wiktoria12
Mama i żona :)
Oj mi by też pasowało okna myc ale to przed samymi swietami niech sie troche ociepli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja sobie siedzę i nadrabiam.
Dzięki dziewczyny za miłe słowa.:-):-)
Darek na pożegnaniu,bo dziś ostatni dzień firma pracowała.
Od poniedziałku mój m na urlopie siedzi.
Właśnie dzwonił,że już jedzie do domu ,więc idę po niego z psem na przystanek.:-):-):-)
Odezwę się pewnie rano
dobranoc dziewczynki.
Witam z ranka u nas słoneczko pieknie swieci NO MOZE TO WIOSNAZaraz dzieci ubieram tatus nam mleczko ugotował tak ze na dół nie musze isc
i zrobie sobie kawusie i poczytam jak mi Kamilek oczywiscie da bo juz tu chodzi z gołą dupką
![]()
Anaconda, zdrówka dla małej
Agnes, robię imieniny bo i tak przyjdą babcie i tak
Anabuba, Ankia chora
Mamita, dobrze, że tylko bok
Anka pochwal się nową zabawka Lali
Lunka, chciałam ci cos napisać ale wyleciało z głowy...
Witam,
Moje dzieci spią
Ja miałam ciężką nocobudził mnie masakryczny ból kości policzkowej, po dedukcji stwierdziłam,że to od zatok i miałam rację
oczyszczają się, za przeproszeniem smarkam na czerwono
![]()
w sumie wczoraj chciałam umyc, ae na balkonie pełno gówien i czekam a łaskawy król je sprzatnie, bo nie mam jak wyjść po drabine na balkon![]()
dzięki dzięki dziękiNa odciski proponuję płyn Acerin .
Kupujesz go w aptece.
Koszt ostatniolekko ponad 6 zł.
Moczysz nogi ,osusasz
smarujesz tym płynem przez kilka dni,potem moczysz nogi i zdejmujesz normalnie reką odcisk i po krzyku.
Acerin płyn na odciski 9 ml Apteka Herba
hehehehe, pijanego Pan Bóg strerze, nie iwedziałaś???A ludzie podobno na maxa zdziwieni byli.,ż e przecież to noc to skąd kontrol
Dobrze ,że Darka coś podkusiło i bilet jak nigdy skasował.![]()
heheheLunka, chciałam ci cos napisać ale wyleciało z głowy...![]()
Bo żeś pewnie zasnęła na niej i ją obśliniła, hehehehkurna ktos mi cos wylala na klawiature czy co>bo tak sztywno jakos sie klepie![]()
w tym roku okna myłam już z 10razy....tzn. od września![]()
Ja miałam tez Duzy problem z karmieniem nic nie pomagało zadne masci nic dopiero po czasie przestało bolecDziewczyny, pomocy!
Czy któraś miała problem z bolącymi sutkami?
Mała tak mnie pogryzła, że przy każdym przystawieniu do piersi płaczę z bólu.Normalnie masakra jakaś :-
-
-
-
-(
Smaruję się Bepanthenem i wietrzę od czasu do czasu, ale to nic nie dajeJuż siły nie mam. Ma któraś jakiś inny sposób?
Mi ta masc nie pomogłaMyszunia chyba każda z nas miała problem przy karmieniu z bolącymi sutkamiSmaruj własnym mlekiem, wietrz często, ja dodatkowo kupiłam z aptece maść maltan, ona dużo mi pomogła bo jakby trochę znieczula piersi, a jak już to nie pomoże to zakup kapturki na sutki i tak karm małego gryzaczka
![]()
Nikt cie nie olałI znowu mnie olałyście, przykro mi się zaczyna robić bo podoba mi sie tu u Was.
No własnie zgadzam sie w 100%Nikt cię nie olewa tylko każda odpisuje na tego posta który akurat ją zainteresował, gdyby tak każda z nas miała pretensje o to że ktoś jej nie odpisał to codziennie by tu wielkie kłótnie były![]()
I co znaleźli ta dziewczynke????????As co się znów dzieje????
