jeszcze nie ziolka koncze pic a potem mala musze zaniesc do jej pokojuzabka nas już opuściła?
 wiec jeszcze pare minut bede choc juz  jestem spiaca
 wiec jeszcze pare minut bede choc juz  jestem spiacaDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
jeszcze nie ziolka koncze pic a potem mala musze zaniesc do jej pokojuzabka nas już opuściła?
 wiec jeszcze pare minut bede choc juz  jestem spiaca
 wiec jeszcze pare minut bede choc juz  jestem spiacawiesz nie chce sie rozczarowac :-( w srode jak nie przyjdzie @ to na usg czy cus jestErba a Ty idziesz na betkę
no nawet sie nie pożegnała i nie życzyła nam dobrej nocki:-(nikt nie kuma to chyba takuszło to mojej uwadze
super że jeszcze jesteś bo ja mam znowu pytanko - to pomieszałaś wszystkie skłaniki ziółek? I ile razy pijesz bo ja nie doczytałam?jeszcze nie ziolka koncze pic a potem mala musze zaniesc do jej pokojuwiec jeszcze pare minut bede choc juz jestem spiaca
są testy niby co nawet 6 dniową ciążę wykryją ale czy to prawda ja uważam że to sprawa indywidualna każdej kobietydo cholery czy są jakieś testy na 6 dni przed @ bo na 8 dni przed nie ma sprawdziłamnic nie wychodzi

moja gin mi powiedziala ze test moze wyjsc dopiero tydz po spoz @ i lepiej nie robic bo moze byc falstartdo cholery czy są jakieś testy na 6 dni przed @ bo na 8 dni przed nie ma sprawdziłamnic nie wychodzi

kupilam i pomieszalam w odpowiednih proporcjach i z tej mieszanki biore sobie do zaparzania codziennie wieczorem 1 lyzeczke na 1 szklanke ja mam kubeksuper że jeszcze jesteś bo ja mam znowu pytanko - to pomieszałaś wszystkie skłaniki ziółek? I ile razy pijesz bo ja nie doczytałam?

wcale nie szkoda mi kasy tylko bym chciała wiedzieć kiedy ją mogę w końcu zrobić bo się nerwowo i psychicznie wykończę... na ile dni przed @są testy niby co nawet 6 dniową ciążę wykryją ale czy to prawda ja uważam że to sprawa indywidualna każdej kobiety
A beta czy szkoda ci kasy?
moja gin mi powiedziala ze test moze wyjsc dopiero tydz po spoz @ i lepiej nie robic bo moze byc falstart