reklama
Czlowiek sie uczy przez cale zycieA najlepsze jest to że mój chłop to jak twierdzi nawet rozróżnia śluzy...oj biedny on przy mnie...w tym wieku takie ciekawostki poznaje![]()

Mysza84
Fanka BB :)
a może prawdę przepowie![]()
A może...ale jak słyszę jak on się czasami wymądrza w tym temacie to kocham go jeszcze bardziej! Dzisiaj powiedziałam że nie będę do ginekologa chodzić tylko on mi będzie rad udzielał. :-):-):-)
Ten z pecherzykiem byl dluzszy?wlasnie mowila ze jest suppeerowy jak mialam 25 to stwierdzial ze mozemy probowac , zawsze mialam 28 dniowe ostatni byl 35 dniowy podejzewam ze przez clo
i żeby coś na cierpliwość dawaliCzlowiek sie uczy przez cale zycie![]()
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
mysza do jutra papa i moze zrob jeszcze jutro tego testa owulacyjnego.
czytalam wlasnie ze wysoka prolaktyna obawy to niejwiecej zaburzenia w ilosci lh tam pisalo ze mneij go wowczas jest a mis ie przypomnialo ze jak robilam testy owulacyjne to wszystkie 5 mi wyszo takie same 2 kreski ciut bledsza od kontrolnej czyli mam go duzo a nie malo... hmmm co jeszcze ... a no i nie pekanie pecherzykow a moj wtedy normalnie pekl i nie mam zadnych torbieli na jajnikach od niepekajacych wiec moze to nie prolaktyna... kurka juz sama nie wiem czemu tej owu nie ma... ej cala nadzieja w ziolkach !!!!! oby szybko pomogly
erba ja poprosilam w aptece i juz nie patrzylam a nazwy...
czytalam wlasnie ze wysoka prolaktyna obawy to niejwiecej zaburzenia w ilosci lh tam pisalo ze mneij go wowczas jest a mis ie przypomnialo ze jak robilam testy owulacyjne to wszystkie 5 mi wyszo takie same 2 kreski ciut bledsza od kontrolnej czyli mam go duzo a nie malo... hmmm co jeszcze ... a no i nie pekanie pecherzykow a moj wtedy normalnie pekl i nie mam zadnych torbieli na jajnikach od niepekajacych wiec moze to nie prolaktyna... kurka juz sama nie wiem czemu tej owu nie ma... ej cala nadzieja w ziolkach !!!!! oby szybko pomogly
niektóre kobiety mają podwyższoną prolaktynę i zachodzą w ciążę bez problemumysza do jutra papa i moze zrob jeszcze jutro tego testa owulacyjnego.
ten dluzszy cykl byz z tym 2.5 co stwierdziala ze mozemy probowac a teraz milam ten na 2.8 i wlasnie czekam i nie wiem czy zrobic betke czy tescika , bo jak m nie bedzie do wtorku to mam przysc w srode na usgTen z pecherzykiem byl dluzszy?
reklama
hm, a który dc?ten dluzszy cykl byz z tym 2.5 co stwierdziala ze mozemy probowac a teraz milam ten na 2.8 i wlasnie czekam i nie wiem czy zrobic betke czy tescika , bo jak m nie bedzie do wtorku to mam przysc w srode na usg
Podziel się: