reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
aha :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie no moja juz wyrosła z tego rowerka,własnie jutro zamierzam go wystawić do spzredazy do allegro :tak::tak::tak::tak:

a teraz cche jej kupic już normalny rowerek :tak::tak::tak::tak:
No:-D:-D:-D:-D
Ja tez myslalam o tych na czterech kolkach ale jeszcze sie wstrzymam bo ledwo co dosiegaja do pedalow na tych:szok::tak::tak::tak:
Jedna noga dosiagaja a ta co jest dalej to tak ledwo ledwo

A masz juz upatrzony jakis rowerek?

Dowikla wspolczuje ze male daja ci w kosc NO i Dominik :-(.
IWCIK co mialas na mysli ze ciekawe jak nam sie wieczor skonczy?
Ja zycze aby Twoj wieczor z M byl udany :-).
AGNES no to masz juz chyba odpowiedz tych rannym wstawan .Moze to wlasnie przez te wychodzace zabki.Biedna Oliwka musi ja to bolec :-(.
ANKA no moja mama sie dzis postarala :-).

Oliwka spi od jakis 10 minut.G zrobil mi wlasnie kolacje :-).
W klubie na zebraniu bylo super.Moj pomysl o konciuku dla dziecka sie spodobal.Tylko ja mam sie teraz tym zajac :-).Ale fajnie juz powiedzialam wszystkich aby poprzynosili dla dziecka co maja .Kazdy cos przyniesie i cos sie z tego wykombinuje :-).
Mama fajnie sie bawila z Oliwka .Jak ja wrocilam to ona taka rozbawiona byla :-).
G zostal w klubie jeszcze bo pomagal w malowaniu i wlasnie kilka minut temu wrocil.

Ja z niunia razem wzielam ciepla i dluga kapiel :-).

Ostatnia edycja:

A masz juz upatrzony jakis rowerek?

jeszcze nie,ale własnie przeglądam allegro i 14 jest jak na lekarstwo,pare sztuk pełno 12 i 16 :sorry:

.Moj pomysl o konciuku dla dziecka sie spodobal.Tylko ja mam sie teraz tym zajac :-).Ale fajnie juz powiedzialam wszystkich aby poprzynosili dla dziecka co maja .Kazdy cos przyniesie i cos sie z tego wykombinuje :-).
Mama fajnie sie bawila z Oliwka .Jak ja wrocilam to ona taka rozbawiona byla :-).
G zostal w lubie jeszcze bo pomagal w malowaniu i wlasnie kilka minut temu wrocil.

co to jest ten konciuk?????????? :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

AGNES tam jest remont i wiesz kazdy mowil o swoich pomyslach aby oprocz terapi itp jakos milo spedziec tam czas .Byly pomysly ksiazki ,stol bilardowy bedzie.No i jak chcialam aby jak Oliwka czy inne dziecko tam przyjdzie mialo jakis koncik dzieciecy.Wiesz zabawki itp .Jak dziecko przyjdzie tam to pewnie z checia choc na chwile zajmie sie jakimis innymi zabawkami niz te co ma w domu.
A ja czy inna choc na chwile w spokoju sobie usiadziemy i wypijemy kawke :-).
A dzieci tak sie robi coraz wiecej :-)

Dowikla wspolczuje ze male daja ci w kosc NO i Dominik :-(.
IWCIK co mialas na mysli ze ciekawe jak nam sie wieczor skonczy?
Ja zycze aby Twoj wieczor z M byl udany :-).
AGNES no to masz juz chyba odpowiedz tych rannym wstawan .Moze to wlasnie przez te wychodzace zabki.Biedna Oliwka musi ja to bolec :-(.
ANKA no moja mama sie dzis postarala :-).

Oliwka spi od jakis 10 minut.G zrobil mi wlasnie kolacje :-).
W klubie na zebraniu bylo super.Moj pomysl o konciuku dla dziecka sie spodobal.Tylko ja mam sie teraz tym zajac :-).Ale fajnie juz powiedzialam wszystkich aby poprzynosili dla dziecka co maja .Kazdy cos przyniesie i cos sie z tego wykombinuje :-).
G zostal w klubie jeszcze bo pomagal w malowaniu i wlasnie kilka minut temu wrocil.

No widzisz jaki mialas pomysl dobry:tak::tak::tak::-);-)Super ze sie spodobal ,chociaz to bylo akurat do przewidzenia;-):-)
jeszcze nie,ale własnie przeglądam allegro i 14 jest jak na lekarstwo,pare sztuk pełno 12 i 16 :sorry:

co to jest ten konciuk?????????? :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
A czemu tak malo?Dziwne:confused2::szok:

AGNES
OLiwce wychodza piatki?
mojej Klaudi zaczyna sie przebijac ostatnia piatka a jedna juz jest cala:tak::tak::tak:
A Wiktorii to na razie nie zanosi sie na te piateczki:confused2:

dowikla tak wychodzą :tak::tak::tak::tak::tak:
tzn jedna wyszła już jakiś czas temu,pisałam o tym a teraz druga górna wychodzi juz osttania na szczęście.

jak wyjdzie to Oliwka będzie miała już cały komplet :tak::tak::tak::tak:

dowikla tak wychodzą :tak::tak::tak::tak::tak:
tzn jedna wyszła już jakiś czas temu,pisałam o tym a teraz druga górna wychodzi juz osttania na szczęście.

jak wyjdzie to Oliwka będzie miała już cały komplet :tak::tak::tak::tak:
aaaa no to fajnie:tak::tak::tak:
ja jestem ciekawa kiedy mojej Wiktorii zaczna wychodzi

Ja juz zmykam bo musze Ich polozyc:no::no::no:
Nie wiem o co tym moim dzieciom chodzi,wiec niech ida jak najszybciej spac bo zwariuje

reklama
Do góry