SylusiaSW
Kochająca:)
Zaspokoje może troszkę ciekwawość - 3 dni po porodzie było o 5 kg mniej teraz po 1,3 dniach jeszcze minus jeden- zostało do zrzutu - 7 kgWitaj w klubie. Ciekawe jak tam wygląda spadek wagi tym co już urodziły.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaspokoje może troszkę ciekwawość - 3 dni po porodzie było o 5 kg mniej teraz po 1,3 dniach jeszcze minus jeden- zostało do zrzutu - 7 kgWitaj w klubie. Ciekawe jak tam wygląda spadek wagi tym co już urodziły.
A masaż szyjkiA i jeszcze jedno. Do tej pory nie wiedziałam że te badanie szyjki tak cholernie boli..... Wole wszystie te skurcze w calej skali niz jeszcze jedno takie badanie![]()
Zaspokoje może troszkę ciekwawość - 3 dni po porodzie było o 5 kg mniej teraz po 1,3 dniach jeszcze minus jeden- zostało do zrzutu - 7 kg- troszkę sie nazbierało ale i cyśki ważą chyba ze 2 kg
!
aneczka nooo juz nie wiele mi zostało.. nie wiele i Tobie też..ale dzis bylam na ktg i cos nie bardzo sie dzidzia pcha na swiat. ja mm w poniedzialek(1) isc do mojego gina i zobaczymy co ten powie....
z jednej strony chcialabym juz miec to za soba.. bo to juz tak bliziutko i wgole... a z 2 to wolaabym wogole to jakos hm.... przespac![]()