reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam dziewczyny!

Małą w łóżeczku mam nadzieję zaraz zaśnie, mój na nockę pojechał do pracy, ja mam za soba mega ciężki dzionek, choć bez P to nie wiem czy bm jescze skończyła, nie, n pewnie już bym skończyła...
A więc z rana przyszli elektrycy, posprawdzali i stwierdzili, że jak najszybciej trzeba by było wymienić instalację bo jest mieszana i tylko kwestia czasu jak zacznie wszystko siadać, no za...iście!
Później stwierdziłam, że ciepło na dworze więc pomyłam okna ( Piciu mi pomógł ), poprałam firanki, jedna przeszywałam i z taśmą męczyłam się dobre półtorej godziny, jedną wyrzuciłam ( choć ją uwielbiałam, ale już dziurkowata się zrobiła w kilku miejscach, przysłaniałam to motylkami, na spisnkach, no ale...), później obiad, zajęłam się mała, żeby P pospał przed nocką, podłogi, zmywanie ( a znów mam pełno !). Szczescie, że P jadł obiad z mała, to wieszałam firany, zrobił zakupy, to isę zajęłam obiadem, no i jakoś tak dzień zleciał, niby nic a zwiędł jej cyc, hihi.
Nadrobiła dzionek i wieczorek, więc zw z cytatami.
To żeś się nazasuwała.:szok::szok:
Gratki za tyle roboty zrobionej :tak:

helo helo
poczulam wiosne!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

wiec tak,we wtorek wzielam sie za prasowanie,trwalo paregodzin,skonczlam kolo 23 wiec poszlam spac.wczoraj rano siadlam z kawak,zdazylam sie zalogowac na BB,poszlam do lazeinki bo jak myslalam @ mnie dopadla(5dni wczesniej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:),ale zapomnialam ze budzika nie wylaczylam,bo wstalam wczesniej.
no i jak sie rozdzwonil to zanim wylazlam zlazienmi to mala zdazyla sie obudzic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i dupa z kompa bo marudna bo niewyspana
ale chociaz wzielam sieza robote
posprzalam prasopwanie ,poukladlamaw polkach,zrobilam porzadke w zabwakch i w szafce Pauliny,posegrogowalamwszytsko,wynioslamkupe smieci.i z tym zeszlo mi sie ponad4 godz:szok::szok::szok:
pozniej jeszcze umylam taka chlodnie,troche ogarnelam na gorze klamoty,zeby przejscie bylo,obiadek na kolacje i jakos zlecialo do wieczora
a ze mala wstala rano to w dzien sie kimnela,to wczoraj zasnela dopeiro o 22,a ja umeczona @ i robota tez szybko poszlam spac

to dzis rano mala przed 7 na kasze sie obudzila o wstalam juz,z kawka do kmpa siadlam,zaczeklam czytac i musialam budzic Pauline.jak ja wyszykowalam to siostra p przeyszla bo autobus do szkoly jej uciekl
co najlepsze ona tez ma @ i przechodzi jak ja tyle ze jeszcze wymiotuje
ale starzy ja do szkoly wygnali
ze zle sie czula to byla w konu u mnie na wagarach:zawstydzona/y:
ale taki plus ze mala sie zajela
wiec ja dzis odwalailm kawal roboty

z racji ze w koncu wyszlo slonce,pomylam wszytskie okna,popralam franki i zaslonki,wywalilam dywany,pomylam podlogi,poodsuwalam wszytskie mozliwe meble,wypastowalam panele,poscieralam dokladnie kurze,mialam tone zmywania, i w sumie posprztalamjak na swieta:-D
jedynie co mi zostalo to wyszorowac prysznic bo lazienke poza tym sprztanelam:tak::tak::tak::tak:

hak mi teraz wszytsko ladnie pachnie:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

no i wlasnei w koncu usiadlam bo caly dzien od rana na nogach
szwagierka wyszla z dziewczynami polazic pokaluzach bo inaczej sie nie da.Weronika miala taka zabawe ze jak przyszly to dolownie wylalao sie jej z kaloszy:szok::szok::szok::szok:
mokra az po gacie,ale szybko ja przerlama,nozki wymoczylam w cieplej wodzie,ntarlam i mam nadzieje ze bedzie zdrowa

no i tak zlecialy moje ostatbie 3 dni
na robocie,ale mialam natchnienie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
za to teraz zeszlo ze mnie powietrze:-p

ide pocyztac co u was
A Ty jeszcze lepsza w tej robocie :szok::szok::-D:-D

O i Anka dotarła:)

Dziewczyny, co jest dobre na odciski??????????
Zrobił mi isę latem na spodzie stopy od wysokich butów i kurza twarz eraz boli jak cho... roba. Próbowałam plastra, ale nico to.

