reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam kiedys juz pisałam ale jakos nie miałam odwagi sie do was odezwac i w końcu sie przełamałam :) ale codziennie was podczytuje i widze ze stworzyłyscie bardzo faja atmosferę na tym wątku pozdraiwam i mam nadzieje ze teraz jakos pojdzie i tez zaczne sie udzielac jesli pozwolicie oczywiscie :p

reklama
b e a t k o -rozgosc sie u nas-my tu chetnie wszystkie mamuski i przyszle mamuski przyjumjemy-milo,ze stwierdzasz,iz atmosfera u nas sympatyczna-staramy sie:-D:tak::-Dkiedy rozpoczynasz starania???MARYLKO-Twoj osobisty-pewnie;-)wesolo masz;-)-a ja w srode mam dentyste a za tydzien we wtorek mam ginek.i juz nie moge sie doczekac kiedy dostane recepte na te hormony i zaczne brac-to juz pierwszy krok do rozpoczecia staran:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:zawsze to swiadomosc juz juz zaczynam cos robic,zeby miec dzidzi:tak:WIOLKA-niezazdroszcze-kroplowka z kawy-nie masz wyjscia...:baffled:

a ja napisalam taaaaaakiego posta i mi wcielo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry:MARYLA- no nie wiem jak to dzis bedziesz miala z tymi klientami-mi szczerze nie chce sie nosa wystawic -brrrrr:crazy::baffled: a widzialas kilka stron wczesniej zdjecia moich dzieci-Agnieszka podopwiedziala jak sie wstawia zdjecia i dalam rade sama wstawic.JOSEPHINE-albo sprzedaz,albo naprawa,blbo przyciagnac za szmaty tamtego fachowca:dry::dry::dry:od 7 bolesci i niech naprawia-w koncu jest cos takiego jak rekojmia-chyba 2 lata-taka rwarancja na robote ktora wykonuja-wspolczuje Ci szczerze-znow syf,balagan,halas i kasa:angry::angry::no:AGNIESZKA-WOLNY DZIEN-hmmmm,milo,fajnie,ze chociaz u Was mila pogoda:tak::-D

no wiedziałam że o czymś zapomniałam :) widziałam opisy jakie dziewczyny powklejały jak zdjecia wkleić i dziękuje szczeże obu :) a Twoje dzieci są boskie kochana tobie nic innego jak rodzić takie cuda Ci wychodzą :) zresztą u nas na forum są same super mamy i mają śliczne dzieciaczki :):), ja jak na rzaie miałam jednogo klienta zrobił zakupów za 25 zł :) masakra co no ale trudno ja sie nie dziew że ludziom sie niechce z domu wychodzić sama ledwo sie z łóżka zwlekłam :(, pogoda jest przegięta i mam nadzieje że jutro będzie lepiej

witam kiedys juz pisałam ale jakos nie miałam odwagi sie do was odezwac i w końcu sie przełamałam :) ale codziennie was podczytuje i widze ze stworzyłyscie bardzo faja atmosferę na tym wątku pozdraiwam i mam nadzieje ze teraz jakos pojdzie i tez zaczne sie udzielac jesli pozwolicie oczywiscie :p
witaj na naszym forum i pisz kochana jak najcześciej bo sama widzisz jak tu produkcja idzie a jak ty do nas dołączysz na stałe to już wogule nie będziemy mogły sobie pozwolić na niezaglądanie tutaj :)):) widze że masz już jedą dzidzie a kiedy planujesz drugiego bobasa ?? ja planuje zacząć starania dopiero w listopadzie ale juz nie moge się doczekać :)

b e a t k o -rozgosc sie u nas-my tu chetnie wszystkie mamuski i przyszle mamuski przyjumjemy-milo,ze stwierdzasz,iz atmosfera u nas sympatyczna-staramy sie:-D:tak::-Dkiedy rozpoczynasz starania???MARYLKO-Twoj osobisty-pewnie;-)wesolo masz;-)-a ja w srode mam dentyste a za tydzien we wtorek mam ginek.i juz nie moge sie doczekac kiedy dostane recepte na te hormony i zaczne brac-to juz pierwszy krok do rozpoczecia staran:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:zawsze to swiadomosc juz juz zaczynam cos robic,zeby miec dzidzi:tak:WIOLKA-niezazdroszcze-kroplowka z kawy-nie masz wyjscia...:baffled:
trzymam kciuki kochana za dętyste i ginka i wierze że nie możesz sie już doczekać brania tych chormonów trzymam kciuki :) żeby wszystko się szybko udało i było si :):)
no wesoło to a mam nie powiem - cała rodzina świrnieta :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie Kobitki, melduję się ze słonecznej Anglii :-) Kurczę, jakoś tak dzisiaj wyjątkowo ładna pogoda, to aż nienormalne tutaj...;-) :-D

