Czy któraś z Was używała takiego żelu do prania?
PERSIL SENSITIVE ZEL DO PRANIA DLA NIEMOWLAT ALERG (912673112) - Aukcje internetowe Allegro
PERSIL SENSITIVE ZEL DO PRANIA DLA NIEMOWLAT ALERG (912673112) - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja uzywalam ale nie od poczatku, tylko jakos tak od 2 miesiacaCzy któraś z Was używała takiego żelu do prania?
dziś będę w Biedzie po południu to sprawdzę dokłądnie bo nie chcę wprowadzić Cię w błąd ....ale napewno taniej niż Pampki;-)
Super!! To z MILPOLU, Lenka ma taka samą tylko Twój miś na księżycu a nasz z serduszkiem;-)Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dostałam dziś pierwszy prezent dla Alicji -od cioci
to jest ta pościel
13ele.pościel HAFTY z baldachimem 90x120 MILPOL (877031679) - Aukcje internetowe Allegro
a na żywo wygląda tak
też właśnie wczoraj wybrałam tą pościel :-):-)Super!! To z MILPOLU, Lenka ma taka samą tylko Twój miś na księżycu a nasz z serduszkiem;-)
Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dostałam dziś pierwszy prezent dla Alicji -od cioci
to jest ta pościel
13ele.pościel HAFTY z baldachimem 90x120 MILPOL (877031679) - Aukcje internetowe Allegro
a na żywo wygląda tak
Ja miałam przy Mani tylko jednego Jelpa a potem przeszłam na Persila sensitive i vizira sensitive w proszkach. Żadnych uczuleń, ładnie pachną i dopierają większość plam. Są ponoć delikatniejsze niż normalne, a cenę też mają przystępniejszą niż proszki dla dzieci. A najważniejsze dla mnie - mogę wrzucić wszystkie ubrania, bez segregowania na dziecięce i dorosłe. Tyle, że ja nie używam płynów do płukania - w szkole rodzenia, a później u pediatry usłyszałam, że to one częściej uczulają niż sam proszek...Czy któraś z Was używała takiego żelu do prania?