medeuska
październikowa mama'09
pospałam sobie do 8.15- mama mnie obudzila smsem i sygnalem, bo chciala zzebym jej sprawdzila pociąg, bo przyjezdza dziś znów
Maks jeszcze śpi

ide coś do zjedzenia zrobić bo po spaniu znów zgłodnialam
dzis jedziemy na urodziny do tescia
nie gotuje dzisiaj obiadu- bo po co;-);-) najemy sie na urodzinach

chciałabym żebymój umył okna......
ale jak bylam w ciazy i myl to teraz ja bede szorowac ramy bo sa czarne od jego "mycia"
mniamm tez lubie jajko na twardo ze świeżym pieczywkiem...i najlepiejj jeszze z majonezem

a teraz są takie brudne poza tym ze nawet nie chce mi sie nza nie zabierac

MH tu jest link
Dok³adniejsza prezentacja wyrobu widoczna jest w polu szczegó³y.
super są

Maks jeszcze śpi

ide coś do zjedzenia zrobić bo po spaniu znów zgłodnialam

dzis jedziemy na urodziny do tescia

nie gotuje dzisiaj obiadu- bo po co;-);-) najemy sie na urodzinach

wlaczylam malej bajke
"pieska w kratke"."opowiesci wiklinowej zatoki""pyza" i inne
taka ze mnie matka
kurcze spacja mi niezle szwaknuje wiecsorki za bledy
wczoraj jak dziewczyny alzialy po kaluzach to przyszly do domu,a mala miala spodnie cale mokre
ja jej sciagam kalszoe a z nich sie normlanie wylalo![]()

Witam sie i ja:-) U mnie słońce!!! Pełno słoneczkado tego wczoraj kupiłam sobei jeszcze narzyce i już mi kwitną....:-) wiosennie sięrobi..ale podobno w marcu powtórka z rozrywki
.
Moje okna co chwilę sa i tak brudne, bo z zewnątrz koty obłocone ocierają się o szyby, a od środka Michał robi swojew tym roku okna myłam już z 10razy....tzn. od września
![]()

witam :-)
Kerna u mnie okna myje mąz i tylko jak zrobi sie cieplej to bedzie myłbo tez brudne u nas to znowu problem bo mieszkamy n parterze i mamy uliczke dojazdowa i bardzo sie kurzy
Nie wiem jeszcze co z umowa chyba bede pracvoac bo mam wyznaczone godziny na marzec jak tylko kierowniczka moja wróci to bede wiedziec
czekam na mez bo mza przyjsc z nocki i po drodze ma kupic świeze pieczywko a ja ugotowałam jajka na twardo bo bardzo lubie ze swiezym pieczywkiem ;-)kawke popijam i na razie tyle bo Gabi zaraz sie bedzie nudzic Wojtek zapomniał piórnika ciekawe czym bedzie pisał na lekcjach![]()

mniamm tez lubie jajko na twardo ze świeżym pieczywkiem...i najlepiejj jeszze z majonezem

padłam

super, mi sie podoba tez ta co MHtakie mi sie firanki podobaja
pomarzyc nie grzech

ja nie uywam zaslonjuż nie pisze ze zasłonki tez by sie przydały bo dzieci nie chca juz takich typowych z motywami dziececymi szczególnie Wojtek a ostatnio to mówił ze woałby rolety Ja nie lubie zasłon bo kurz zbieraja ale mieszkamy na parterze wiec musza byc tym bardziej ze z jednej strony blok i z drugiej![]()

ja tez ale tylko w lato a nie jak jest ziiiiiiiiiiiiiimnoooa ja uwielbiam myc okna
pomylam tylko w naszym pokoju bo musze kupic nowe firanki![]()

dołaczam sie do zyczenMARTYNKO
![]()
![]()
![]()
Uśmiechu w każdej sekundzie,
radości w każdej minucie,
przyjaźni w każdej godzinie,
szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!
- życzy e-ciotka Justyna z maluchami:-).
![]()

MH tu jest link

super są