jak ma dobry sprzęt to malutki pęcherzyk zobaczy

dobrej nockiclearblue czy cos takiego na allegro za 20 zl elektroniczne pokazuja 4 dni przed @
ok kochane ja zilka wypilam wiec spoadam spac dobranoc wam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak ma dobry sprzęt to malutki pęcherzyk zobaczy

dobrej nockiclearblue czy cos takiego na allegro za 20 zl elektroniczne pokazuja 4 dni przed @
ok kochane ja zilka wypilam wiec spoadam spac dobranoc wam![]()
jak dzwonilam w zeszlym miesiacu 27 zl
kazala juz przyjsc 01-03 , mysle ze na usg moze cos byc widac jak pecherzyki widac to i mysle ze fasolke tez , no chyba by mnie nie nabijala w butelke
02- przy 28a 1.03 to dzień @ czy po
02- przy 28

b=wiecie byłam dzisiaj w aptece i się pytam o androwit czy lepeij selen-cynk-i coś tam jeszcze, a pani farmaceutka do mnie że to tak nie można samemu za dużo bo to suplement diety tylko jest i może zaszkodzić jak przedobrzymy więc nie poleca mi takich wspomagaczy dla męża:-( no to ja juz nie wiem nic![]()
albo z zazdrości 

dzien po przyjmujac cukl 28 dniowy , bo zawsze tak mialam jak w zegarku tylko ten ostatni mial 35czyli to będzie dwa dni przed @ tak?
taka po 50 to myślałam że zna się na rzeczy a tak zrobiła mi jeszcze większy mętlikjakaś nadgorliwa byłaalbo z zazdrości
![]()

dzien po przyjmujac cukl 28 dniowy , bo zawsze tak mialam jak w zegarku tylko ten ostatni mial 35