chcieli aby została z nimi. Krakowianko - tulę Cię najmocniej jak potrafię!

Kochane nawet nie będę próbowac nadrabiac wszytskich zaległości, zerknęłam tylko kilka stron wstecz - widziałam wianuszek - jest przepiękny. Mi niestety nie udało sie dołożyc cegiełki, bo tak rzadko korzystam z konta internetowego, że przy trzeciej nieudanej próbie wpisania hasła zablokowałam sobie konto:eek:

Czytałam tez o mierzeniu brzuszków - ja póki co mam 96cm, a mierzyłam się w sobotę czyli na początku 24 tygodnia.

Dobrze, zmykam z powrotem do pracy, ale będę zaglądać i zaklinam to nasze forum na wszystkie świętości aby już nic złego żadnej z nas i naszych maleństw nie spotkało!!!:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Oj wierze wierze:-)Moje dzieciaczki maja ojca w Amsterdamie ,jezdzą na wakacje to wiozą taką wałówę ze masakra,zawsze nadbagaz płacę.Tez chodzą do PL sklepu jak im sie czegoś zachce i jak słyszę te ceny to zwala z nóg:szok::szok:

u mnie jest duzo pl sklepów ale trzeba uważ bo często są tam przeterminowane produkty

cieszy mniue ze w tesco jest półka z polskimi produktami - majonez winiary :tak:i prawie połowe tańszy niz wpl sklepie

wiedzmo milo ze sie odezwałaś:-)Grtatki z postępów w pracy,oby tak dalej:-)
A co do brzusia to pewnie juz od soboty jest większy:-p
Trzymaj się cieplutko i zaglądaj do Nas:-)

Powiem Wam tak szczerze ze w Polsce tak słodko z cenami nie ma.Za porządny chleb razowy w Szczecinie muszę zapłacić5,50.Jasne,są tansze ale to gnioty.Więc ja piekę chlebek sama .

Powiem Wam tak szczerze ze w Polsce tak słodko z cenami nie ma.Za porządny chleb razowy w Szczecinie muszę zapłacić5,50.Jasne,są tansze ale to gnioty.Więc ja piekę chlebek sama .
Tutaj slowo dobry chleb znaczy cos zupelnie innego niz w Polsce, jest kilka sklepow ktore pieka tradycyjne chlebki w cenie ok 5€ za bochenek :szok:
Olimpia a moze w watku o gotowaniu opiszesz jak robisz chleb? Ja sie do tego juz jakis czas przymierzam ale jakos nie moge zaczac :sorry:

reklama
Moja mam też(właśnie wyjmujemy go z piekarnika;) A bratowa jak bierze do pracy kanapki z mamy chlebem to musi siedzieć głodna bo zawsze jej zjedzą ten chleb:-D bo twierdzą że taki dobry:-D
A ja właśnie nasmażyłam ogromna ilość faworków :-)
hihihi nie dziwię się;)))) Ja starszej córce podwójnie do szkoły robie bo z kolezanką się dzieli.A zapach po domku jaki sie roznosi....:-):-)
hmmm faworki.... w nd zrobimy:p na razie mam atak na murzynka;))))))))))

Ostatnia edycja:
Do góry