asiucha-L
Fanka BB :)
szukam jakiegoś sensownego lekarza...II i III to NFZ bo ja mam pierwszy cykl z ziółkami i nie pamietam juz czy pisałam, ale w tym miesiacu zachodze
mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok z owluka, tzn czytaj, ze bedzie...
tylko mój J. troche robi sie marudny...ze te staranka i te staranka...miałam słaby nastrój ostatnio i nie było przytulasów...
po zabiegu buorę tydzień zwolnienia...zeby mieć czas na tych lekarzy...zresztą mam stresa w robocie wieć spokój mi potrzebny...
Bardzo dobre podejście, tak trzymaj i oby okazało się że u ginów wszystko bedzie dobrze.
wiesz co ja powiem tak kazde miejsce ma swoj urok , nasze gory sa piekne
ale ja najbardziej kocham zakopane , morskie oko, giewont . ....
Ja Zakopane też bardzo lubię!
Uff - w koncu moge na spokojnie sie z Wami spotkac. Brat pojechal na studia, M na nocke do pracy i mam swiety spokoj ;o) Tylko ciekawe, czy ktoras jeszcze tu jest...
A robilas moze badania hormonow tarczycy? Bo ja np przytylam w ostatnim czasie pare kilko i za chiny nie moglam ich zrzucic. Okazalo sie, ze mam lekka niedoczynnosc tarczycy, ktora to spowalnia metabolizm i sie tyje...
Moja mama dzisiaj do mnie tez mowi: ja to sie cale zycie pilnowac musialam...
Czytam, ze kiepsko cos u Was ostatnio z humorem. A u mnie wrecz przeciwnie - jestem pela optymizmu! Az dziwne...
Chyba mam owulke - co prawda test owu nie wyszedl tak jak powinien, ale boli mnie podbrzusze z prawym jajcorem na czele. A poza tym w pewnym momencie wraz ze sluzem pojawila sie niewielka ilosc krwi - wiec to na pewno to co mysle)
Jutro rano zajade na oddzial i moze jak bede miala szczescie to mo gin usg zrobi i bede miala pewosc. Oby mial czas...
Maćku ja robiłam w tamtym roku 5 hormonów tarczycy i były ok, teraz zrobiłam tylko TSH bo gin mi kazał i też jest dobrze, przemianę materii też mam niezłą, czasami to aż za dobrą więc zrzucam ta moją nadwagę na brak ruchu i tyle.
Jam masz owulkę to co tu robisz! A przytulańce?
wszystkie dziewczyny juz uciekły w kimono ja zapoznaje sie z nowym wygladem forum , ale chyba tamto podobało mi sie bardziej
Ja jestem, w pracy siedzę a ty tylko BB mi zostaje.