reklama

Czlowiek sie uczy przez cale zycieA najlepsze jest to że mój chłop to jak twierdzi nawet rozróżnia śluzy...oj biedny on przy mnie...w tym wieku takie ciekawostki poznaje

Mysza84
Fanka BB :)
a może prawdę przepowie
A może...ale jak słyszę jak on się czasami wymądrza w tym temacie to kocham go jeszcze bardziej! Dzisiaj powiedziałam że nie będę do ginekologa chodzić tylko on mi będzie rad udzielał. :-):-):-)
Ten z pecherzykiem byl dluzszy?wlasnie mowila ze jest suppeerowy jak mialam 25 to stwierdzial ze mozemy probowac , zawsze mialam 28 dniowe ostatni byl 35 dniowy podejzewam ze przez clo
i żeby coś na cierpliwość dawaliCzlowiek sie uczy przez cale zycie
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
mysza do jutra papa i moze zrob jeszcze jutro tego testa owulacyjnego.
czytalam wlasnie ze wysoka prolaktyna obawy to niejwiecej zaburzenia w ilosci lh tam pisalo ze mneij go wowczas jest a mis ie przypomnialo ze jak robilam testy owulacyjne to wszystkie 5 mi wyszo takie same 2 kreski ciut bledsza od kontrolnej czyli mam go duzo a nie malo... hmmm co jeszcze ... a no i nie pekanie pecherzykow a moj wtedy normalnie pekl i nie mam zadnych torbieli na jajnikach od niepekajacych wiec moze to nie prolaktyna... kurka juz sama nie wiem czemu tej owu nie ma... ej cala nadzieja w ziolkach !!!!! oby szybko pomogly
erba ja poprosilam w aptece i juz nie patrzylam a nazwy...

czytalam wlasnie ze wysoka prolaktyna obawy to niejwiecej zaburzenia w ilosci lh tam pisalo ze mneij go wowczas jest a mis ie przypomnialo ze jak robilam testy owulacyjne to wszystkie 5 mi wyszo takie same 2 kreski ciut bledsza od kontrolnej czyli mam go duzo a nie malo... hmmm co jeszcze ... a no i nie pekanie pecherzykow a moj wtedy normalnie pekl i nie mam zadnych torbieli na jajnikach od niepekajacych wiec moze to nie prolaktyna... kurka juz sama nie wiem czemu tej owu nie ma... ej cala nadzieja w ziolkach !!!!! oby szybko pomogly
niektóre kobiety mają podwyższoną prolaktynę i zachodzą w ciążę bez problemumysza do jutra papa i moze zrob jeszcze jutro tego testa owulacyjnego.
ten dluzszy cykl byz z tym 2.5 co stwierdziala ze mozemy probowac a teraz milam ten na 2.8 i wlasnie czekam i nie wiem czy zrobic betke czy tescika , bo jak m nie bedzie do wtorku to mam przysc w srode na usgTen z pecherzykiem byl dluzszy?
reklama

hm, a który dc?ten dluzszy cykl byz z tym 2.5 co stwierdziala ze mozemy probowac a teraz milam ten na 2.8 i wlasnie czekam i nie wiem czy zrobic betke czy tescika , bo jak m nie bedzie do wtorku to mam przysc w srode na usg

Podziel się: