izus180584
Fanka BB :)
Oj bidne te nasze chopy zawsze im sie obrywa,moj tez dzis troche sie nasłuchał !:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
normalnie czuje sie mega niewyraźnie boli gardło, podbrzusze a raczej z drugiej strony rwie i bół kolan i wychodzi na to albo nawrót choroby i do tego dni płodne- dziewczyny ja to mam zawsze pecha:-( Byłam w przychodni a tam kartka że czynne rano, a jak wczoraj byłam na badaniu krwi to nic o tym nie wspominali.Oj bidne te nasze chopy zawsze im sie obrywa,moj tez dzis troche sie nasłuchał !:-)

na ten mój pech

normalnie czuje sie mega niewyraźnie boli gardło, podbrzusze a raczej z drugiej strony rwie i bół kolan i wychodzi na to albo nawrót choroby i do tego dni płodne- dziewczyny ja to mam zawsze pecha:-( Byłam w przychodni a tam kartka że czynne rano, a jak wczoraj byłam na badaniu krwi to nic o tym nie wspominali.
I chwycił mnie ogromniasty nerwna ten mój pech
![]()

Pomaga

no to super ja jakbym policzyła ile kosztuja te hormony to w setki idzie...a lipka z tym jakiś pakiet tylko związany z pracąale już mówiłam że dopłacę 40 dychy miesięcznie i będę miała wypas
![]()
ja tez, ale roboty mam teraz duzoTęskniłam![]()

no miło widziec i ciesze sie z tego usg...a nie mówiłam ;-)Witam się wieczorowo
Suzi gratuluję !!!!
a ja dzis bylam na usg piersi i bardzo się cieszę bo nie musialam miec biopsji :-)
kontrola za 6 miesięcy
a dziś termin @ jeszcze jej nie ma ale juz czuję że nadchodzi wielkimi krokami....:-(
muszę jutro zakupić ziołka....
ide dzisiaj na pifffko z mamusiąoj jak dobrze w domku rodzinny- nie
chce wyjezdzac!!!!!!
nie wiem kiedy Was nadrobie Kochane....
jak zwykle trzymam za wszystkie z nas kciuki!!!!!!!![]()
a fuj...zapraszał ja ktoś?A do mnie własnie @ przylazła:--
-
-
-(
jak na rzie to piję i tyle...no moze jakies słuz zobaczyłam...bo u mnie @ a nigdy nie miałam....jest wąrek ziiołpijki i tak zagladamy i dyskutujemy o ziółkach...na pierwszej stronie jest link...pczytaj...;-)a jak tam pierwsze wnioski po piciu ziółek????
powiem szczerze że nie wiem ktore powinnam pić????
może któaś mi doradzi???
Przykro mi.
Ja dzisiaj jestem tzn. byłam bardzo naładowana. Tak się wkurzyłam że szkoda gadaćI jeszcze mój M oberwał:-(
no to rzeczywiscie pech, a moz enie stracone jeszcze, który dc?normalnie czuje sie mega niewyraźnie boli gardło, podbrzusze a raczej z drugiej strony rwie i bół kolan i wychodzi na to albo nawrót choroby i do tego dni płodne- dziewczyny ja to mam zawsze pecha:-( Byłam w przychodni a tam kartka że czynne rano, a jak wczoraj byłam na badaniu krwi to nic o tym nie wspominali.
I chwycił mnie ogromniasty nerwna ten mój pech
![]()
no to będzie wyedukowany mężulek;-)moj m juz ma dosc sluchania o kolejnych sposobach na zaciazenie hihihi jak juz tylko wpomne o 2 kreskach to on juz ma dosc hihihii stwierdzil ze ja moge sobie wszystko robic i probowac na cudowne zaciazenie i cudowne splodzenie syna ale jemu zostawic tylko wykonczenie hihihii chyba przez te 4 miesiace sie juz dosc nasluchal osluzie i dniach plodnych i wszystkich tych rzeczach hihihihihi
Nie zapraszał a i tak sie wprosiła ale w marcu to juz nie dam jej sie wprosic!!!!!!!a fuj...zapraszał ja ktoś?
mnia mnia pyszne siemie;-) siła sugestii;-)