MH nosz
słuchajcie zapomniałam wam napisać wczoraj wracam z pracy była gdzieś 21.20-30 a po ulicy biega kobieta i woła Martusia!!!!Martusia!!!!podchodzi do mnie i pyta zapłakana czy nie widziałam gdzies dziewczynki 6 letniej w czerwonej kurteczce białej czapce pyzatej?????ja że nieale co się stało ???a ona że córeczka wyszła o 18 do sąsiadki klatkę obok pobawić się z jej dziećmi i ona po 20 poszła po nią i się okazało że dziewczynka wcale tam nie doszła!!!!!
biegała krzyczała szukała jej:-
-
-(ja jej mówę żeby zawiadomiła policję!!!a ona że to dopiero godzina!!!!ja mówię jaka godzina przecież od 18 to już ponad 3 godziny!!!!kobieta płakała była roztrzesiona krzyczała:-
-
-
-(zapytałam czy mogę jakoś pomóc a ona żebym zadzwoniła na policję bo z tego wszystkiego nie wzieła telefonu
zadzwoniłam przy niej zgłoszenie przyjeli ona podała im adres numer do siebie:-
-(Piotr mówi że potem do późna bo oglądał tv jeździły radiowozy:-
-
-(długo potem nie mogłam zasnąć jakieś głupoty mi się śniły:-
-
-(a teraz myślę boże czy ta dziewczynka się znalazła czy jest cała i zdrowa:-(
To bardzo przykre co napisałas:-Dobra piszę coś o sobie, będziecie miały co czytać;-)
Zacznę od mojego dzieciństwa, które było okropne. Moi rodzice byli bardzo surowi i wiem tylko, że ja nie chcę wychowywać tak moich dzieci. Mam dwa lata młodszą siostrę i o 10 lat młodszego brata. My z siostrą dostawałyśmy porządne lanie o byle co. A w dodatku mój ojciec zaczął interesować się mną seksualnie gdy miałam 6 lat a 10 lat później mnie wykorzystywał tzn. uprawiał ze mną seks. Podejrzewam że mama o tym wiedziała i nie zrobiła z tym nic. Mam do nich okropny żal. Potem jak byłam w technikum poznałam Pawła - mojego obecnego męża, miałam wcześniej kilku chłopaków ale P miał to coś. 3 miesiące jak sie poznaliśmy poszedł do wojska, ja chciałam do niego jeździć na widzenia z jego rodzicami ale moi się nie zgodzili bo że niby prawie go nie znam a tym bardziej jego rodziny. Doszło do tego że zabrali mi telefon i nie puścili mnie do niego na przysięgę. P się zdenerwował (miałam wtedy prawie 20 lat) i powiedział że zamieszkam u niego i tak 2 miesiące później "uciekłam" z domu. Mieszkałam z obcymi ludźmi bo on nadal był w wojsku i było mi lepiej niz w domu.Po 2 miesiącach wzięliśmy ślub cywilny (wojsko płaciło mi prawie 1000 zł bo P był prawnie jedynym żywicielem rodziny), na kościelny chcieliśmy zaczekać aż wyjdzie z wojska, ale miesiąc później dowiedziałam się, żę jestem w ciąży i pobraliśmy się w styczniu. Wtedy byłam na studiach zaocznych ekonomicznych, których nie skończyłam przez ciążę. Urodziła się Klaudia a dwa lata później Amelka. W tym roku zaczęłam studia też zaocznie - filologia angielska. Z rodzicami nie utrzymuje kontaktu, na moich ślubach nie byli, swoich wnuczek nie znają a mieszkają 4 km od nas.
Ciekawa jestem czy którejś z Was będzie się chciało to przeczytać.
PRZEPRASZAM, żE MARUDZę
Dobry duszek z dyrektorkiZjadł mi chyba fragment posta
u mnie burza z gradobiciem.
Za dużo szczęscia wczoraj było.
Jak zaprowadziłam dziś małego do szkoły to już czekała dyrektorka na mnie.
Znów zebranie nadzwyczajne.
