reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
No ja też z butli jestem! W końcu ten sam rocznik jesteśmy :-D
sie dolacze :-D:-D:-D

Trzymamy mocno Kopciuszku :)
:tak::tak::tak: trzymamy

a ja w czwartek mamyh usg BRZUSZKA i tez juzzzz siedze jak na szpilkach ........

pozatym kupilam malemu spacerowke ( jak dla mnie maly marcedes ) haaaa

SPACERÓWKA WÓZEK /WÓZKI TRAFIC KOLORY (930118259) - Aukcje internetowe Allegro

kolor oczywiscie czrny plus turkus haaa moze byc ????? ja juz sie niemige doczekac az przyjdzie :-D

Sylwia, trzymam kciuki

Witam się z rana :-) Niestety po nieprzespanej nocy, ale nie z powodu małego a nerwów. Cały czas myslałam, ale dziś emocje już trochę opadły. Wysłałam brata do spółdzielni i kazałam wziąć cały wykaz wpłat z trzech lat, będę liczyć i udowadniać. Dam radę bo muszę.
Na spacerek dziś nie wychodzę, muszę tylko po Stasia do przedszkola (15 min w jedną stronę). Pogoda taka, że zaraz mi chyba okna wywieje :-)
Franuś póki co grzeczny, choć od dwóch dni dziwnie je, w pewnym momencie ciągnie mnie, przygryza dziąsłami i denerwuje się. Coś mu przeszkadza, tylko jeszcze nie wiem co, raczej nie są to ząbki.
Daffi, super, że wróciłaś. Sukieneczka najbardziej podoba mi się chyba trzecia.

Ja też mam kieckę ślubną do sprzedania tanio, rozmiar 38 na 170cm :-)

I TY mnie kusisz! :-D

sie dolacze :-D:-D:-D

:tak::tak::tak: trzymamy

a ja w czwartek mamyh usg BRZUSZKA i tez juzzzz siedze jak na szpilkach ........

pozatym kupilam malemu spacerowke ( jak dla mnie maly marcedes ) haaaa

SPACERÓWKA WÓZEK /WÓZKI TRAFIC KOLORY (930118259) - Aukcje internetowe Allegro

kolor oczywiscie czrny plus turkus haaa moze byc ????? ja juz sie niemige doczekac az przyjdzie :-D

wygląda jak moja hahaha ale mam innej firmy poza tym kolory te same - jak ide na spacer to masakra co druga ma taki!!!

reklama
Do góry