• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
jak przez tyle lat jesteś jej wierna to raczej dobrze Ciebie zna Ty ją, a ile ma lat bo czasem te panie pod 60-tkę to może nie sa juz na bieżąco?;-)jak np. ta farmaceutka dzisiaj:-p
wiesz co tak na oko hmm 48 ,generalnie caly czas sie doksztalca , nie siedzi tylko w gabinecie jak te niektore kwoki w szpitalu tez ma dyzury

reklama
no to trafiłam na dobranockę...:-D, coś nam to planowanie nie idzie, bo pogoda ma być średnia a w tygodniu zapowiadali ładna...więc jak sie jutro obudzimy to postanowimy co robic:-D

kochana przesadzasz ja też wskoczyłam dopiero w listopadzie i my jesteśmy bardzo otwarte na nowe koleżanki staraczki, więcej pisz i pytaj to będziemy pisać:-):-):-)
jasne erba czuj się ajk u siebie ...:tak:

życzę fasolki, ale ja sie martwię że wszystkie tutaj z forum zaciążą tylko nie ja i mnie opuścicie i co ja wtedy zrobię:no::no::no:sama tutaj?
noc oTy...jakieś czarnowidztwo uprawiasz...wszystkie takie mysli mamy nieraz....

a betka od ilu pokazuje fasolke
betak teoretycznie od zagnieżdżenia, bo wtedy ten hormon zaczyna być produkowany...czyli od ok 7-9 dnia od owulki...rośnie co 2 dni o ok 66% z tego co pamietam...normy są od 3 tc określane powyzej 5...

dzien po przyjmujac cukl 28 dniowy , bo zawsze tak mialam jak w zegarku tylko ten ostatni mial 35
ja ostatni 36dc pierwszy w zyciu taki długi...załamana byłam, bo krótkie cykle to więcej szans na zajście;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry