reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Imprezka udana. Salatki rowniez :o)
Ja chyba mialam dzisiaj w koncu porzadna owulke i jestem taka podekscytowana, jakby to juz fasolka byla :D Jutro przed praca mam nadzieje miec usg, zeby to potwierdzic...

Ja wlasnie dzisiaj zaczelam pic te ziolka na druga faze cyklu. I gdybym sie czasem nie doczekala fasolki w tym cyklu (a na pewno sie doczekam ;o) ) zaczne pic nr 3...
Ide spac-jutro wracam do pracy po tygodniowym L4. Bedzie ciezko, ale na szczescie we wtorek wolne :D
Dobranoc!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja wlasnie dzisiaj zaczelam pic te ziolka na druga faze cyklu. I gdybym sie czasem nie doczekala fasolki w tym cyklu (a na pewno sie doczekam ;o) ) zaczne pic nr 3...
Ide spac-jutro wracam do pracy po tygodniowym L4. Bedzie ciezko, ale na szczescie we wtorek wolne :D
Dobranoc!

DObranoc (-_-) miłych snów!

A ja jestem taka zmęczona że pewnie nie zasnę za szybko :-(

Dobry wieczór :-)

Jest ktoś jeszcze ?

batonik24 kupiłam dzisiaj test który podobno wykrywa ciążę już 6 dni po zapłodnieniu -> nazywa się Pink test.
Kupiłam jeszcze ten Clearblue digital a on podobno wykrywa 4 dni przed spodziewaną miesiączką. Więc jak Ty masz mieć za 6 dni to mogłabyś już na dniach ten zrobić.

Mysza też mam ten Clearblue.

Teraz to już na pewno idę spać pa!

to dlatego taki dobry humorek u Ciebie...przeslij Nam trochę

A ja właśnie zobaczyłam że ten test na allegro można kupić za 13zł, a ja dzisiaj w aptece zapłaciłam 37zł SZOK jaka różnica!

Dobranoc!
no tylko dochodza koszty przesyłki... :D

Witam skoro świt...:D
Dowiedziaąłm sie, ze jak to HSG jest robione RTG to nici z fasolki w tym cyklu, bo promienie zabija je :(
Wzięłam telefon do szpitala i dzosiaj zadzwonie dowiedzieć sie...bo wtedy cała ta akcja z lekarzami i wolnym nie am sensu :(

Trzymajcie kciuki, zeby szpital miał sprzet USG ;D

Uciekam do pracy ...zycze miłego dnia

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki Witam się z rana:tak:
jak mi sie nie chciało dzisiaj wstać do pracy :-( masakra
chyba chora będę bo coś mnie łamie w kościach i jakis wredny katar się przyplątał :wściekła/y: i chyba nici ze staranek w tym cyklu :-(

Olkale - daj znać co ci w szpitalu powiedzą, aż sama jestem ciekawa bo mnie to badanie chyba tez czeka

Miłego dnia

to dlatego taki dobry humorek u Ciebie...przeslij Nam trochę

no tylko dochodza koszty przesyłki... :D

Witam skoro świt...:D
Dowiedziaąłm sie, ze jak to HSG jest robione RTG to nici z fasolki w tym cyklu, bo promienie zabija je :(
Wzięłam telefon do szpitala i dzosiaj zadzwonie dowiedzieć sie...bo wtedy cała ta akcja z lekarzami i wolnym nie am sensu :(

Trzymajcie kciuki, zeby szpital miał sprzet USG ;D

Uciekam do pracy ...zycze miłego dnia

Witam sie i ja:)

Olake masz racje, jak zabieg jest robiony RTG to bron boze nie moze byc fasolki, ja jak byłam na tym badaniu to warunkiem było sprawdzenie czy nie ma fasolki,ale jak sie pozniej okazało to miałąm sprawdzany przepływ kontrasu przez usg:)

I po badaniu jak poszłam do lekarza to kazał szybko działać:)

witam witam w poniedzialek u mnie zamiec niezna masakra tak sypie ze nie puscilam synka do przedszkola i tak mam dzis wolne i jestesmy w domku meczy mnie o bajke hehe

ale sie tu porobilo zbaranialam nic znalezdz nie moge heee

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam witam w poniedzialek u mnie zamiec niezna masakra tak sypie ze nie puscilam synka do przedszkola i tak mam dzis wolne i jestesmy w domku meczy mnie o bajke hehe
ja malej tez dzis do przedszkola niepuscilam bo ma kaszel i straaasznie u nas wieje :baffled:

a ja dzis mam taki dziwny dzien ze gdybym niebyla po @ to bym powiedziala ze w ciazy jestem:baffled: od rana mnie mdli a jak po sniadaniu posmakowalam paprykarz ktory bardzo lubie to o malo niezwymiotowalam taki obrzydliwy mi sie wydal i wszystko mi smierdzi :baffled: masakra jakas dzis :confused:

reklama
Witam się poniedziałkowo...

Niedawno się obudziłam i czuję się okropnie. Całą noc męczyły mnie okropne sny. To mi się śniło że burza zniszczyła mi autko, to za chwilkę że podrzucili mi dwie córki, które rzekomo były moje, ale od razu takie duże się urodziły i odkryłam że to wcale nie moje dzieci.
Ja sobie chyba daję spokój z tymi starankami bo przez to już wariuję!
I brzuch mnie boli na @ więc pewnie przylezie, bo testowałam i nie ma fasolki.

I nawet mój facet mówi żebym dała już spokój z tymi "osikanymi testami" :-)

miłego dnia!!!

Do góry