reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to 14 i 15 dc bo tylko wtedy mierzyłam ale zwykłym rtęciowym termometrem :zawstydzona/y:
nie byłam na monitoringu
widzisz bo ja nie wiem tak dokł. z tymi temp. ja też mierzyłam i przed samą owu to buła 36,8 36,7 i ginek z nfz powiedział że nie mam owu i dał skierowanie na laparoskopię, a ten ze szpitala mówił widać że owu jest i co o tym myślisz jak to tłumaczyć? zgupieć można:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

reklama
widzisz bo ja nie wiem tak dokł. z tymi temp. ja też mierzyłam i przed samą owu to buła 36,8 36,7 i ginek z nfz powiedział że nie mam owu i dał skierowanie na laparoskopię, a ten ze szpitala mówił widać że owu jest i co o tym myślisz jak to tłumaczyć? zgupieć można:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

oni sami nic nie wiedzą, wiesz ja miałam doświadczenie z gin na nfz i niestety powiedziałam sobie że nigdy w życiu, moja kupela leczyła się na nfz bo nie mogła zajść w ciążę i rożne choroby miała a to niedrożny jajowód, a to barierę wrogiego śluzu a to jej mąż miał żylaka na jądrze i w końcu dostała skierowanie na inseminację i co i zaszła dwa miechy przed nią naturalnie i nikt nawet nie mówił jej od tamtej pory o tych wszystkich dolegliwościach na które niby cierpiała

oni sami nic nie wiedzą, wiesz ja miałam doświadczenie z gin na nfz i niestety powiedziałam sobie że nigdy w życiu, moja kupela leczyła się na nfz bo nie mogła zajść w ciążę i rożne choroby miała a to niedrożny jajowód, a to barierę wrogiego śluzu a to jej mąż miał żylaka na jądrze i w końcu dostała skierowanie na inseminację i co i zaszła dwa miechy przed nią naturalnie i nikt nawet nie mówił jej od tamtej pory o tych wszystkich dolegliwościach na które niby cierpiała
ja Ci mówię mnie to szlag trafia jak jeden poprawia drugiego przecież tyle lat się uczą i co to my króliki doświadczalne jesteśmy?

czytałam, że jeśli dojdzie do zapłodnienia to zagnieżdżenie następuje od 6 do 8 dni po owu i po 48 h od tego pojawia się beta hcg w organizmie

tj. u mnie owu teoretycznie powinna być 17 dc ale na 99,9% była wcześniej na podstawie śluzu dziś mam 24 dc z 30 i jutro chciałam zatestować i nie wiem czy nie za wcześnie, ale objawy jeśli nie na fasolinkę to bardzo niepokojące :-(

Kochana za wczesnie na test:zawstydzona/y:Szkoda testu ,a jaką on ma czułośc????

suzi próbuję nadrobić zaległości i pisałaś że ciebie też jajnik bolał przed ciążą wiec może batonik udało się:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

No witam Cie kochana!!!1
Mam ogromna nadzieje ze uało sie:tak:wiem własnie ze miała takiesame objawy, i dlatego pisze ze moze byc za wczesnie,bo ja robiłam 3 dni przed @ i był negat.Nie chce zeby kobietka sie rozczarowała:zawstydzona/y::sorry:

No witam Cie kochana!!!1
Mam ogromna nadzieje ze uało sie:tak:wiem własnie ze miała takiesame objawy, i dlatego pisze ze moze byc za wczesnie,bo ja robiłam 3 dni przed @ i był negat.Nie chce zeby kobietka sie rozczarowała:zawstydzona/y::sorry:

nie wiem jaką on ma czułość jednaj lasce na forum pokazał ciążę 5 dni przed @, ale beta to indywidualna jest chyba dla każdej z nas :-(

No witam Cie kochana!!!1
to się nawet tera z często zdaża że nawet do 5 dni po nie widać 2 kresek, a tak sie można tylko podłamać

to się nawet tera z często zdaża że nawet do 5 dni po nie widać 2 kresek, a tak sie można tylko podłamać

ja i tak już jestem załamana tym czekaniem jeszcze 5 dni od jutra :wściekła/y:a jajnik jak boli tak boli, czuję jakbym miała tam jakąś kulkę i jak siedzę to czuję tam coś :-(

reklama
ja i tak już jestem załamana tym czekaniem jeszcze 5 dni od jutra :wściekła/y:a jajnik jak boli tak boli, czuję jakbym miała tam jakąś kulkę i jak siedzę to czuję tam coś :-(
czemu emotikonka ze smutną minką przecież może być fasolka, no trzeba być cierpliwym ale to czekanie jest najgorsze wiem wiem nie raz mi nerwy puszczają

kochane mamy złoto Kowalczyk :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry