reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kupilam i pomieszalam w odpowiednih proporcjach i z tej mieszanki biore sobie do zaparzania codziennie wieczorem 1 lyzeczke na 1 szklanke ja mam kubek :) i zawsze przed spaniem:tak:
życzę fasolki, ale ja sie martwię że wszystkie tutaj z forum zaciążą tylko nie ja i mnie opuścicie i co ja wtedy zrobię:no::no::no:sama tutaj?

reklama
wcale nie szkoda mi kasy tylko bym chciała wiedzieć kiedy ją mogę w końcu zrobić bo się nerwowo i psychicznie wykończę... na ile dni przed @

z tym tygodniem to chyba przesadziła ta ginka, jak ja byłam w 1 ciąży a cykle mam regularne to jak nie dostałam w dniu w którym powinnam i na następny zrobiłam test i to nie z porannego moczu to już wyszły dwie krechy ta druga bledsza no ale była

a betka od ilu pokazuje fasolke

życzę fasolki, ale ja sie martwię że wszystkie tutaj z forum zaciążą tylko nie ja i mnie opuścicie i co ja wtedy zrobię:no::no::no:sama tutaj?
wiesz ja juz patrzylam na forum staraczki 2011

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja sie nie znam więc nie pomogę, no w Majce i tutaj na wątku po in vitro to chyba coś mi się obiło że tydzień po zapłodnieniu niektórzy lekarze każą zrobić więc może już wyjść tylko ile u Ciebie kosztuje?

ja sie nie znam więc nie pomogę, no w Majce i tutaj na wątku po in vitro to chyba coś mi się obiło że tydzień po zapłodnieniu niektórzy lekarze każą zrobić więc może już wyjść tylko ile u Ciebie kosztuje?

to nie ma znaczenia specjalnego tylko ciekawe czy jak jutro bym poszła czy wynik nie będzie dopiero w poniedziałek jak tak to lipa to wolę iść w poniedziałek i od razu tego samego dnia mieć wynik :tak:

gdzieś u nas na forum pisała jakaś dziewczyna że są testy takie co 4 dni przed @ pokazują elektroniczne bardzo czułe, tylko nie mogę tego znaleźć :no::wściekła/y:

jak dzwonilam w zeszlym miesiacu 27 zl
watpie zeby usg pokazalo taak wczesna ciaze
kazala juz przyjsc 01-03 , mysle ze na usg moze cos byc widac jak pecherzyki widac to i mysle ze fasolke tez , no chyba by mnie nie nabijala w butelke

to nie ma znaczenia specjalnego tylko ciekawe czy jak jutro bym poszła czy wynik nie będzie dopiero w poniedziałek jak tak to lipa to wolę iść w poniedziałek i od razu tego samego dnia mieć wynik :tak:

gdzieś u nas na forum pisała jakaś dziewczyna że są testy takie co 4 dni przed @ pokazują elektroniczne bardzo czułe, tylko nie mogę tego znaleźć :no::wściekła/y:
clearblue czy cos takiego na allegro za 20 zl elektroniczne pokazuja 4 dni przed @

ok kochane ja zilka wypilam wiec spoadam spac dobranoc wam:-D

ok dobranoc jakby ktoras baaaardzo mocno za mna tesknila to bede tu jutro kolo poludnia :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry