reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Na szczęście u mnie w domu musi moich raguł przestrzegać, dlatrgo tak rzadko bywa u mnie:-D
Ty teżsię Candy tego doczekasz, oby jak najszybciej.:tak:

króliczatko myślimy o tym samym...ja też sekunde temu dosłownie pomyślałam że Czarnuszka milczy. Jak sie jutro nie odezwie to napisze do niej sms. Mam nadzieje że jednak sie nie rozpakowywuje bo za niedługo zostane sama z mojego terminu hehehe

no ja oglądam film na dwójce i idę zaraz do łóżka ,
więc się żegnam i spokojnej nocki;-)

ciekawe czemu też kamikaa sie nie odzywa...

no ja oglądam film na dwójce i idę zaraz do łóżka ,
więc się żegnam i spokojnej nocki;-)

ciekawe czemu też kamikaa sie nie odzywa...
Albo sie obraziła albo sie wstydzi bo przemyślała sprawę. Na jej miejscu bym sie wstydziła po przejrzeniu swoich postów.

reklama
Do góry