jak ma dobry sprzęt to malutki pęcherzyk zobaczy

dobrej nockiclearblue czy cos takiego na allegro za 20 zl elektroniczne pokazuja 4 dni przed @
ok kochane ja zilka wypilam wiec spoadam spac dobranoc wam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak ma dobry sprzęt to malutki pęcherzyk zobaczy

dobrej nockiclearblue czy cos takiego na allegro za 20 zl elektroniczne pokazuja 4 dni przed @
ok kochane ja zilka wypilam wiec spoadam spac dobranoc wam![]()
jak dzwonilam w zeszlym miesiacu 27 zl
kazala juz przyjsc 01-03 , mysle ze na usg moze cos byc widac jak pecherzyki widac to i mysle ze fasolke tez , no chyba by mnie nie nabijala w butelke
02- przy 28a 1.03 to dzień @ czy po
02- przy 28

b=wiecie byłam dzisiaj w aptece i się pytam o androwit czy lepeij selen-cynk-i coś tam jeszcze, a pani farmaceutka do mnie że to tak nie można samemu za dużo bo to suplement diety tylko jest i może zaszkodzić jak przedobrzymy więc nie poleca mi takich wspomagaczy dla męża:-( no to ja juz nie wiem nic![]()
albo z zazdrości 

dzien po przyjmujac cukl 28 dniowy , bo zawsze tak mialam jak w zegarku tylko ten ostatni mial 35czyli to będzie dwa dni przed @ tak?
taka po 50 to myślałam że zna się na rzeczy a tak zrobiła mi jeszcze większy mętlikjakaś nadgorliwa byłaalbo z zazdrości
![]()

dzien po przyjmujac cukl 28 dniowy , bo zawsze tak mialam jak w zegarku tylko ten ostatni mial 35