reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
cześć Dziewczyny
Witam wieczorowo...ciezkie dni, mam mało czasu...po południu wpadłam na chwile i poczytaąłm wiekszosć postów.

dzieki, zeście się odniosły do tego mojego HSG...rano weszłam na Boćka i p[rzeczytałm post jakieś dziewczyny, ze po tym badaniu RTG jajeczko będzie do niczego i jakoś zgłupiałąm...cały dzien miałam do kitu...myślę sobie miesiac starcony, chyba się ugryze. ja tu armie ginów zarezewowoałam, a tu lipa :(

No ustaliłam, że mam to badanie RTG, ale też juz tak kombinowłąm, ze pronmienie to zszkodza ewentualnej fasolce, a nie jajeczku w razie czego. Przecież prosi się o zgłoszenie, ze kobieta jest w ciazy, a nie, ze planuje ciaże :D
Bo ja nie wiem czy już wspominałam, ze ja w tym cyklu zachodze :D :D :D
A wieice, ze ja tez?! tylko jeszcze nusze sie jutro upewnic, czy owulka byla ;o)

no tak oczywiście i wszystkie na porodówce spotkamy się tylko w swoich miastach- termin na gwiazdkę?
Jak na gwiazdke? Z tego cyklu sie jeszcze na listopad zalapiemy...

ja bym wolała styczeń, ale jak ja już tule czekam to każdy termin musi być dobry nie ma innej opcji byle by było.
odebrałam wyniki prl no i oczywiście dobry nawet morfologia też dobra no to ja już nie wiem co jest?

Badań było dosyć dużo, tzn. normalne z krwi morfologie z obrazem (płytki), ob, toksoplazmoza, alat, aspat, czas krwawienia i krzepnięcia krwi,tsh, ft4, cmv igm....i oczywiście cytologie i usg dopochwowe.
Stwierdził że to takie minimum, kazał folik brać i prowadzić zdrowy tryb życia, i cytuję " przestać uważać" :))
Więc czekamy choć musiałabym być mega szczęściarą żeby za pierwszą próbą się udało....
A do jakiego chodzisz lekarza ?

WItam się ponownie wieczorową porą!

Ostatnia edycja:
no te co piją zióła to pewnie tak ja zaczynam pić w następnym cyklu chociaż szczęśliwa bym była jakbym nie musiała pić wcale
maćku bo my chcemy w marcu zajść tzn. ja i oklale i zabka może też ty też jak romuniem jak teraz by było pudło chociaż przeczuwam trafny strzał u ciebie

reklama
Do góry