reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No mnie też na porządki wzięło :-p Pomyłam szafki w kuchni, przeleciałam okno, firanki się piorą, wychuchałam kuchenkę :tak: tylko,ze wzięłam się za obiad i zaraz ją sobie utytłam :eek:
no no no:-)

to tylko ja taki len:eek:
Dorota to jest za wynajem 450zł czynszu nie ma, ale opłaty wychodzą jakoś 750-800zł :tak: dziewuszki ja mam pytanko, jak żeście uczyły dzieciaki siusiać do nocnika :confused: ja tego małego bąka próbuje nauczyć ale dla niego to zabawa, podnosi się i wacek na wierzchu a nie w nocniku :sorry: i tak w kółko :confused2: na razie go męczyć nie będę, poczekam aż się cieplej zrobi i jak wyzdrowieje :tak: ja wypije to sadzam go po jakimś czasie ale i tak nic. On sika jak wstanie :-D
eee no to rwelka-ja czynszu place 500zl na własnosciowym mieszkaniu:eek:

reklama
No mnie też na porządki wzięło :-p Pomyłam szafki w kuchni, przeleciałam okno, firanki się piorą, wychuchałam kuchenkę :tak: tylko,ze wzięłam się za obiad i zaraz ją sobie utytłam :eek:
kurcze a mnie sie nic nie chce i nudzi mi sie zarazem, wczoraj kupilismy chleb ale strasznie niedobry taki kwaśny że szok, normalnie jak niemiecki albo czeski ble
mam ochotke na kakao ale nie chce mi sie wstac i zrobic, wogole sama nie wiem czy zyje:sorry::sorry::sorry::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

Oliwka wstala i posadzilam ja na nocnik.To mi na nim plakala.Uspokoilam ja i tak po dobroci caly czas siadala na niego i wstawala.W pewnym momencie usoiadla na dluzej niz kilka sekund i nasiusiala pierwszy raz do nocniczka :-).
Ja szczesliwa jak nie wiem co :-).

Teraz ona lazi i mowi SI SI SI :-).

pLANUJE JA TAK GDZIES CO GODZINE WYSADZAC (sory za duze litery)Chyba ze mi sie wczesniej zleje.No ale jak zaczelam juz ta nauke to chce ja w koncu nauczyc :-).

Coś wypatrzyłaś?? :rofl2:
no i to dużo:rofl2::rofl2:i weź tu się zdecyduj:sorry::-D:-D
Maks nie dał się uspać- beczałi beczła, aż go w koncu wyjełam z łózeczka, na szczescie juz sie uspokoił, patrzyl jak myłam włosy a teraz będę sie malować z nim;-)
ja jak Antek byl mały to na porządku dziennym był wspólny prysznic:-D:-D:-Dwkładałam go w leżaczek i znim do łazienki on leżał i się rozglądał a ja się myłam:tak::tak::tak::tak:ale on był z tych co to śpią 3 razy dziennie ale po 15-20 minut:sorry:
Dołączam się do życzonek :-D:-D:-D:-D
Fajnie jeden post mi zaznaczyło :no: ja nie wiem co się dzieje z tym komputerem :dry: Witam. Pogoda się trochę zepsuła, słoneczka już nie ma :-( ale mam nadzieję że wyjdzie. Dzisiaj M jest umówiony z facetem na oglądanie mieszkania, ale dopiero na 19 więc sam jedzie. Facet chce tylko 450zł za wynajem, dwa pokoje :tak: mam nadzieję że się zgodzi i może wyjdzie ;-) Kubek śpi, pranie mam zrobione a obiad do połowy :sorry: zaraz lecę ziemniaki obrać i makaron ugotować :tak: wpadło mi w oko to zdjęcie z tygrysem, super :-D a takie sarny to widziałam na własne oczy, zarąbisty widok :-D
super oby się udało trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&
Madziula pytałaś o tą dziewczynkę nic nie wiem pytałam babeczkę w sklepie obok tego bloku i mówi że wie że szukali ale nie wie czy znaleźli i co dalej ale jak będzie wiedziała to mi powie :tak:zresztą wszyscy byli w szoku bo znali tą rodzinę tą dziewczynkę mówią że taka mała rezolutna zawsze z mamą do sklepu przychodziła że rodzina fajna i że jakoś miesiąc temu urodził im się chłopczyk a mają jeszcze chłopca 16 letniego.Mam nadzieję że wszystko dobrze się skończyło:tak:jak tylko coś będe wiedziała to dam znać:tak::tak::tak:
Madziula ale wiesz no wypić bak benzyny tylko poto żeby potem auto pchać:eek:no nie masz innego sposobu na poranną gimnastyke:sorry::-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
Natalineczka znaczy się masz dziś lenia rasowego:rofl2::rofl2::rofl2:
Mój Pietruszka był u fryzjera a jak bosko wugląda no ciastunio;-);-);-);-)nic tylko jakiś sex z tego wieczorem będzie:-p:-D
korzystając z tego że jest w domu wygnałam go po Julke do szkoły:-pzdjął mi ze strychu wszystko co chciałam:tak:
Anabubka złe wieści wózek ma uszkodzony stelaż i to w taki sposób że szkoda słów Pietrucha mówi że może się przełamać wieć tylko do śmieci z nim:-:)-:)-(sorrki ale musisz coś poszukać na allegro:-:)-:)-(
Zdjął mi lekką spacerówkę Antkowa już wyszorowana się suszy:tak:może wiosna jednak nadejdzie:-pwierzę że te prognozy że niby w marcu ma przyjść znów zima sa nie trafione bo dziś zapowiadali u mnie deszcz od rana i max +4 a mamy słonko i +11:szok::szok::szok:

Oliwka wstala i posadzilam ja na nocnik.To mi na nim plakala.Uspokoilam ja i tak po dobroci caly czas siadala na niego i wstawala.W pewnym momencie usoiadla na dluzej niz kilka sekund i nasiusiala pierwszy raz do nocniczka :-).
Ja szczesliwa jak nie wiem co :-).

Teraz ona lazi i mowi SI SI SI :-).

pLANUJE JA TAK GDZIES CO GODZINE WYSADZAC (sory za duze litery)Chyba ze mi sie wczesniej zleje.No ale jak zaczelam juz ta nauke to chce ja w koncu nauczyc :-).
gratulacje dla Oliwki;-);-);-);-):tak::tak::tak:
oby tak dalej, moj wola sisi i siada na nocnik ale tylko na sekunde i zaraz wstaje

Dorota gratulacje dla Oliwci:tak::tak::tak::tak::tak:super zuch dziewczynka:tak::tak:
My narazie daliśmy sobie spokój z wysadzaniem Antoszki :no:próbowaliśmy ale płakał nie wiedział o co chodzi zabawialiśmy go biliśmy brawo jak się udało nasiusiać ale lipa nie kuma o co kamman z tym sikaniem a ja stwierdziłam że dam mu jeszcze czas:tak:może za 2-3 m-ce spróbujemy znów a narazie go nie męcze i siebie przy okazji też:-p

U nas też piękne słonko, ptaszki śpiewają aż miło do sklepu się szło :tak::tak::tak:
ale ciśnienie chyba spada bo ja flak się robię niestety :-:)-(

Ja się zasiedziałam na allegro szukam kurtki wiosennej dla Antonia;-)

Ja muszę też dla Mai poszukać jakiejś kurtki wiosennej :tak::tak::tak:

Od dzis jak Oliwka wstanie zaczynamy nauke siusiania do nocnika.Chcialam to zrobic za jakis czas jak sie cieplej zrobi ale jestem troche zmuszona bo zostalo mi 9 pampersow w domu A kasy nie mam teraz na pampersy:-(.Bede miala za kilka dni ,wiec zaczynamy nauke siusiania.

