reklama
wiesz mój synek bardzo lubi jedzić na rowerze i tak późną jesienią jeźdzę z nim i zatrzymuje mnie taka pani i do mnie że już czas na 2 dziecko bo jak ma się jedynaka to się będzie płakać, od razu ruszyłam do domu i w ryk.powiedz co to ma znaczyć boże niektóre baby są okropneLopop ty bzdur nie słuchaj będziesz miała dzidziusia i to już niedługo, jutro idź po wyniki, zobaczysz że będą dobre.

Tak trzymajgardełko czuję, ale myślę że we storek pójdę tak zapobiegawczo po jakiś antybiotyk (zresztą zobaczę co p.doktor powie) bo wiesz od następnego piję ziółka to muszę być zdrowa
jak humorki po seansach, kiedy dni płodne się zaczynają?
ja czuję sie zmęczona taka ilością filmu...ale warto było poświęcić prawie cały week.
A co do płodnych to jeszcze troche u mnie, najpierw w piatek HCG musze przeżyć...ale za tpo od środy zaczynam monitoringi:
środa - lekarz I
czwartek - lekarz II
poniedziałek - lekarz II
wtorek -
środa - lekarz I
czwartek - lekarz III
zobaczymy co wypatrzą...
asiucha-L
Fanka BB :)
a fajnie było w tych Pieninach
Fajnie tylko miałam jakieś 15 - 16 lat, dawno to było! Inaczej się trochę wszystko postrzega jako nastolatka a inaczej jako duża baba. :-)
będę trzymać kciukiTak trzymaj
ja czuję sie zmęczona taka ilością filmu...ale warto było poświęcić prawie cały week.
A co do płodnych to jeszcze troche u mnie, najpierw w piatek HCG musze przeżyć...ale za tpo od środy zaczynam monitoringi:
środa - lekarz I
czwartek - lekarz II
poniedziałek - lekarz II
wtorek -
środa - lekarz I
czwartek - lekarz III
zobaczymy co wypatrzą...![]()
asiucha-L
Fanka BB :)
wiesz mój synek bardzo lubi jedzić na rowerze i tak późną jesienią jeźdzę z nim i zatrzymuje mnie taka pani i do mnie że już czas na 2 dziecko bo jak ma się jedynaka to się będzie płakać, od razu ruszyłam do domu i w ryk.powiedz co to ma znaczyć boże niektóre baby są okropne![]()
Lopop to jakaś kretynka była i się nie przejmuj głupia babą.
Tak trzymaj
środa - lekarz I
czwartek - lekarz II
poniedziałek - lekarz II
wtorek -
środa - lekarz I
czwartek - lekarz III
zobaczymy co wypatrzą...![]()
Wow ale bedziesz mieć przegląd.
wiesz mój synek bardzo lubi jedzić na rowerze i tak późną jesienią jeźdzę z nim i zatrzymuje mnie taka pani i do mnie że już czas na 2 dziecko bo jak ma się jedynaka to się będzie płakać, od razu ruszyłam do domu i w ryk.powiedz co to ma znaczyć boże niektóre baby są okropne![]()
stare babsko , pewnie to jedna z tych mocherowych beretów , ja u siebie tez mam taka co jej corka ma 4 dzieci i jak mnie widzi to mi ciagle nadaje , ale zlewam to nich kazdy zajmie sie soba .
szukam jakiegoś sensownego lekarza...II i III to NFZ bo ja mam pierwszy cykl z ziółkami i nie pamietam juz czy pisałam, ale w tym miesiacu zachodze 
mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok z owluka, tzn czytaj, ze bedzie...
tylko mój J. troche robi sie marudny...ze te staranka i te staranka...miałam słaby nastrój ostatnio i nie było przytulasów...
po zabiegu buorę tydzień zwolnienia...zeby mieć czas na tych lekarzy...zresztą mam stresa w robocie wieć spokój mi potrzebny...
mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok z owluka, tzn czytaj, ze bedzie...
tylko mój J. troche robi sie marudny...ze te staranka i te staranka...miałam słaby nastrój ostatnio i nie było przytulasów...
po zabiegu buorę tydzień zwolnienia...zeby mieć czas na tych lekarzy...zresztą mam stresa w robocie wieć spokój mi potrzebny...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się:
lece zalac ziolka i pol godzinki jeszcze z wami posiedze i bede wtedy po ziolkach spadac