Jedna proponuje ustawić go na lekach .
druga twierdzi,że dla niego to była od razu za głęboka woda i proponuje nauczanie indywidualne
kolejna osoba wizytę u psychiatry ,ale w Sotis.
A ja już zgłupiałam z tego wszystkiego.
Powiedziałam co o tym wszystkim mysle.
Na koniec wypaliłam ,że skoro ja się męczę z tym cholernym autyzmem w domu to oni muszą w szkole.
Mam tego dośc.
sami robią zmiany a potem pretensje mają.
Dyrektorka puściła mi oczko i powiedziała,że indywidualne nie wchodzi w grę,bo w uzasadnieniu jest ,że potrzebuje grupy.
Leki nie wchodzą w grę ,bo on nimi wymiotuje i nigdy nie wiadomo ile połknie.
A na koniec stwierdziła,że ona od tego są,żeby sobie z nim poradzili.
Na koniec jak wszyscy się rozeszli to mnie przytuliła i pocałowała jak dziecko.
i powiedziała.
Kochana podziwiam się ,bo tyle co ty dźwigasz na barach to by wystarczyła dla pułku wojska
Widziała,że jestem załamana,więc mi powiedziała coś w tajemnicy.
TO ona dała znać dla tej fundacji i udostępniła wszystkie dokumenty;-):-):-)
Kazała mi się uspokoić,wyciszyć i odwiozła mnie do domu.![]()
Ale dostała wiadomość PMPanianka mi " nie ładnie " odpisła na posta, dałam jej kartkę, ale niestety dopiero jak go zedytowała
A potem dostałam od niej taka wiadomość:
jak dla mnie to ostrzeżenie możecie sobie wsadzić to forum jest i tak beznadziejne i możecie usunąć moje konto i tak mam to gdzieś!!! sama napisałaś ironicznie a później donosisz konfidentko, GNĘBIĆ KONFITURY!!!!!!!!!!!!!!!!! FRAJERKA ETC.
A to link do jej profilu
Forum BabyBoom - Zobacz Profil: ola652
Nie wiem, czy ruszać tę sprawę, czy zostawić
As, dobrze, ze ktoś za tobą stoi![]()
Pracowity dzionekWitam dziewczyny!
Małą w łóżeczku mam nadzieję zaraz zaśnie, mój na nockę pojechał do pracy, ja mam za soba mega ciężki dzionek, choć bez P to nie wiem czy bm jescze skończyła, nie, n pewnie już bym skończyła...
A więc z rana przyszli elektrycy, posprawdzali i stwierdzili, że jak najszybciej trzeba by było wymienić instalację bo jest mieszana i tylko kwestia czasu jak zacznie wszystko siadać, no za...iście!
Później stwierdziłam, że ciepło na dworze więc pomyłam okna ( Piciu mi pomógł ), poprałam firanki, jedna przeszywałam i z taśmą męczyłam się dobre półtorej godziny, jedną wyrzuciłam ( choć ją uwielbiałam, ale już dziurkowata się zrobiła w kilku miejscach, przysłaniałam to motylkami, na spisnkach, no ale...), później obiad, zajęłam się mała, żeby P pospał przed nocką, podłogi, zmywanie ( a znów mam pełno !). Szczescie, że P jadł obiad z mała, to wieszałam firany, zrobił zakupy, to isę zajęłam obiadem, no i jakoś tak dzień zleciał, niby nic a zwiędł jej cyc, hihi.
Nadrobiła dzionek i wieczorek, więc zw z cytatami.
No to w koncu moge napisac jak mi dzis dzien minal :-).
Kolo 11 wyszlam z niunia do kauflandu po pita.Oliwka na szczescie spala :-).Pozniej poszlam do przyjaciolki zaniesc jej ten pit.Wypilam herbatke i poklachalam chwile.W drodze do domu spotkalam mame wiec z nia bylam w sklepie.Oliwka troche w wozku ,troche na nogach lazila.
Do domu wrocilysmy przed 14 a o 17 juz z G wychodzilismy wszyscy do klubu.
