reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

;-)Betusia może ten test to zawcześnie wielu dziewczynom na początku pokazywały wynik ujemny a fasolka była. Lepiej zrób sobie bete to wtedy będziesz wiedziała na 100%;-);-)

dzis jest 36dc a srednio co 33dni mam @ więc nie wiem chyba to nie jest za wczesnie na test???

chyba tak zrobię, jak zdąże jutro rano to polece na badanie albo w ciagu dnia....
nie daje mi to wszystko spokoju...

reklama
nie wiem naprawdę
ja juto odbieram wyniki i musowo dzwonię do pani ginekolog się umawiam, bo jestem z jedną umówiona na 15 marca trochę późno tak mi się wydaje

Ojj widzę, że naprawdę licho z nastrojami :-( ja od piątku zmagam się ze skręconą ręką. I czekam najpierw na wizyte u nowej ginki a potem na brak okresu. Powiedzcie kochane, czy ginka moze juz cos zauwazyc, np powiekszoną macice, to bedzie moj 24 dzien cyklu. Czy nie mam sie co łudzic :-(
To zależy od kobiety u niektórych da się określić czy macica jest powiekszona ale sądzę że aby mógł stwierdzić że jest ciąża to to będzie jeszcze zawcześnie. Nawet na usg nie będzie jeszcze widać. Ale jak zrobi Ci badanie bo będziesz wiedziała od czego jest ten zapach

Witajcie,
Ja niedawno wrocilam z rodzinnego domku do mojego domku .... nic mi sie nie chce.... mam dola...
U mnie nici z fasolki bo tylko 1 krecha :-:)-(, @ dalej nie ma, jajnik napiernicza, jakos znow mi niedobrze ja nie wiem
MAM JUZ DOSC!!!!wyć mi się chce dziś to chyba do księzyca....:-:)-:)-:)-(

A może pójdziesz na betę, który to dzień cyklu?

Hm... mimo ciepłej niedzieli i słońca humorki mamy podłe, ja wkręcam sobie że to przez to że w pracy siedzę ale pewnie jak bym była w domu to by nie było wcale lepiej. Może to jakieś przesilenie i za jakiś czas zmienią nam się nastroje.
Ja to chyba nie wierzę że w tym cyklu się uda/udało. Żeby fasolka przyszła to trzeba mysleć optymistycznie ale jak? Nawkręcać sobie że jest a potem przyjdzie @ i wielkie rozczarowanie, i to któreś z koleji. Jeszcze kiepska noc mnie czeka a najchetniej to bym się pod kołderkę schowała i zasnęła.

Facet kocha się z kobietą i w pewnym momencie mówi:
- Kochanie, idź do przedpokoju i przynieś łyżkę do butów.
- A po co?
- Bo jest tak fajnie, że bym jeszcze jajka włożył.

Facet miał problem z przedwczesnym wytryskiem wiec poszedł do lekarza. Zapytał co ma zrobić, żeby problemu nie było. Lekarz mu poradził:
- Jak już będziesz dochodził, to spróbuj się jakoś wystraszyć.
Więc facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupił sobie pistolet startowy (starter), który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera. Podniecony myślą wypróbowania nowego sposobu poleciał szybko do domu. W domu zastał żonę czekająca nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69 i facet momentalnie poczuł że zaraz dojdzie, wiec wystrzelił żeby się przestraszyć. Następnego dnia znów wybrał się do lekarza. Lekarz pyta:
- No i jak było?
Facet na to:
- Niezbyt fajnie. Kiedy wystrzeliłem, to żona zesrała mi się na twarz, odgryzła mi 5 cm penisa, a z szafy wyszedł sąsiad z rękami w górze..

dla was kochane na waszego dola hahahahah :-D ja siedze i haftuje zajaczka dalej :tak:

reklama
Do góry