reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a wogóle to mysle o kupnie nowych firanek bo te juz mi sie opatrzyły zobacze jak bedziemy stac z kasa :sorry:

No proszę mamy takie same myśli :-D:rofl2:

...

hehehe
Kurde, masakra z tymi zatokami, w zyciu tak nie miałam, współczuje , oby szybko przeszło!

...

No starsznie... myślam, że wyleczyłam sobie, a tu proszę niespodzianka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mam nadzieje, że się bez antybiotyku obejdzie :eek:

A juz byłam w przychodni z siuskaami i zapisalam dziewczyny na wizytę :)

reklama
Mojej Niki powoli spada temperturka :tak: Juz ma tylko 37,2 :sorry:

A ja właśnie przypomniałam sobie, że we wtorek moje dziecko ma imieniny i mi się babki do domu zlecą :sorry: Muszę pomyśleć co naszykować :eek:
Fajnie że Niki lepiej, dobrze, że sobie przypomniałaś o tych imieninach. Moje dziewczynki imienin nie obchodzą tzn. ja im kupuje prezenty ale jakiegos przyjęcia z tego powodu nie robimy, za to hucznie obchodza urodziny.

Witam! Ja na chwilkę. Jutro poczytam więcej. Wysiadam normalnie. Jak jechalismy na hipoterapię to o mało co tir by nam w du... wjechał. Mąż zatrzymał się na pasach a ten za nami nie wyhamował i zjechał szybko na lewy pas i przytarł nam bok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Potem goście, teściowa chora, z A. sie pożarłam:wściekła/y::wściekła/y:
Jutro napisze Wam więcej. Od rana jade jeszcze raz łatwić tego rehabilitanta:zawstydzona/y:
w ogóle to wczoraj zmarł syn znajomych miał 18 lat:-:)-:)-(
To miałaś niezły dzień, a co się stało temu chłopakowi?

Nop i teraz is ewitam

m juz w pracy maluchy spia...
ale mloda sie cos rusza... :sorry:
ja troche juz zmeczona wiec nie posiedze dlugo
musze jeszcze m zrobic sniadanie na jutro....
ale wczorajsza nocka normlanie super mala jak poszla spac o 21 to obudzila sie o 4 a potem po 7:tak: rewelka...!!!
no pogoda dzisiaj piekna normlanie bomba!!!

a teraz ogladam moment prawdy:happy:
Też oglądałam moment prawdy.

Witam z ranka u nas słoneczko pieknie swieci NO MOZE TO WIOSNA:eek::eek::-D:-DZaraz dzieci ubieram tatus nam mleczko ugotował tak ze na dół nie musze isc:tak:i zrobie sobie kawusie i poczytam jak mi Kamilek oczywiscie da bo juz tu chodzi z gołą dupką:-p
Ja dzisiaj najpierw ubrałam dzieci i dałam im jeść bo nie wiem o której zdoła mi się odkleic od kompa.

Wiki słońce... daj trochę :-p U mnie mgła :eek:
Ja też poproszę słoneczko bo u mnie tez okropna mgła.

Oj mi by też pasowało okna myc ale to przed samymi swietami niech sie troche ociepli
Moje też bardzo brudne od zewnątrz, w środku mam umyte bo miałam na święta ozdoby z sztucznego śniegu i już nie pasowały to musiałm umyć.

Witam sie i ja:-) U mnie słońce!!! Pełno słoneczka:-D:-D do tego wczoraj kupiłam sobei jeszcze narzyce i już mi kwitną....:-) wiosennie sięrobi..ale podobno w marcu powtórka z rozrywki:confused2:.
Moje okna co chwilę sa i tak brudne, bo z zewnątrz koty obłocone ocierają się o szyby, a od środka Michał robi swoje:sorry: w tym roku okna myłam już z 10razy....tzn. od września:-p
Mi by się nie chciało, ale ja z natury leń jestem.

wlaczylam malej bajke:-p:-p:-p:-p
"pieska w kratke"."opowiesci wiklinowej zatoki""pyza" i inne:tak::tak:
taka ze mnie matka
kurcze spacja mi niezle szwaknuje wiecsorki za bledy

wczoraj jak dziewczyny alzialy po kaluzach to przyszly do domu,a mala miala spodnie cale mokre
ja jej sciagam kalszoe a z nich sie normlanie wylalo:szok::szok::szok::szok:
Nie przejmuj się ja też jak chcę mieć trochę spokoju to włączam bajki i moje dziewczynki tez uwielbiaja skakać po kałużach tylko że Amelka zawsze ląduje na dupce i jest 5 razy przebierana.

Tak w ogóle to witam Was wszystkie i dziękuję za ciepłe słowa otuchy, nawet humor mi sie poprawił. Przez weekend niestety do Was nie zajrzę bo będę w szkole i znowu będzie masa nadrabiania. Zauważyłam, że do późna jesteście.
Ja zrobiłam postepy z moimi ciuchami do prasowania - przyniosłam ze sznurków do domu i nawet rozłożyłam deskę. Muszę zrobić wszędzie dzisiaj generalne pożądki bo na niedziele będzie to okropnie wyglądało a jutro mnie nie ma.

już nie pisze ze zasłonki tez by sie przydały bo dzieci nie chca juz takich typowych z motywami dziececymi szczególnie Wojtek a ostatnio to mówił ze woałby rolety Ja nie lubie zasłon bo kurz zbieraja ale mieszkamy na parterze wiec musza byc tym bardziej ze z jednej strony blok i z drugiej :sorry:

reklama
Do góry