reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
tak sobie myślę, że ten dzisiejszy dołek to spowodowany był tym porannym testem, już mi troszkę lepiej:sorry: ale pewnie kolejne rozczarowanie i porcja negatywnego myślenia przyjdzie wraz z @ czyli za 5 dni :-(

Jutro też po 10 dniowym wolnym idę do pracy niestety, żałuję tylko ze względu na forum, ja pracuję dość długo i w domku jestem ok 19 ale tylko dwa dni a potem dwa dni dla Was Kochane

Erba mam nadzieję że Twoja @ jednak nie przyjdzie a fasolka przybędzie :tak:;-) będę trzymała kciuki (za siebie zresztą też troszkę) :tak:;-):-D

Ja pilam tylko wieczorem dwie lyzeczki zapazone w malym kubasie. Chyba wystarczylo...
oooo a ja piję zgodnie z instrukcja...3 razy dziennie po 1 łyzce

mi się też dziwne wydaje... gdzie są emotikonki?????????????????????.........
no właśnie w tych multi postach nie mozna wyrazić emocji...

fakt... nie wiadomo kto jest, a kogo nie ma... nawet tu dużych liter nie ma... buuuuuuuu..........
Tez nie podoba mi się ta wersja...

lopop to zupełnie tak jak mnie, odechciało mi się wszystkiego, jestem zrezygnowana:-(

ale co tu gadać wszystkie prze to przechodzą, ja pewnie jestem sobie sama winna bo moja podświadomość mnie nakręca, albo ja ją a potem są takie skutki niestety, mam wrażenie że jestem niewidzialna :-:)sorry:
dlaczego niewidzialna ?

Witajcie dziewuszki :-)

mam taką delikatną sprawę. Od jakiegoś czasu, kilku dni wyczuwam dziwny zapach z pochwy, nie wiem czym to spowodowane. Nie mam upławów, ani pieczenia zadnego, nic. Miala któraś z Was coś takiego?
moze być infekcja lub wina zmieniajacego sie pH pochwy...ja miewam tak nieraz, ze czuje jakis nizbyt przyjemny zapach, a nastepnego dnia go nie ma...

Do lekarza i tak ide we wtorek, ale myslalam ze moze któras to miała, to bym sie uspokoiła troche:) a ja nadal nie wiem jak wkleic tego suwaczka, mam go skopiowanego i gdzie go musze wkleic, w wiadomość czy gdzies w opcjach? I który rodzaj wybrać, html czy jakis inny? Napiszcie prosze :)
jak go kopiujesz to wklejasz w edytuj sygnaturę...znajdziesz ja na samej górze w szybkim menu 9tak było w starej wersji BB) jesty tam takie okno jak do pisania postów - to tam własnie wklejasz...

Witajcie,
Ja niedawno wrocilam z rodzinnego domku do mojego domku .... nic mi sie nie chce.... mam dola...
U mnie nici z fasolki bo tylko 1 krecha :-:)-(, @ dalej nie ma, jajnik napiernicza, jakos znow mi niedobrze ja nie wiem
MAM JUZ DOSC!!!!wyć mi się chce dziś to chyba do księzyca....:-:)-:)-:)-(

oj wiem co przeżywasz ...też to miałam w poprzednim cyklu 36 dc czekałam na @, test robiłam w 30, betę w 32 ... po becie juz sie nie łudziłąm...

dziewczyny wy macie dołki też rozumiem, ale za to jakie ja muszę mieć mega doły.
Ktoś mi się zapytał czemu boję się teraz iść do ginka bo boję się usłyszeć że już nic nie da się zrobić tylko inseminacja lub in vitro a wiem na pewno psychicznie tego nie zniosę, będzie jeszcze gorzej
wyjście z sytuacji anajdzie sie...najwyżej insemo...choś nie sądzę, ze to bedzie konieczne, tylko dobry ginek jest Tobie potrzebny...

Ojj widzę, że naprawdę licho z nastrojami :-( ja od piątku zmagam się ze skręconą ręką. I czekam najpierw na wizyte u nowej ginki a potem na brak okresu. Powiedzcie kochane, czy ginka moze juz cos zauwazyc, np powiekszoną macice, to bedzie moj 24 dzien cyklu. Czy nie mam sie co łudzic :-(
zdecydownaia nie...w zeszłym cyklu byłam w 24 dc i mówił, ze to za wczesnie...usg miałam robione...
Kasik do kogo chodzisz?

