D
daffodill
Gość
ooo to super ja jeszcze czekam az przyjdzie i ja na zywo zobacze hehe a tez na allegro kupowaإ ?
on kupil w sklepie... w miescie ale cenowo idenycznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo to super ja jeszcze czekam az przyjdzie i ja na zywo zobacze hehe a tez na allegro kupowaإ ?
wygląda jak moja hahaha ale mam innej firmy poza tym kolory te same - jak ide na spacer to masakra co druga ma taki!!!
Takto sa pampersy???
DokładnieKopciuszku- trzymam kciuki i tak- kortykosteroidy to hormony sterydowe czyli potocznie sterydy. Brr, nawet musiałam cholerstwo na egzaminie narysować a wzór toto ma na pół strony;-)
Mówcie co chcecie ale wg mnie karmieni cycem to nie kwestia mody i jeśli ktoś nie karmi z wyboru to moim zdaniem zlka decyzja. Zebysmy sie zrozumialy mowie tu o dziwewczynach ktore nawet nie chca probowac karimc bo w zupelnosci rozumiem ze ktos nie moze- bo dziecko sie nie najada lub ma jakies inne problemy. Nie potepiam nikogo- ale ja bardzo chcialam karmic opiersia i wiem ze zrobilabym wszystko zeby tak bylo. To nie moda a kwestia zdrowia. A w czasach gdy my sie rodziłyśmy- mowie o rocznikach 87-89 to moda byla na wszysko co sztuczne- karmienie butka, ortalion i sztuczne kwiaty w plastikowym wazonie to był szal![]()
Dafi wyprobowalam pozycje dzieki hehhe masz pod postem