hehehe dokładnie.Oni robią tez często atak na grześki w czekoladzie(były ma syna a on taki za grześkami)ooo to na pewno robimy zakupy w tym samym (jedynym) polskim sklepie :-)
:-) Fakt ceny sa makabryczne ale co zrobic jak sie zachce twarozku albo kabanosika... a nie daj boze polskiego chlebka![]()
reklama
AniaCh83
Fanka BB :)
no to ja mam dobrze
Mimo,ze na obczyznie,ale w Londynie,a tu prawie jak w Pl, tylko do mamusi daleko
Sklep polski 50metrow od domu, codziennie swiezy chlebek, wedlinki, nabial, wszystkiego do wyboru do koloru. Ceny tylko podniesli ostatnio i juz nie jest tak fajnie jak wczesniej.
czarna wiedzma
Skromna i Gospodarna ;-)
Witam się z Wami kochane Dwupaczki :-)
Nie było mnie jakiś czas, a to w sumie z kilku powodów, przede wszystkim chciałam odpocząc od tych wszystkich zgryzot bo i u mnie przez te ostatnie kilka dni bynajmniej słoneczko nie świeciło :-(
Miałam tez przejściowe problemy z internetem ale dzięki temu nadrobiłam sporo w mojej pracy i chyba śmiało moge powiedzieć że jestem już za połową :-)
Wiem że dzisiaj żegnamy Jagódkę
[*] Wierzę w to, że będzie jej tam dobrze na górze i że będzie się mocno opiekowac swoimi rodzicami którzy tak bardzo chcieli aby została z nimi. Krakowianko - tulę Cię najmocniej jak potrafię!
Kochane nawet nie będę próbowac nadrabiac wszytskich zaległości, zerknęłam tylko kilka stron wstecz - widziałam wianuszek - jest przepiękny. Mi niestety nie udało sie dołożyc cegiełki, bo tak rzadko korzystam z konta internetowego, że przy trzeciej nieudanej próbie wpisania hasła zablokowałam sobie konto
Czytałam tez o mierzeniu brzuszków - ja póki co mam 96cm, a mierzyłam się w sobotę czyli na początku 24 tygodnia.
Dobrze, zmykam z powrotem do pracy, ale będę zaglądać i zaklinam to nasze forum na wszystkie świętości aby już nic złego żadnej z nas i naszych maleństw nie spotkało!!!

Nie było mnie jakiś czas, a to w sumie z kilku powodów, przede wszystkim chciałam odpocząc od tych wszystkich zgryzot bo i u mnie przez te ostatnie kilka dni bynajmniej słoneczko nie świeciło :-(
Miałam tez przejściowe problemy z internetem ale dzięki temu nadrobiłam sporo w mojej pracy i chyba śmiało moge powiedzieć że jestem już za połową :-)
Wiem że dzisiaj żegnamy Jagódkę
[*] Wierzę w to, że będzie jej tam dobrze na górze i że będzie się mocno opiekowac swoimi rodzicami którzy tak bardzo chcieli aby została z nimi. Krakowianko - tulę Cię najmocniej jak potrafię!
Kochane nawet nie będę próbowac nadrabiac wszytskich zaległości, zerknęłam tylko kilka stron wstecz - widziałam wianuszek - jest przepiękny. Mi niestety nie udało sie dołożyc cegiełki, bo tak rzadko korzystam z konta internetowego, że przy trzeciej nieudanej próbie wpisania hasła zablokowałam sobie konto

Czytałam tez o mierzeniu brzuszków - ja póki co mam 96cm, a mierzyłam się w sobotę czyli na początku 24 tygodnia.
Dobrze, zmykam z powrotem do pracy, ale będę zaglądać i zaklinam to nasze forum na wszystkie świętości aby już nic złego żadnej z nas i naszych maleństw nie spotkało!!!

Ostatnia edycja:
dziumdzia84
Oj wierze wierze:-)Moje dzieciaczki maja ojca w Amsterdamie ,jezdzą na wakacje to wiozą taką wałówę ze masakra,zawsze nadbagaz płacę.Tez chodzą do PL sklepu jak im sie czegoś zachce i jak słyszę te ceny to zwala z nóg![]()
u mnie jest duzo pl sklepów ale trzeba uważ bo często są tam przeterminowane produkty
cieszy mniue ze w tesco jest półka z polskimi produktami - majonez winiary

dorotka28de
Witajcie dziewczyny tez jestem na czerwiec umówiona ze swoim brzuszkiem :-)
dorotka28de widze,ze mamy ten sam termin :-) superowo![]()
Gratuluje:-) i zachęcam do odwiedzania forum
koriander
Tutaj slowo dobry chleb znaczy cos zupelnie innego niz w Polsce, jest kilka sklepow ktore pieka tradycyjne chlebki w cenie ok 5€ za bochenekPowiem Wam tak szczerze ze w Polsce tak słodko z cenami nie ma.Za porządny chleb razowy w Szczecinie muszę zapłacić5,50.Jasne,są tansze ale to gnioty.Więc ja piekę chlebek sama .

Olimpia a moze w watku o gotowaniu opiszesz jak robisz chleb? Ja sie do tego juz jakis czas przymierzam ale jakos nie moge zaczac

reklama
hihihi nie dziwię sięMoja mam też(właśnie wyjmujemy go z piekarnikaA bratowa jak bierze do pracy kanapki z mamy chlebem to musi siedzieć głodna bo zawsze jej zjedzą ten chleb
bo twierdzą że taki dobry
A ja właśnie nasmażyłam ogromna ilość faworków :-)
hmmm faworki.... w nd zrobimy
Ostatnia edycja: