Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć sobotnio.![]()

kurde cos mi libido sbadlo znow 

witam witam laseczkiw sobotni poranek bez kawy i herbaty masakraaaaaaaaahej dziewczynki
tośka wykorzystuj wykorzystuj :-) j mojegfo tez dzisiaj wykorzystam choc do owulki jeszcze dalekokurde cos mi libido sbadlo znow
ide do szkoly bbrrr musze kupic kumpeli dobre wino bo moj pies jej pogryzl zeszyt ktory pozyczylam...![]()
halo laski umarly czy pozycje z mezulkami zmieniacie haloooooooo sobotaaaaaaaaaawitam witam laseczkiw sobotni poranek bez kawy i herbaty masakraaaaaaaaa
w sumie dobrze tylko cycki mam jak balony he he ciezkie jak skalyyyyyyyyyyWitam!!!!!!!!!:-):-):-)
Svensonka jak sie czujesz?

do cholery czy są jakieś testy na 6 dni przed @ bo na 8 dni przed nie ma sprawdziłamnic nie wychodzi
![]()
Mnie nawet w dniu @ poprzednio nie wyszedł, dopiero jak @ spóźniła się już 5 dni to pojawiły się dwie krechy.
Najszybciej to chyba na betce Ci wyjdzie. A kiedy Ty masz mieć @ ??? 7marca ? dobrze pamiętam ?

Hej witam sobotnio!!!
Mysza ja mam @ 5 dostać to jeszcze 6 długich dni![]()