Macie jakies sprawdzone sposoby aby dziecko szybko nauczylo sie na nocnik robic??????????Bede wdzieczna za pomysly:tak:

No to powodzenia w nauce nocnikowania, a doczytałam ze już pierwsze siusiu do nocniczka było :tak::tak::tak:

Ja na razie wypiłam kawe z koleżanka i herbate z mama,coś mi dzisiaj czas leci jak głupi ,a wszystko przez to ,ze dzis rano samochód na stacje paliw pchaliśmy:-D,bo nam paliwa brakło ,mam jakieś 400 m,do stacji może pól klocka ,15 minut intensywnego wysiłku, i jak mnie to bawiło,tak sie potem z m pokłociłam ,bo oczywiście moja wina:angry:,ze bak wyschnął:crazy:mimo to wesoło było:-D:-D
I dochodzi 12 ,a ja nic nie zrobiłam ,dobrze,ze mam zupe juz zrobioną chociaz,muszę powystawiać troche ksiazęk na allegro ,ale jakoś czasu brak:-D
[/COLOR][/COLOR]

Ale sobie rozrywkę z rana wymyślasz :-D:-D to jak strongmeny :tak::tak:

Dołączam się do życzonek :-D:-D:-D:-D
Fajnie jeden post mi zaznaczyło :no: ja nie wiem co się dzieje z tym komputerem :dry: Witam. Pogoda się trochę zepsuła, słoneczka już nie ma :-( ale mam nadzieję że wyjdzie. Dzisiaj M jest umówiony z facetem na oglądanie mieszkania, ale dopiero na 19 więc sam jedzie. Facet chce tylko 450zł za wynajem, dwa pokoje :tak: mam nadzieję że się zgodzi i może wyjdzie ;-) Kubek śpi, pranie mam zrobione a obiad do połowy :sorry: zaraz lecę ziemniaki obrać i makaron ugotować :tak: wpadło mi w oko to zdjęcie z tygrysem, super :-D a takie sarny to widziałam na własne oczy, zarąbisty widok :-D

Oby wam się z tym mieszkankiem udało :tak::tak::tak:

zrobiłam sobie kaze manne:szok: jakos mnie tak naszlo:tak:

Wracasz gustami do lat dzieciństwa :tak::tak::tak:

to tylko ja taki len:eek:

Ja też tak wiec nie jesteś sama :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:laugh2::laugh2:

no i to dużo:rofl2::rofl2:i weź tu się zdecyduj:sorry::-D:-D

ja jak Antek byl mały to na porządku dziennym był wspólny prysznic:-D:-D:-Dwkładałam go w leżaczek i znim do łazienki on leżał i się rozglądał a ja się myłam:tak::tak::tak::tak:ale on był z tych co to śpią 3 razy dziennie ale po 15-20 minut:sorry:
mój Maks też zazwyczaj krótko śpi, a jak dłuzej pospi z rana czy kiedy indziej to juz nastepny raz nie spi:no::no::no:

tez zawyczaj w foteliku go biore ze soba do lazienki i sie robie- i tylko modle sie zeby nie beczał:laugh2:

wymeczyłam go i zasnął- ciekawe jak długo pospi:sorry:
czekam az patryk wróci z dokumentami do ubezpieczenia z przychodni i tez sie poloże na chwile, bo sie strasznie czuje....

Ostatnia edycja:
reklama
mój maste zazwyczaj krótko śpi, a jak dłuzej pospi z rana czy kiedy indziej to juz nastepny raz nie spi:no::no::no:\

tez zawyczaj w foteliku go biore ze soba do lazienki i sie robie- i tylko modle sie zeby nie beczał:laugh2:
ja tez tak z czarkiem robilam, nawet teraz jak ide sie kapac a on nie spi to biore go do lazienki on sobie buszuje a ja szybcikiem myju myju
a teraz popijam kakao, jednak sie zmusilam ;-);-);-);-);-):tak::tak::tak:
tylo troszke za mocne:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry