a ja zaklepoje sobie termin porodu na listopadnie grudzien bo ja sie w grudniu urodzilam
z grudnia jest moja corcia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja zaklepoje sobie termin porodu na listopadnie grudzien bo ja sie w grudniu urodzilam
A wieice, ze ja tez?! tylko jeszcze nusze sie jutro upewnic, czy owulka byla ;o)cześć Dziewczyny
Witam wieczorowo...ciezkie dni, mam mało czasu...po południu wpadłam na chwile i poczytaąłm wiekszosć postów.
dzieki, zeście się odniosły do tego mojego HSG...rano weszłam na Boćka i p[rzeczytałm post jakieś dziewczyny, ze po tym badaniu RTG jajeczko będzie do niczego i jakoś zgłupiałąm...cały dzien miałam do kitu...myślę sobie miesiac starcony, chyba się ugryze. ja tu armie ginów zarezewowoałam, a tu lipa
No ustaliłam, że mam to badanie RTG, ale też juz tak kombinowłąm, ze pronmienie to zszkodza ewentualnej fasolce, a nie jajeczku w razie czego. Przecież prosi się o zgłoszenie, ze kobieta jest w ciazy, a nie, ze planuje ciaże
Bo ja nie wiem czy już wspominałam, ze ja w tym cyklu zachodze![]()
![]()
![]()
Jak na gwiazdke? Z tego cyklu sie jeszcze na listopad zalapiemy...no tak oczywiście i wszystkie na porodówce spotkamy się tylko w swoich miastach- termin na gwiazdkę?
no te co piją zióła to pewnie tak ja zaczynam pić w następnym cyklu chociaż szczęśliwa bym była jakbym nie musiała pić wcaleJak na gwiazdke? Z tego cyklu sie jeszcze na listopad zalapiemy...
A do jakiego chodzisz lekarza ?Badań było dosyć dużo, tzn. normalne z krwi morfologie z obrazem (płytki), ob, toksoplazmoza, alat, aspat, czas krwawienia i krzepnięcia krwi,tsh, ft4, cmv igm....i oczywiście cytologie i usg dopochwowe.
Stwierdził że to takie minimum, kazał folik brać i prowadzić zdrowy tryb życia, i cytuję " przestać uważać")
Więc czekamy choć musiałabym być mega szczęściarą żeby za pierwszą próbą się udało....
no te co piją zióła to pewnie tak ja zaczynam pić w następnym cyklu chociaż szczęśliwa bym była jakbym nie musiała pić wcale
maćku bo my chcemy w marcu zajść tzn. ja i oklale i zabka może też ty też jak romuniem jak teraz by było pudło chociaż przeczuwam trafny strzał u ciebieno te co piją zióła to pewnie tak ja zaczynam pić w następnym cyklu chociaż szczęśliwa bym była jakbym nie musiała pić wcale