W klubie zawsze Oliwka byla sama z dzieci a dzis jedna babka przyszla z 2 letnia wnuczka i pozniej kolezanka co wczoraj byla pierwszy raz .Ona jest wspoluzalezniona to przyszla z coreczka 2,5 letnia.Wiec dzieciaczki mialy towarzystwo.Ale i tak sie dosc za Oliwka nabiegalam.Na szczescie byl G i biegalismy na zmiane :-).
Kolezanka nas podrzucila samochodem do domu.W domu szybkie mycie Oliwki i G ja uspal.Niunia spi od kilku minut.
Później stwierdziłam, że ciepło na dworze więc pomyłam okna ( Piciu mi pomógł ), poprałam firanki, jedna przeszywałam i z taśmą męczyłam się dobre półtorej godziny, jedną wyrzuciłam ( choć ją uwielbiałam, ale już dziurkowata się zrobiła w kilku miejscach, przysłaniałam to motylkami, na spisnkach, no ale...), później obiad, zajęłam się mała, żeby P pospał przed nocką, podłogi, zmywanie ( a znów mam pełno !). Szczescie, że P jadł obiad z mała, to wieszałam firany, zrobił zakupy, to isę zajęłam obiadem, no i jakoś tak dzień zleciał, niby nic a zwiędł jej cyc, hihi.
Nadrobiła dzionek i wieczorek, więc zw z cytatami.
PO zakupach wrocilam z kumpela do domku i zrobilam szybko ziemniaki.Zjadlysmy i pojechalysmy z dziewczynami na sale zabaw.Poszalalay tam 2 h po czym wrocilysmy na chate
W domu kapiel, kolacja i spanko.
dzis wreszcie przyszła mi ta nagroda co ja wygrałam w konkursie bebiko "zbilansowany dwulatek"isałam Wam kiedyś.
to dostałyśmy mały zestaw klocków duplo,maskotkę Misia bebiko i książkę![]()
Witam! Ja na chwilkę. Jutro poczytam więcej. Wysiadam normalnie. Jak jechalismy na hipoterapię to o mało co tir by nam w du... wjechał. Mąż zatrzymał się na pasach a ten za nami nie wyhamował i zjechał szybko na lewy pas i przytarł nam bok
Potem goście, teściowa chora, z A. sie pożarłam
Jutro napisze Wam więcej. Od rana jade jeszcze raz łatwić tego rehabilitanta
w ogóle to wczoraj zmarł syn znajomych miał 18 lat:--
-(
ale wczorajsza nocka normlanie super mala jak poszla spac o 21 to obudzila sie o 4 a potem po 7rewelka...!!!
no pogoda dzisiaj piekna normlanie bomba!!!
Na odciski proponuję płyn Acerin .
Kupujesz go w aptece.
Koszt ostatniolekko ponad 6 zł.
Moczysz nogi ,osusasz
smarujesz tym płynem przez kilka dni,potem moczysz nogi i zdejmujesz normalnie reką odcisk i po krzyku.
Acerin płyn na odciski 9 ml Apteka Herba
;-):-):-)
Darek mówił,że w autobusie o tej godzinie 2 kanarów było i 2 pracowników ochrony.
Złapali 15 osób nie wysiadając z autobusu
A ludzie podobno na maxa zdziwieni byli.,ż e przecież to noc to skąd kontrol
Dobrze ,że Darka coś podkusiło i bilet jak nigdy skasował.![]()
Ja miałam ciężką nocobudził mnie masakryczny ból kości policzkowej, po dedukcji stwierdziłam,że to od zatok i miałam rację
oczyszczają się, za przeproszeniem smarkam na czerwono
![]()
Dzien dobry
ja z Maksem na rekach i mi wyje![]()
Nocka u nas to jedna wielka masakra.Ryczala non stop a o 4 juz sie wyspala ale po jakims czasie zasnela.
Na szczescie wstala bez placzu.Narazie hest grzeczna.
Moje okna co chwilę sa i tak brudne, bo z zewnątrz koty obłocone ocierają się o szyby, a od środka Michał robi swojew tym roku okna myłam już z 10razy....tzn. od września
![]()