wiesz ja szanuje Twoje zdanie i nie mowie ze trzeba robic czesto usg ale w 6 tyg nei zaszkodziRen bardzo mi przykro, dopiero doczytałam,,, ale Ty wiesz, że na tym etapie ciąży jak się coś dzieje złego Ty ani lekarz nie macie na to niesety wpływu. Moja ciąża jest zagrożona i tylko dostałam duphaston 3 razy dziennie i trzeba czekać żeby zobaczyć, że jest dobrze
. Moje maleństwo już miało 5 razy robione USG bo się martwiłam tymi plamieniami, ale to nic nie daje bo nie ma cud leków, a tak częste USG może szkodzić. Teraz cierpliwie czekam do 8 marca i zobaczymy i tak co 2 tyg mam i będę miała wizyty z USG. A i oczywiście jestem na zwolnieniu jak tylko się dowiedziałam o dzidziusiu i staram się pomimo wszystko leżeć, chociaż czy to ma wpływ,,, Buziaki dla Ciebie, a i pamietaj nie czekaj za długo ze starankami bo to był mój błąd a po czasie i tak nie jest łatwiej, zawsze się będziesz martwić.
ja wiem ze nei zawsze mzona pomoc ale ja nosila 3 tyg martwy plod wiec to usg w 6-7 tyg bylo by wskazane a dodam ze nei mialam oznak ze cos zlego sie dzieje organizm funkcjonowal tak jakby ciaza byla zdrowa, o bozu ale boli pisanei o tym w tak dokladnych slowach:-( a ze starankami czekac bedziemy tylko tyle ile lekarka wspomni bo nei zamierzamy sie poddawac a mysli teraz to mam rozniaste ale musi byc dobrze
zycze aby Twoje dzieciatko bylo zdrowe i nie uciekalo od Ciebie
trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze a nei zawsze takie plamienei brazowym sluzem to zla oznaka, czasami sie zdarza we wczesnej ciazy przy terminie bylej @ i zycze zeby to wlasnie bylo takie neiwinne plamienie, odpoczywaj i nei zamartwiaj sie bedzie dobrzedziewczynki:-( bardzo sie boje.w piatek mialam wizyte.wszystko ok tylko ciaza mlodsza z usg to 4t 5d.wszystko bylo dobrze do wczoraj:--(plamie..mam brazwoy sluz..:-
-( tak bardzo sie boje nie jest go duzo.nawet na bieliznie nie ma.. ale czasem jest mi mokro i jak ide sie wytrzec to jest taki brazowy sluz:-
-( prosze trzymajcie kciuki.wzielam sobie luteina pod jezyk bo mam kilka tabl. i leze..