No i po Ance, hehe
Na odciski proponuję płyn Acerin .
Kupujesz go w aptece.
Koszt ostatniolekko ponad 6 zł.
Moczysz nogi ,osusasz
smarujesz tym płynem przez kilka dni,potem moczysz nogi i zdejmujesz normalnie reką odcisk i po krzyku.
http://www.apteka.gda.pl/acerin-plyn-odciski-p-1265.html
:tak:;-):-):-)

Witam! Ja na chwilkę. Jutro poczytam więcej. Wysiadam normalnie. Jak jechalismy na hipoterapię to o mało co tir by nam w du... wjechał. Mąż zatrzymał się na pasach a ten za nami nie wyhamował i zjechał szybko na lewy pas i przytarł nam bok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Potem goście, teściowa chora, z A. sie pożarłam:wściekła/y::wściekła/y:
Jutro napisze Wam więcej. Od rana jade jeszcze raz łatwić tego rehabilitanta:zawstydzona/y:
w ogóle to wczoraj zmarł syn znajomych miał 18 lat:-:)-:)-(
Dobrze,żw Wam się nic nie stało.
Ech kierowcy,uważa ,że jak dużyyyy to mu wolno. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
(*)

A ja sobie siedzę i nadrabiam.
Dzięki dziewczyny za miłe słowa.:tak::-):-)
Darek na pożegnaniu,bo dziś ostatni dzień firma pracowała.
Od poniedziałku mój m na urlopie siedzi.
Właśnie dzwonił,że już jedzie do domu ,więc idę po niego z psem na przystanek.:-):-):-)
Odezwę się pewnie rano
dobranoc dziewczynki.

reklama
Witam :-):-)
My już po wizycie u laryngologa i niestety nie jest dobrze, Maja znowu dostała antybiotyk bo uszy nadal nie wyleczone no i jak już do końca będzie wyleczone to ma mieć prześwietlenie uszu i badanie słuchu :-:)-:)-(
Ech no odnalazłam jeszcze ten Twój post.
Niedobrze,że Majeczka chora.
Zdrówka dla Was .
Trzymam kciuki .
Dobrze będzie.
A my właśnie wróciliśmy do domku.
Mąż w stanie lekkiego upojenia grzecznie za rączkę wrócił i po drodze z przystanku się z psem jeszcze ganiał :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Normalnie jak dzieci.
Biegali po ulicy w kółko jeden i drugi udawał ,że się dogonić nie mogą.
Ubaw miałam z nich niezły.:szok::szok::szok::szok:
Wiecie jaki szok :szok::szok::szok:Darek mówił,że w autobusie o tej godzinie 2 kanarów było i 2 pracowników ochrony.:szok::szok::szok::szok:
Złapali 15 osób nie wysiadając z autobusu :szok::szok::szok::szok:
A ludzie podobno na maxa zdziwieni byli.:eek::eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D:-D,ż e przecież to noc to skąd kontrol :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:
Dobrze ,że Darka coś podkusiło i bilet jak nigdy skasował.:-D:-D:-D

Witam z ranka u nas słoneczko pieknie swieci NO MOZE TO WIOSNA:eek::eek::-D:-DZaraz dzieci ubieram tatus nam mleczko ugotował tak ze na dół nie musze isc:tak:i zrobie sobie kawusie i poczytam jak mi Kamilek oczywiscie da bo juz tu chodzi z gołą dupką:-p

Anaconda, zdrówka dla małej :tak:
Agnes, robię imieniny bo i tak przyjdą babcie i tak :sorry:
Anabuba, Ankia chora :eek:
Mamita, dobrze, że tylko bok :szok:
Anka pochwal się nową zabawka Lali :tak:
Lunka, chciałam ci cos napisać ale wyleciało z głowy...:szok::rofl2:

Witam,

Moje dzieci spią :tak:
Ja miałam ciężką noc :eek: obudził mnie masakryczny ból kości policzkowej, po dedukcji stwierdziłam,że to od zatok i miałam rację :no: oczyszczają się, za przeproszeniem smarkam na czerwono :wściekła/y:

Dzien dobry
ja z Maksem na rekach i mi wyje:confused2:

zaraz ide go uspac...

anabuba to zaszalałaś z porządkami:rofl2:
moje okna dalej czekają....:eek:
w sumie wczoraj chciałam umyc, ae na balkonie pełno gówien i czekam a łaskawy król je sprzatnie, bo nie mam jak wyjść po drabine na balkon:sorry:

MH to zazdroszcze:-D ale w sumie mój Maks tez teraz cicho...i chyba wykorzystam sytuacje i pójde sie jescse poloyc..... mam to gdzies, narazie nic nie robie:sorry:

ciekawe ile pośpi:sorry:
mam nadzieje ze minimum do 9.....:-)

reklama
Czesc mamuski.Dzis z wami troche posiedze :-).
Bo planuje tylko za jakas godzine wyjsc do sklepu .Cos trzeba kupic do jedzenia .A pozniej to juz raczej bedziemy siedzialy w domu.

Nocka u nas to jedna wielka masakra.Ryczala non stop a o 4 juz sie wyspala ale po jakims czasie zasnela.
Na szczescie wstala bez placzu.Narazie hest grzeczna.

Jak bedzie miala dzis taki humor jak wczoraj to poswiece sie jej a kompa bede wlanczala mniej bo moze jak ona taka marudna to moze chce abym jej wiecej uwagi poswiecila :-).

MEDEUSKA ja ponad tydzien emu okna umylam wiec mam narazie spokoj :-).
MILEGO DNIA.

Do góry