nie wiem naprawdę
ja juto odbieram wyniki i musowo dzwonię do pani ginekolog się umawiam, bo jestem z jedną umówiona na 15 marca trochę późno tak mi się wydaje
no cieszę sie, ze do działąnia sie przymusiłaś...tylko wprowadź to w zycie słońce...trzymam kciuki za wyniki

kurcze drogie

dziewczyny żegnam sie powoli, bo czas przygotować się do pracy żebym po tych feriach nie była zielona w temacie:-D:-D:-D:-D:-D:-D bo na bieżąco jestem:-):-):-) w tematach staraczek:-):-):-):-):-)
no to dobry trend...miłego powrotu po wolnym....

ale już się cieszę że do pracy, wiesz ja kiedyś pracowałam w innej branży i tam godzin przeszło 48 w tygodniu, także nie żałuję i nie narzekam teraz.
chyba że tak ostatnio bo usłyszałam gdzieś że nauczyciele zawsze mają 1 dziecko to tak mi smutno teraz bo jeżeli to prawda to po co ja sie wysilam:-:)-:)-:)-:)-( i dołuję tym wszystkim , może lepiej przyjąc fakt za oczywisty:confused2:
nawet tak nie mysl - ale szybciutko wywal te mysli z głowy
to dobrze ze lubisz swoja prace ,

witam cię olkale oczywiście jestem zmotywowana. Po części dzięki Tobie a w drugiej dzięki mojemu M, dzisiaj tak rozmawialiśmy i aż sie popłakałam stąd ten mój humorek i dołek ale teraz juz lepiej. też troche sie boję o tą prl, chociaż nie wiem czemu?

tak sobie myślę, że ten dzisiejszy dołek to spowodowany był tym porannym testem, już mi troszkę lepiej:sorry: ale pewnie kolejne rozczarowanie i porcja negatywnego myślenia przyjdzie wraz z @ czyli za 5 dni :-(

Jutro też po 10 dniowym wolnym idę do pracy niestety, żałuję tylko ze względu na forum, ja pracuję dość długo i w domku jestem ok 19 ale tylko dwa dni a potem dwa dni dla Was Kochane

Erba mam nadzieję że Twoja @ jednak nie przyjdzie a fasolka przybędzie :tak:;-) będę trzymała kciuki (za siebie zresztą też troszkę) :tak:;-):-D

Tak mi sie wydaje...bo z jakimi myślami szałbyś jutro do pracy gdyby były 2 kreski....napewno byłoby Tobie lepiej....wiec dwa czynniki sie anłozyły

Batonik jak w tym miesiacu nie wyjdzie to życie sie jeszcze nie kończy...nie poddawaj sie Mała

witam cię olkale oczywiście jestem zmotywowana. Po części dzięki Tobie a w drugiej dzięki mojemu M, dzisiaj tak rozmawialiśmy i aż sie popłakałam stąd ten mój humorek i dołek ale teraz juz lepiej. też troche sie boję o tą prl, chociaż nie wiem czemu?
lopop juto bedzie Tobie lepiej, bo coś bedziesz mogła zrobic...jak juz zaplanujesz (bo w doarciu do celu, najważniejszy jest plan) to bedziesz odliczała dni ...cieszę sie, ze masz wsparcie w M.

Jak Twoje zdrówko?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
batonik głowa do góry, dobrze że idziesz do pracy przynajmniej nie będziesz o tym tyle myśleć i może po tych 2 dniach zrobisz testa i 2krechy wyjdą.
i ja juz miałam się żegnać, normalnie uzależniona jestem od WAS:-):-):-):-):-):-)

no ja tez trzymam kciukasy za Was wszystkie ,i pod koniec roku na porodowkach bedzie tłoczno

ale już się cieszę że do pracy, wiesz ja kiedyś pracowałam w innej branży i tam godzin przeszło 48 w tygodniu, także nie żałuję i nie narzekam teraz.
chyba że tak ostatnio bo usłyszałam gdzieś że nauczyciele zawsze mają 1 dziecko to tak mi smutno teraz bo jeżeli to prawda to po co ja sie wysilam:-:)-:)-:)-:)-( i dołuję tym wszystkim , może lepiej przyjąc fakt za oczywisty:confused2:

Lopop ty bzdur nie słuchaj będziesz miała dzidziusia i to już niedługo, jutro idź po wyniki, zobaczysz że będą dobre.

reklama
lopop juto bedzie Tobie lepiej, bo coś bedziesz mogła zrobic...jak juz zaplanujesz (bo w doarciu do celu, najważniejszy jest plan) to bedziesz odliczała dni ...cieszę sie, ze masz wsparcie w M.

Jak Twoje zdrówko?
gardełko czuję, ale myślę że we storek pójdę tak zapobiegawczo po jakiś antybiotyk (zresztą zobaczę co p.doktor powie) bo wiesz od następnego piję ziółka to muszę być zdrowa:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jak humorki po seansach, kiedy dni płodne się zaczynają?

Do góry