ramari
Fanka BB :)
Dzięki Izulqa za numer :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurcze, jaki fajny :-) Sama bym sie na niego skusila, ale juz kupilam tydzien temu ;-)Ja kupiłam taki tylko kolor inny ----> Anmar COOPER 3w1 absolutna nowość super cena !!! (907280928) - Aukcje internetowe Allegro
ale tez przez nikogo nie sprawdzony. Jedynie szwagierka ktora ma 2 dzieci i to mlodsze ma 8 m-cy wiec jest na etapie uzywania wozkow powiedziala ze fajny, ale okaze sie "w praniu"
Dzięki Izulqa za numer :-)
ja rozek to pralam. Wklad kokosowy wyjelam i wszystko do pralki.Mój rożek z wkładką z włókna kokosowego też śmierdzi okropnie i gorsze, że nie chce się wywietrzyć![]()
no lepiej to zrobice, bo smierci az tak na kwasnoTeż nie pomyślałam o wietrzeniu materaca....trzeba to niedługo zrobićdzięki:-)
wszystkie zajete mezami :-)
Oj kochane, znowu taka cisza na forum hehe.
Albo eszystkie na porodówkach i tylko my w dwupakach
wszystkie zajete mezami :-)
moj ma ostatnio manie ogladania samochodow na allegro. A teraz poszedl do lazienki to ja szybciutko Was doczytuje :-)
No dziewczyny mowiły żeby kłaść kokosem do góry i wywietrzyć. Ja nie wiem bo mam zwykły kokosowy.ja odpocyzwam bo si troche zmachałam tym sprzataniem...jutro tylko podłogi przemyję i mogę rodzić hehehe
dziewczyny to jak to było z tym materacem? kokosem do góry??
ja jeszcze nie rozpakowałam materaca... w sumie się zastanawiałam czy w ogóle go odpakować...bo w sumie mam na niego falbane maskującą + prześcieradło...no nie wiem![]()