reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

szukam jakiegoś sensownego lekarza...II i III to NFZ bo ja mam pierwszy cykl z ziółkami i nie pamietam juz czy pisałam, ale w tym miesiacu zachodze ;)
mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok z owluka, tzn czytaj, ze bedzie...
tylko mój J. troche robi sie marudny...ze te staranka i te staranka...miałam słaby nastrój ostatnio i nie było przytulasów...

po zabiegu buorę tydzień zwolnienia...zeby mieć czas na tych lekarzy...zresztą mam stresa w robocie wieć spokój mi potrzebny...

Bardzo dobre podejście, tak trzymaj i oby okazało się że u ginów wszystko bedzie dobrze.

wiesz co ja powiem tak kazde miejsce ma swoj urok , nasze gory sa piekne
ale ja najbardziej kocham zakopane , morskie oko, giewont . ....

Ja Zakopane też bardzo lubię!

Uff - w koncu moge na spokojnie sie z Wami spotkac. Brat pojechal na studia, M na nocke do pracy i mam swiety spokoj ;o) Tylko ciekawe, czy ktoras jeszcze tu jest...
A robilas moze badania hormonow tarczycy? Bo ja np przytylam w ostatnim czasie pare kilko i za chiny nie moglam ich zrzucic. Okazalo sie, ze mam lekka niedoczynnosc tarczycy, ktora to spowalnia metabolizm i sie tyje...

Moja mama dzisiaj do mnie tez mowi: ja to sie cale zycie pilnowac musialam...

Czytam, ze kiepsko cos u Was ostatnio z humorem. A u mnie wrecz przeciwnie - jestem pela optymizmu! Az dziwne...

Chyba mam owulke - co prawda test owu nie wyszedl tak jak powinien, ale boli mnie podbrzusze z prawym jajcorem na czele. A poza tym w pewnym momencie wraz ze sluzem pojawila sie niewielka ilosc krwi - wiec to na pewno to co mysle :o)
Jutro rano zajade na oddzial i moze jak bede miala szczescie to mo gin usg zrobi i bede miala pewosc. Oby mial czas...

Maćku ja robiłam w tamtym roku 5 hormonów tarczycy i były ok, teraz zrobiłam tylko TSH bo gin mi kazał i też jest dobrze, przemianę materii też mam niezłą, czasami to aż za dobrą więc zrzucam ta moją nadwagę na brak ruchu i tyle.
Jam masz owulkę to co tu robisz! A przytulańce?

wszystkie dziewczyny juz uciekły w kimono ja zapoznaje sie z nowym wygladem forum , ale chyba tamto podobało mi sie bardziej

Ja jestem, w pracy siedzę a ty tylko BB mi zostaje.

reklama
wszystkie dziewczyny juz uciekły w kimono ja zapoznaje sie z nowym wygladem forum , ale chyba tamto podobało mi sie bardziej
Mnie tez sie nie podba!!! I nie chodzi tu juz nawet o wyglad, bo przeciez mozna sie przyzwycajic. Ale dzialanie - kompletnie nie moge sie polapac!!!
Maćku ja robiłam w tamtym roku 5 hormonów tarczycy i były ok, teraz zrobiłam tylko TSH bo gin mi kazał i też jest dobrze, przemianę materii też mam niezłą, czasami to aż za dobrą więc zrzucam ta moją nadwagę na brak ruchu i tyle.
Jam masz owulkę to co tu robisz! A przytulańce?
NO niestety - Malz poszedl na do pracy na nocke, a przed nie chcial, bo stwierdzil, ze sie za bardzo rozleniwi ;o) Ale wczoraj rano byly, wiec myzle, ze wystarcza...:o)

Dobry wieczór :-)

Jest ktoś jeszcze ?

batonik24 kupiłam dzisiaj test który podobno wykrywa ciążę już 6 dni po zapłodnieniu -> nazywa się Pink test.
Kupiłam jeszcze ten Clearblue digital a on podobno wykrywa 4 dni przed spodziewaną miesiączką. Więc jak Ty masz mieć za 6 dni to mogłabyś już na dniach ten zrobić.

Ostatnia edycja:
hej maćku!!! To widzę że reszta towarzystwa poszybowała do łóżek...
Nie było mnie od rana i przybyło 20 stron...ale nadrobie pewnie dopiero jutro, bo ja też już padam.
Mnie nie bylo prawie dwa dni i nie jestem w stanie nadrobic...
Co tam slychac u Ciebie?

A u mnie ciąg dalszy myślenia o fasolce...miałam w piątek strasznego doła, ryczałam cały wieczór aż nie zasnęłam. Ale za to w sobotę obudziłam się jakby oczyszczona.
Miałam postatnowienie że już teściorów nie robię to znowu dzisiaj kupiłam...niby takie co wcześnie wykrywają,ale ja nawet nie wiem kiedy teraz @ powinnam dostać więc na razie czekam. Choc kusi niesamowice.
A co u Ciebie ? Jak się imprezka udała ? Sałatki powychodziły ?

Imprezka udana. Salatki rowniez :o)
Ja chyba mialam dzisiaj w koncu porzadna owulke i jestem taka podekscytowana, jakby to juz fasolka byla :D Jutro przed praca mam nadzieje miec usg, zeby to potwierdzic...

reklama
No taki monitoring jest super! Ja czekam do @ (choć najlepiej żeby wogóle nie przychodziła) i też się wybiorę - jakby co. No i czekam na te ziółka, bo jak przeczytałam ilu osobom się udało to jestem w szoku. I mam nadzieje że i mnie pomoże.

Do góry