b e a t k a witamy w naszym gronie i mam nadzieję, że szybciutko się zadomowisz :)

agnieszka.k.k. - ja jutro mam wolne :-):-):-) ale pewnie od środy znowu zaczną odwoływać z pracy, bo nie będzie co robić...:dry: W zeszłym tyg pracowałam tylko w pon i pt... :dry:

maryla86 trzymam kciuki, żeby pojawił się w taką pogodę chociaż jeden klient z TAAAAAKIM portfelem :tak::happy:

mama05 no faktycznie się nam fajnie zbiegło, i teraz obie będziemy wyczekiwały następnego wtorku... :zawstydzona/y::tak::laugh2:

A u mnie koleżanki @ dalej nie ma... :tak: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

no to tak starania zaczynamy w czerwcu <mam nadzieję> bo nie chcemy duzej różnicy wieku miedzy dzieciaczkami jak widac na suwaczku nasz skarb ma półtora roku wiec mysle ze wiosne przywitamy juz nowego członka rodziny a tak ogolnie to siedze w domu z dzieciaczkiem u nas dzisiaj ładna pgoda nawet ciepło ,słoneczko świeci ale jakos tak ciemno wiec pewnie wybierzemy sie na spacer zupka juz sie konczy gotowac wiec ubiore oskarka i ruszamy :D Mama05- dzieciaczki prześliczne MARYLA- sklep jest super tez kiedys myslałam o czyms takim ale narzie poczekam jakby co to sie zaopatrze u ciebie
buzka

Witam,
Ja na chwilkę przywitać się i napisać , że nadrobię jutro , dzisiaj już nie dam rady na necie się pojawić. pozdrowionka i miłego dnia życzę. U mnie słoneczko się pokazało zza chmur:-) szkoda tylko, że wieje tak jakby miało głowę urwać:szok:

MARYLKA I b e a t k a -dzieki za komplementy na temat dzieci-ciekawe jakie bedzie trzecie:-)MARYLA-25 ZL-CZYLI ZACZELAS HANDELEK-zawsze to juz z pusta kiwszenia nie wrocisz:tak:;-)SERGEEVNA-no to czekamy jeszcze tydzien-cierpliwie i z wytrwaloscia bo nic innego nam nie pozostalo;-)b e a t k o-ja mam roznice 2 latka miedzy dziecmi-polecam:-Di zycze,zeby Ci sie szybko udalo zobaczyc 2 krechy-ja tez zaczynam od czerwca:laugh2:

mam nadzieje ze nam sie uda wszystko jak zaplanowasliśmy dobra teraz lece na spacerek bo oskar juz krzyczy ze chce bumbum<wózkiem w jego pojęciu>buzaiczki odezwe sie pozniej

reklama
sergeevna: dzięki i czekam na tego klienta z niecierpliwością - możesz mi wierzyć :):)
beatka: Ciesze się że Ci się sklepik mój podoba :):) może jeszcze kiedyś otworzysz taki biznaes :) - tylko prosze nie w moim mieście :):):):):) a jeśli chodzi o zaopatrzenie to zapraszam serdecznie :):):)
a wiecie co był u mnie w sobote pan który sie przeprowadził z Wa-wy w okolice mojego miasta i mówi że jakaś koleżanka mu przez nk wysłała linka z mojego sklepu i spodobało mu sie krzeseło drewniane i w sobote je kupił :):):):)
dziś to by mi sie przydało sprzedac wózek :) albo chociaz z dwie spacerówki :):) nie no śmieje na tyle dziś nie licze ale mam nadzieje że choc jeden klient do mnie zawita z "większymi potrzebami " a nie tylko po smoka :):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry