reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny moja Niki bierze się za chodzenie :szok::szok::szok::szok::szok:
Zasuwa po chałupie pchając przed sobą taborecik :szok::rofl2::-D
kurcze no to gratulacje, kolejny piechur nam sie kształci;-);-);-);-);-):tak::tak::tak::tak:
MARTYNKO
2007.gif
2007.gif
2007.gif

Uśmiechu w każdej sekundzie,
radości w każdej minucie,
przyjaźni w każdej godzinie,
szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!
- życzy e-ciotka Justyna z maluchami:-).

2005.gif
sto lat sto lat, oby Ci zawsze sloneczko świeciło Martynko
:tak::tak::tak::tak:
o i ja skorzystam, a co;-)

reklama
Maks nie dał się uspać- beczałi beczła, aż go w koncu wyjełam z łózeczka, na szczescie juz sie uspokoił, patrzyl jak myłam włosy a teraz będę sie malować z nim;-)

MARTYNKO
2007.gif
2007.gif
2007.gif

Uśmiechu w każdej sekundzie,
radości w każdej minucie,
przyjaźni w każdej godzinie,
szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!
- życzy e-ciotka Justyna z maluchami:-).

2005.gif

Dołączam się do życzonek :-D:-D:-D:-D
Fajnie jeden post mi zaznaczyło :no: ja nie wiem co się dzieje z tym komputerem :dry: Witam. Pogoda się trochę zepsuła, słoneczka już nie ma :-( ale mam nadzieję że wyjdzie. Dzisiaj M jest umówiony z facetem na oglądanie mieszkania, ale dopiero na 19 więc sam jedzie. Facet chce tylko 450zł za wynajem, dwa pokoje :tak: mam nadzieję że się zgodzi i może wyjdzie ;-) Kubek śpi, pranie mam zrobione a obiad do połowy :sorry: zaraz lecę ziemniaki obrać i makaron ugotować :tak: wpadło mi w oko to zdjęcie z tygrysem, super :-D a takie sarny to widziałam na własne oczy, zarąbisty widok :-D

Dzieki .Zaraz poczytam.Wiedzialam ze na was zawsze moge liczyc :tak:
Kurcze, a ja muszę ruszyć D i coś ugotować, bo M wczoraj wieczorem wciągną cały garnek zupy :szok::-D

Madziula, to mieliście przygodę :szok::rofl2:
M ma niezly spust:-D.
Niki jest boska .Moja Oliwka z krzeselkiem lazila jak skonczyla porzadnie rok:rofl2:.
Dziękuje w imieniu Martynki za życzonka
Prosze bardzo:-D.
Dołączam się do życzonek :-D:-D:-D:-D
Fajnie jeden post mi zaznaczyło :no: ja nie wiem co się dzieje z tym komputerem :dry: Witam. Pogoda się trochę zepsuła, słoneczka już nie ma :-( ale mam nadzieję że wyjdzie. Dzisiaj M jest umówiony z facetem na oglądanie mieszkania, ale dopiero na 19 więc sam jedzie. Facet chce tylko 450zł za wynajem, dwa pokoje :tak: mam nadzieję że się zgodzi i może wyjdzie ;-) Kubek śpi, pranie mam zrobione a obiad do połowy :sorry: zaraz lecę ziemniaki obrać i makaron ugotować :tak: wpadło mi w oko to zdjęcie z tygrysem, super :-D a takie sarny to widziałam na własne oczy, zarąbisty widok :-D
Powodzenia z mieszaniem.A czynsz?To jest w bloku?Jakie oplaty do tego 450 zl ????????
mam pomysla moze maksik cie pomaluje a pozniej wkleisz fotke na bb???:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D.

Podlogi posprztane,pozmywane tez jest.Nawet na klatce zamiotlam piasek bo bardzi nabrudzilam kolami wozka i tak ewidentnie widac bylo ze to nasz syf :rofl2:.
Ziemniaczki sie gotuja.Oliwka spi.

KERNA I NATALINECZKA.no ja tez zabardzo nie wiem od czego zaczac ale wierze ze dziewczyna nam pomoga z tym nocnikowaniem.:tak:
Lece poczytac tego linka;-).

No mnie też na porządki wzięło :-p Pomyłam szafki w kuchni, przeleciałam okno, firanki się piorą, wychuchałam kuchenkę :tak: tylko,ze wzięłam się za obiad i zaraz ją sobie utytłam :eek:

Dorota to jest za wynajem 450zł czynszu nie ma, ale opłaty wychodzą jakoś 750-800zł :tak: dziewuszki ja mam pytanko, jak żeście uczyły dzieciaki siusiać do nocnika :confused: ja tego małego bąka próbuje nauczyć ale dla niego to zabawa, podnosi się i wacek na wierzchu a nie w nocniku :sorry: i tak w kółko :confused2: na razie go męczyć nie będę, poczekam aż się cieplej zrobi i jak wyzdrowieje :tak: ja wypije to sadzam go po jakimś czasie ale i tak nic. On sika jak wstanie :-D

reklama
MH to zapraszam do mnie jak tak na porządki Cię wzięło :-D ja wczoraj tylko firanki wyprałam :sorry: no dobra dziewczynki lecę obiad szykować bo już 13 :szok:

Do góry